2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok sık emzirmiştim 2 saati geçirmedim çok şükür sarılık olmadı..
Ben de şu an öyle 2 saate emziriyorum ama ilk 3 gün sütüm hiç olmadı, 4. Gün gelmeye başladı. Bebiş şu an bir haftalık tam..
Yarın yine kan alınacakmış. İçim parçalanıyor. Dün onunla beraber ben de ağladım kan alınırken

sesi nereye koyuyorsun? ben uçak moduna alıyorum teli ve dıbıne koyuyorum
algılayıp susunca kısıyorum biraz.
ilk baş benimki de yırtıyor kendını :=)
Bende senin gibi yapiyorum, ucak moduna alip kulaginin dibine koyuyorum nerdeyse ama banamisin demiyor. O ses o kucucuk vucuddan nasil cikiyor anlamis degilim. Komsular bile benim oglanin hic susmadigini konusuyor. Cok fazla gazi varmis, bgn muaynede oyke dedi dr. Simplex verdi bakalim, rahatlayacak mi

işe yaraması için ihtiyaclarının gıderılmesi gerek. bebek aglıyorsa gazdan dolayı
işe yaramaz pek o sesler.
bi gaz var, bi gaz var yani :=) aglıyorsa fecı gazı var

Bebis kaç günlük suan

Amin .Geçmiş olsun. Bizimde gobegimize tam dusemedigi için doktor 2 defa gümüş nitratla yaktı. Hiç acı vermiyor bebege merak etme .

Kızlar süt sağıp veren var mı? Kaç cc veriyorsunuz benim minnoşa sağdıklarım yetmiyor aç oluncada uyumuyor
21 günlük erkek bebege sadece gece 120 Cc veriyorum. Üzerine biraz da emiyor. Doktorumuz çocuğun kilosu ile 1,5 U çarp oradan günde en az kaç Cc içmesi gerektiği çıkar demişti. Günde kaç kere emziriyorsan toplam Cc yı emzirme sayısına bölüp ortalama öğün Cc si çıkar.

Bir kaç deneme ile bebişinin beklentisi belli olur. Hepsinin minnacık bedenleri her seye farklı tepkiler veriyor. En doğru ölçüyü onlar belirliyor. Karsilastirma yapmak benim ki az mı yiyiyor cok mu yiyiyor diye düşüncelere yol açar ister istemez. Bebiş düzenli kilo alıyorsa, güzel uyuyorsa o ölçü doğru ölçü :)

Ben doktorun verdiği ölçüyü cok dikkate almıyorum özetle. Kilo aldı huzurlu ise annelik güdülerime güveniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…