- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.501
Sagiyomusun canim sicak havlu yada kaynar suya batirilmis bezlerle sar gogsunu ve sag canm şislik falan kalmiobenim de ağrılar azaldı ama bezeler duruyo süt de az buna da şükür ağrı acı olmasın da napalım
galactago damla kullanan var mı yaa ben almayı düşünüyorum anne sütünü arttırıomuş artık son çare olarak onu alıcam sanırım çünkü yapmadığım şey kalmadı
Bildiğin kuşırdayan bir poşeti alıp kışırdatarak dikkatini dağıt. Bu kadar :))Emzigin arkasina bende vuruyorum malesef oda ise yaramiyo.o diger dediginiz nasilki poset olayi.bide onu deneyim
Ev emzik dolu bende o konuda sikintiliyim. Silikon emzikleri agzina surmuyo zaten oguruyo. Nuk un kaucuk emzigini aldim onu birazda olsa sevdi ama yinede alismadi tam olarak. Ama ugrasiyorum hala inatla. Sende nukun kaucuk emzigini al bence o ise yaricak.KIZLAR NOLUUURR YALVARIYORUM BANA BI AKIL SOYLEYIN.KIZIM 23 GUNLUK OLDU EMZIGE ALISMADI NASIL ALISTIRCAM..YOKSA KAFAYI YEMEK UZEREYIM.SUREKLI EMMEK ISTIYO.SONRA KUSUYO YINE EMMEK ISTIYO.BENI HIC BIRAKMIYO.SIRTIM AGRIYO EMZIRMEKTEN..NASIL ALISTIRDINIZ.ILK OGLUMDA VERMEDIM.2 SENE
Sahtesi var. Nette de arastirdim. Alıyorsun bilindik yerden alicaksinben netten almıştım belki de yenilemişlerdir çakma olduğunu sanmıyorum.yalnız premium care e alışınca diğerleri zor geliyo alışmışız mavi çizgiye :)
Ben prima alıyorum markafoni den sahte mi ki çok da memnunumSahtesi var. Nette de arastirdim. Alıyorsun bilindik yerden alicaksin
Tesekkurler denicem hemen simdi.insallah ise yarar :)Bildiğin kuşırdayan bir poşeti alıp kışırdatarak dikkatini dağıt. Bu kadar :))
Bide onu aliim bakalim insallah ise yararEv emzik dolu bende o konuda sikintiliyim. Silikon emzikleri agzina surmuyo zaten oguruyo. Nuk un kaucuk emzigini aldim onu birazda olsa sevdi ama yinede alismadi tam olarak. Ama ugrasiyorum hala inatla. Sende nukun kaucuk emzigini al bence o ise yaricak.
Ev emzik dolu bende o konuda sikintiliyim. Silikon emzikleri agzina surmuyo zaten oguruyo. Nuk un kaucuk emzigini aldim onu birazda olsa sevdi ama yinede alismadi tam olarak. Ama ugrasiyorum hala inatla. Sende nukun kaucuk emzigini al bence o ise yaricak.
Bide onu aliim bakalim insallah ise yarar
Resmi varmi paylasirmisiniz.hangisi oldugunuArkadaşlar emzik olarak Avent Soothie öneririm, Türkiye'de satışı yok ama Amerika'dan getirip satanlar var, ben instagramdan öyle almıştım, ikili paketi 25 TL idi. Benim kızım bir tek onu tutuyor, ortası delik olduğu için içine su dolma sıkıntısı da yok, o yüzden mantar ya da bakteri riski de yok dedi doktoru, o açıdan da iyi yani.
ebebek e gir mycey kundak yazarsan canim resim yukleyemedimNasil bi kundak resmini koyarmisiniz.bende almayi dusunuyorum
Sagol canim.vallaha ayni anda emzirme isini beceremiyorum.bazen ikisininde ayni anda acikacagi tutuyo biri agliyo digeri kirk yildir ac gibi emiyo bende agliyorumsiz napiyosunuz nasil gidiyor.face grubuna giriyorum burayi okumak cok zor geliyor.Kızlar ikizlerimizin biricik anası gelmiş. .kız facede bi video gördüm ikizler annesini emiyo biri bi taraftan diğeri öbür analarının gözünee baka baka..aklıma direk sen geldin.
Allah yardımcın olsun.
Arkadaşlar emzik olarak Avent Soothie öneririm, Türkiye'de satışı yok ama Amerika'dan getirip satanlar var, ben instagramdan öyle almıştım, ikili paketi 25 TL idi. Benim kızım bir tek onu tutuyor, ortası delik olduğu için içine su dolma sıkıntısı da yok, o yüzden mantar ya da bakteri riski de yok dedi doktoru, o açıdan da iyi yani.
evet sağıyorum canım yaptım ama devamlı yapmak gerekiyor sanırım yine yapayım bariSagiyomusun canim sicak havlu yada kaynar suya batirilmis bezlerle sar gogsunu ve sag canm şislik falan kalmio
ben markafoniden almıştım aldıklarımın sahte olduğunu sanmıyorum ama tabi dediğin gibi bilindik yerden almak gerekSahtesi var. Nette de arastirdim. Alıyorsun bilindik yerden alicaksin
lactamil bi halta yaramıo yaa bende yaramadı daha galactagoyu kullanmadım evde duruo şu an başka bişey deniyorum ikisini aynı anda kullanmak istemedim ama netteki yorumlarda da iyi diyolar inşallah bana da iyi gelir canımchack galactago kullanıyorum ben faydasını gördüm. Günde 3 defa 15 damla. Bu aralar 3 ye düşürdüm. Ama bugün lactamil aldım. Birde onu deniycem.
Sagol canim.vallaha ayni anda emzirme isini beceremiyorum.bazen ikisininde ayni anda acikacagi tutuyo biri agliyo digeri kirk yildir ac gibi emiyo bende agliyorumsiz napiyosunuz nasil gidiyor.face grubuna giriyorum burayi okumak cok zor geliyor.
kociş kızıyo mu kız faceyeezgi sertelin sadece bir ili yemiş hali de ...
Face yok benim
bnm de kucağımda emzir gaz çıkar alt değiştir bi bakmışım akşam olmuşSelam annişler. Dün bizim kontrolümüz vardı. Şükür bir sıkıntı yok gaz dışında. Doktor bu kadar emerse hazmedemez tabi dedi ve ilaçlarını değiştirdi. İnşallah faydası olur. 4. Ay sonuna kadar sürecektir gazı dedi.
Bazen hiç çıkartamıyoruz üst gazını. Bugün bütün gün kucağımdaydı. Ya emdi ya gaz çıkarmaya uğraştık. Sizde de öyle oluyor mu? Gaz için uğraşırken bakıyorum 2 saat olmuş emecek yine. Masajlar falan biraz fayda ediyor ama hep gazı var oğlumun. Çok yıpranıyorum. Çok nadir keyfi yerinde ıkınmıyor. Hep kırmızı oğlum.Bir yandan şükür diyorum sağlık problemi yok. Allah hepimizin bebelerini korusun. Katlanacağız artık. En azindan paylaşıyoruz burda sıkıntılarımızı.rahatlıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?