- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.321
inş düzelir kendiliğnden ya bnm 50 gün oldu düzelmedi. hiç düzelmese nolur acabaBen hala hissetmiyorum kizlar bugun 33.gunama bugun cok tutmusum sanki biraz hisseder gibi oldum.
Ameliyatta mesaneye dokunduklari icin oluyomus canim kendi kendine duzelir dedi doktor 6 haftada.
bnmki de üç beş sn cuk cuk yapıyo atıyo kolum ağrıyo geri ağzına dayamaktan. almıcak mı acaba hiç şu emziği sıpa yaabir ara tutar gibi olduda ağzından milyar kere çıktı..tutayım dedimde oda pek zor
Bakalım alır herhalde be
Aklina geldikce gitmeye calisinş düzelir kendiliğnden ya bnm 50 gün oldu düzelmedi. hiç düzelmese nolur acaba
Offf bizde de ayni durum var. Evden cikmadan usutmusuz yavrucagi.. Kakasi kopuklu, gozu capaklandi ve en cok icimi acitan kucucuk agziyla köm köm öksurmesi... Cok uzuluyorum yaa... Allah beterinden saklasin.Kızlar moralim sıfır kızım hasta sabahtan beri toplasam ancak 100 cc süt içti. .sabah normal kaka yaptı sonra sarı köpüklü kakalar yaptı neşesi yok aglamiyor ama uyuyor Dr a yarın randevu alabildik üzüntü den sütüm de azaldı ağlayıp duruyorum yavrumun başında
Köpüklü kaka üşütme belirtisi miOfff bizde de ayni durum var. Evden cikmadan usutmusuz yavrucagi.. Kakasi kopuklu, gozu capaklandi ve en cok icimi acitan kucucuk agziyla köm köm öksurmesi... Cok uzuluyorum yaa... Allah beterinden saklasin.
Biz doktora gittik bugun. Oksuruk surubu verdi. Ateslenmesinden korktuğumuz icin mecbur verecegkz.
Bizim huna arti olarak " hiiiiyk" siye ses cikariyor ve nefesi duru gibi oluyor. BuAynısı benim ooğlumda da var ben de merak ediyorum
Usutunce capak yaptigini biliyorum. Kakasi da ilk defa kopuklu geldi. Doktora da soyleyince o da dedi zaten usutmussunuz diye. Yaninsankrim evet, usutme belirtisi.Köpüklü kaka üşütme belirtisi mi
Öğrenmiş oldum canım dikkat etmek lazımUsutunce capak yaptigini biliyorum. Kakasi da ilk defa kopuklu geldi. Doktora da soyleyince o da dedi zaten usutmussunuz diye. Yaninsankrim evet, usutme belirtisi.
Gelen giden çok oldu giremedim. Bebiş aynı. Kontrole gitcez bakalım yine kan vercez mecbur.
Canım köpüklü kaka anne sütü alanlarda gaz nedeniyle normal miş şimdi Dr söyledi yukarıda yazdımUsutunce capak yaptigini biliyorum. Kakasi da ilk defa kopuklu geldi. Doktora da soyleyince o da dedi zaten usutmussunuz diye. Yaninsankrim evet, usutme belirtisi.
Çok sağol canım evet öyle imiş Dr söylediCanim kopuklu kaka gazdan oluyor. Korkma. Bebeklerin bi gunu digerini tutmuyo belki bugun sakin olmak istemistir senin yavrucuk
[="nisan-yagmuru, post: 45220517, member: 624067"]Offf bizde de ayni durum var. Evden cikmadan usutmusuz yavrucagi.. Kakasi kopuklu, gozu capaklandi ve en cok icimi acitan kucucuk agziyla köm köm öksurmesi... Cok uzuluyorum yaa... Allah beterinden saklasin.
Biz doktora gittik bugun. Oksuruk surubu verdi. Ateslenmesinden korktuğumuz icin mecbur verecegkz.
Bizim dr su verdirtmiyor, ama fenetim tabi ki. Ne kadar vermem gerekiyor?Canim ocakta su kaynat ilit öyle ver bebise goruceksin çok rahatlick bi kaç gün devm et
Canim
memelerimi emzik niyetine kullanıyor... Memede uyumaya alıştı... Almadı kızım...Ben hiç emzik vermedim henüz gündaşım :)
yumuşak olmasına rağmen bunuda almadı demek...Benim çocuklarımın ıkısıde farklı emzkler denedım almadılar.son numarama da sureklı gğsumde drduunndan bunu aldım fakat kabul etmedı sıpam..evet yumuşacık.bıberonun ucuyla aynı belkı senın bebeğin alır belli olmaz...
bu zamane çocukları çok mu akıllı yoksa biz küçükken çok mu safmışızda almışız anlamadım gitti...hangimizinki emzik aldı ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?