2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sagiyomusun canim sicak havlu yada kaynar suya batirilmis bezlerle sar gogsunu ve sag canm şislik falan kalmio

Ev emzik dolu bende o konuda sikintiliyim. Silikon emzikleri agzina surmuyo zaten oguruyo. Nuk un kaucuk emzigini aldim onu birazda olsa sevdi ama yinede alismadi tam olarak. Ama ugrasiyorum hala inatla. Sende nukun kaucuk emzigini al bence o ise yaricak.

Bide onu aliim bakalim insallah ise yarar

Benim oğluş hic öyle 2 saati falan beklemiyor emmek için.Uyandimi illa emmek istiyor..kilo almıyor olsa doymuyor diycem ama maşallah kilo alımı gayet iyi dedi doktor.Kaç öğün beslendigini hesap edemiyorum bile.1 saat once 80 cc süt sagip verdim.şimdi uyandi bi daha emdi.Uykularida kısa.Günlük kaç cc ihtiyacı olduğunu falan hesaplamadım.

Bide onu aliim bakalim insallah ise yarar

Arkadaşlar emzik olarak Avent Soothie öneririm, Türkiye'de satışı yok ama Amerika'dan getirip satanlar var, ben instagramdan öyle almıştım, ikili paketi 25 TL idi. Benim kızım bir tek onu tutuyor, ortası delik olduğu için içine su dolma sıkıntısı da yok, o yüzden mantar ya da bakteri riski de yok dedi doktoru, o açıdan da iyi yani.

Resmi varmi paylasirmisiniz.hangisi oldugunu

Kızlar ikizlerimizin biricik anası gelmiş. .kız facede bi video gördüm ikizler annesini emiyo biri bi taraftan diğeri öbür analarının gözünee baka baka..aklıma direk sen geldin.

Allah yardımcın olsun.
Sagol canim.vallaha ayni anda emzirme isini beceremiyorum.bazen ikisininde ayni anda acikacagi tutuyo biri agliyo digeri kirk yildir ac gibi emiyo bende agliyorumsiz napiyosunuz nasil gidiyor.face grubuna giriyorum burayi okumak cok zor geliyor.

Offff aralik analarina bi bakayim dedim bakmaz olaydim ... Monovit devit hakkinda biseyler yaziyomus nette kansorojen madde iceriyomus bingildiklari erken kapaniyomus falan... Bilen varmi birseyler?

Artık e bebekte satılıyor daha dün gördüm fakat 0/3 ay

Selam annişler. Dün bizim kontrolümüz vardı. Şükür bir sıkıntı yok gaz dışında. Doktor bu kadar emerse hazmedemez tabi dedi ve ilaçlarını değiştirdi. İnşallah faydası olur. 4. Ay sonuna kadar sürecektir gazı dedi.
Bazen hiç çıkartamıyoruz üst gazını. Bugün bütün gün kucağımdaydı. Ya emdi ya gaz çıkarmaya uğraştık. Sizde de öyle oluyor mu? Gaz için uğraşırken bakıyorum 2 saat olmuş emecek yine. Masajlar falan biraz fayda ediyor ama hep gazı var oğlumun. Çok yıpranıyorum. Çok nadir keyfi yerinde ıkınmıyor. Hep kırmızı oğlum. Bir yandan şükür diyorum sağlık problemi yok. Allah hepimizin bebelerini korusun. Katlanacağız artık. En azindan paylaşıyoruz burda sıkıntılarımızı.rahatlıyoruz.

Sagiyomusun canim sicak havlu yada kaynar suya batirilmis bezlerle sar gogsunu ve sag canm şislik falan kalmio
evet sağıyorum canım yaptım ama devamlı yapmak gerekiyor sanırım yine yapayım bari

Sahtesi var. Nette de arastirdim. Alıyorsun bilindik yerden alicaksin
ben markafoniden almıştım aldıklarımın sahte olduğunu sanmıyorum ama tabi dediğin gibi bilindik yerden almak gerek

chack galactago kullanıyorum ben faydasını gördüm. Günde 3 defa 15 damla. Bu aralar 3 ye düşürdüm. Ama bugün lactamil aldım. Birde onu deniycem.
lactamil bi halta yaramıo yaa bende yaramadı daha galactagoyu kullanmadım evde duruo şu an başka bişey deniyorum ikisini aynı anda kullanmak istemedim ama netteki yorumlarda da iyi diyolar inşallah bana da iyi gelir canım

Sagol canim.vallaha ayni anda emzirme isini beceremiyorum.bazen ikisininde ayni anda acikacagi tutuyo biri agliyo digeri kirk yildir ac gibi emiyo bende agliyorumsiz napiyosunuz nasil gidiyor.face grubuna giriyorum burayi okumak cok zor geliyor.

Face de hangi grup adından bakıyorsunuz ben de daha rahat ise oradan bakayım :)

bnm de kucağımda emzir gaz çıkar alt değiştir bi bakmışım akşam olmuş kociş gelse de işten biraz da o kucaklasa diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…