- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 103
- 47
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.481
Canım sevdiği emzigi bulana kadar emzik almaya devam edeceksin ve tam meme emerken doyduguna inandığın an memeyi çekip emzigi takacaksin ağzına. .bizimki pahalı emzigi beğenmedi de 5 tl lik emzigi beğendiKIZLAR NOLUUURR YALVARIYORUM BANA BI AKIL SOYLEYIN.KIZIM 23 GUNLUK OLDU EMZIGE ALISMADI NASIL ALISTIRCAM..YOKSA KAFAYI YEMEK UZEREYIM.SUREKLI EMMEK ISTIYO.SONRA KUSUYO YINE EMMEK ISTIYO.BENI HIC BIRAKMIYO.SIRTIM AGRIYO EMZIRMEKTEN..NASIL ALISTIRDINIZ.ILK OGLUMDA VERMEDIM.2 SENE
Ayni benim oglan, memeyi emzik yapmisti. Surekli agliyordu. Benimki hangi emzigi verirsen aliyor ama agzinda pamukcuk oldu. Doktorda emzigi yasakladi en azindan agzi tamamen temizlenene kadar. Simdi kabus gunler geri dondu, bi damla uyku yok hep memede, oyle olunca sutunde azaliyorKIZLAR NOLUUURR YALVARIYORUM BANA BI AKIL SOYLEYIN.KIZIM 23 GUNLUK OLDU EMZIGE ALISMADI NASIL ALISTIRCAM..YOKSA KAFAYI YEMEK UZEREYIM.SUREKLI EMMEK ISTIYO.SONRA KUSUYO YINE EMMEK ISTIYO.BENI HIC BIRAKMIYO.SIRTIM AGRIYO EMZIRMEKTEN..NASIL ALISTIRDINIZ.ILK OGLUMDA VERMEDIM.2 SENE
Hangi emzigi aliyo sizinki bide onu deneyimCanım sevdiği emzigi bulana kadar emzik almaya devam edeceksin ve tam meme emerken doyduguna inandığın an memeyi çekip emzigi takacaksin ağzına. .bizimki pahalı emzigi beğenmedi de 5 tl lik emzigi beğendi
Off benim annemde yakında gidecek bakamam ben bu çocuğa tek basima.çok cazgir ya iki kişi zor durduruyoz cocugu.napicazKendi annem gazsız Bebek büyüttüğün için literatüre geçeceksin Dedi kayınvaldeme koptuk resmdn yok canım ya ne kadar laf çarpıtsam da gülüp geçiyor, duymamazlığa vuruyor, her şeyi eşşek gibi biliyor bi de...
Bi hafta sonra annem gidicek çok merak ediyorum çocuğa kendim Nasıl bakacağım hatta annem memlekete gel benle bi ay da orda kal büyütürüz diyor da... İçimden kendi çocuğuma bakamayacaksam öleyim diyorum
bebeğim bugün 21 günlük oldu.. sağlık ocağına götürdüm 900 gr almış..
eşimin başının etini yemiştim çocuk kilo almıyo diye
:) hepsine maşallah diyelim. Sağlıklı olsun kuzular.benımkının kilosu da o şekılde.
maşallah koca bogaza
İnsan alışıyor ...minnoşu tanıdıkça daha çok anne olunuyor ve bir iki şey yapılmaya başlanıyorSen iyiysen esin de yardimci oluyorsa sn tek bak bence kafan daha rahat eder cnm :/ bak biz tekiz cok sukur alistik bebekle birbirmize hemen,kendimize gore bakiyoruz Allah yardim ediyormus gercekten de..
Hay masallah21 gunluk degilmi?
valla bana da akıl lazım o konuda... Gece çok zor oluyor...KIZLAR NOLUUURR YALVARIYORUM BANA BI AKIL SOYLEYIN.KIZIM 23 GUNLUK OLDU EMZIGE ALISMADI NASIL ALISTIRCAM..YOKSA KAFAYI YEMEK UZEREYIM.SUREKLI EMMEK ISTIYO.SONRA KUSUYO YINE EMMEK ISTIYO.BENI HIC BIRAKMIYO.SIRTIM AGRIYO EMZIRMEKTEN..NASIL ALISTIRDINIZ.ILK OGLUMDA VERMEDIM.2 SENE
Cisrik iki banyodur saç tarayamadımKuzum ilk kez kustu yaa agzindan burnundan kesik kesik geldi..kurbanim ona ben,kndi kendine uykuya dalmisti sora da hemendaldi ztn kucagimda uyuyo su an..kusmalara da basladik bakalimmve benm karnim kalmadi masallah ya,normal dogumun mucizesi buymus demek ki..ve saka gibi ama su an cektigim sey saclarimin berbatligi! Dogum olur olmaz kupkuru oldu yiprandi bi gecede ya..hani filmlerde bi gecede beyazlar ya aynen o sekil hamileykenki hali pantene reklamlarindaki gibiydi halbuki ahh ahh
valla kız kim bu pembe bi görelim diyolar
Cisrik iki banyodur saç tarayamadımgece saat 03.00 saç tarıyorum banyo yapmıştım..45 dk açabildim..saçak saçak ve kupkuru idi...ya dedim böyle ne oldu bunlara..sonra jiletle uçlarını taradım kısaldı.
Burda kuaföre para vermiycim
ben netten almıştım belki de yenilemişlerdir çakma olduğunu sanmıyorum.yalnız premium care e alışınca diğerleri zor geliyo alışmışız mavi çizgiye :)yok market canım.
zaten bundan sonra e bebek dısında bır yerden almam
Benim tosun ilk gün deli gibi emdi. Sonraki günler kandırıldığını çaktı adeta, emmekte sorun çıkardı zibidi. Ben şimdi ya poşet kışırdatıyorum verirken ya da emziğin arkasına tık tık tık tık vuruyorum. Bizde işe yarıyor.KIZLAR NOLUUURR YALVARIYORUM BANA BI AKIL SOYLEYIN.KIZIM 23 GUNLUK OLDU EMZIGE ALISMADI NASIL ALISTIRCAM..YOKSA KAFAYI YEMEK UZEREYIM.SUREKLI EMMEK ISTIYO.SONRA KUSUYO YINE EMMEK ISTIYO.BENI HIC BIRAKMIYO.SIRTIM AGRIYO EMZIRMEKTEN..NASIL ALISTIRDINIZ.ILK OGLUMDA VERMEDIM.2 SENE
evet canım anne sütü sadeceMasallah tatlim.benim bebe de tostos olcak galiba 1haftalik olduk masallah kilo alimi cok iyi.dogum kilomuzu gectik coktan,senin sonuca varacak hftya-tabi boyle devam ederse kilo alimi sen de sadece anne sutu veriyosun dimi
Emzigin arkasina bende vuruyorum malesef oda ise yaramiyo.o diger dediginiz nasilki poset olayi.bide onu deneyimBenim tosun ilk gün deli gibi emdi. Sonraki günler kandırıldığını çaktı adeta, emmekte sorun çıkardı zibidi. Ben şimdi ya poşet kışırdatıyorum verirken ya da emziğin arkasına tık tık tık tık vuruyorum. Bizde işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?