2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Offf bizde de ayni durum var. Evden cikmadan usutmusuz yavrucagi.. Kakasi kopuklu, gozu capaklandi ve en cok icimi acitan kucucuk agziyla köm köm öksurmesi... Cok uzuluyorum yaa... Allah beterinden saklasin.

Biz doktora gittik bugun. Oksuruk surubu verdi. Ateslenmesinden korktuğumuz icin mecbur verecegkz.

Köpüklü kaka üşütme belirtisi mi

Selam ocak annelerii.. Ben şubat annesi adayıydım ama kısmet ocağaymış :) Dilerim sorunsuz geçiyodur annelik hihi

Kızlar öncelikle moral verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben sabahi bekleyemedim doktorumuz için özel ücret ödeyerek hastaneye gittik öncelikle köpüklü kaka patolojik kötü bir durum değilmiş. .kızım 15 günde 520 gr almış Dr beğendi emmiyor dedim bazen bebekler yapar öyle çıplak emzir ten tene dedi.ev çok sıcak mı diye sordu evet dedim o zaman çok uyur dedi.ben kan tahlili istedim. .sırf sizi rahatlatmak için yapayım ama bişey çıkmayacak dedi hakikaten bi şey cikmadi. Bu arada kızlar bilginiz olsun kan tahlilinde değerler anormal gibi görünüyor ama kan Kitleri yetişkinler için bebekler de normal değerler farklı o yüzden başınıza gelirse telaş etmeyin cadı hastanede açtı gözlerini şimdi evdeyiz emiyor gece gündüzü karıştırdı sanırım bu gece bize uyku yok

[="nisan-yagmuru, post: 45220517, member: 624067"]Offf bizde de ayni durum var. Evden cikmadan usutmusuz yavrucagi.. Kakasi kopuklu, gozu capaklandi ve en cok icimi acitan kucucuk agziyla köm köm öksurmesi... Cok uzuluyorum yaa... Allah beterinden saklasin.

Biz doktora gittik bugun. Oksuruk surubu verdi. Ateslenmesinden korktuğumuz icin mecbur verecegkz.[/QUOTE]

Canim ocakta su kaynat ilit öyle ver bebise goruceksin çok rahatlick bi kaç gün devm et

Canim

Canim ocakta su kaynat ilit öyle ver bebise goruceksin çok rahatlick bi kaç gün devm et

Canim[/QUOTE]
Bizim dr su verdirtmiyor, ama fenetim tabi ki. Ne kadar vermem gerekiyor?

Bir de arkadaşım ılık zeytinyağ sür göğsüne demişti. İki saat önce sürdüm. İkş saattir az öksürüyor. Tesadüf mü bilmiyorum..

Canim
Bizim dr su verdirtmiyor, ama fenetim tabi ki. Ne kadar vermem gerekiyor?

Bir de arkadaşım ılık zeytinyağ sür göğsüne demişti. İki saat önce sürdüm. İkş saattir az öksürüyor. Tesadüf mü bilmiyorum..[/QUOTE]
Suyun hiçbir zararı yok korkma
5cay kaşığıvverebilirsiniz bide aklıma smdi geldi bz balgamli oksuruyoduk göğsünegazete koyduk oda iyi ggelmişti
Yapman gereken gazeteye elinde iyilce ovala yumusasn snra ggöğsüne kköy inşallah iyi gelick yavrucaga allah şifa vrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…