2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Suyun hiçbir zararı yok korkma
5cay kaşığıvverebilirsiniz bide aklıma smdi geldi bz balgamli oksuruyoduk göğsünegazete koyduk oda iyi ggelmişti
Yapman gereken gazeteye elinde iyilce ovala yumusasn snra ggöğsüne kköy inşallah iyi gelick yavrucaga allah şifa vrsin[/QUOTE]
Geçmiş olsun arkadaşlar .ben 2 yaşındayken kızıma ayağının altına vis sürüyordu m o çok rahatlatı yor üstünden de çorabı ni giydiriyordum.yastığı hafif yüksek yapınca geniz akıntısı az oluyor öksürüğü de kesiliyor du .bebeklerde de kullanabilir miyiz acaba viks

Canım çok üzüldüm Allahım mekanını cennet eylesin. Sizlere de sabır diliyorum.

Bakimi kolay mi , agri sızi olmadi mı?Bir de ilac veriyolar mi operasyon sonrasi?Bu kadar kolay ise ben de 3.ayda sünnet ettirmeyi düşünüyorum .

Ben bizim oglusa ilk gun once memeyi ardindan emzigi verdim, tak diye aldi ama simdi cikartmiyo agzindan , o yüzden zararli olmayan b emzik alayim dedim.Soothie ler cok güzel ama agir geliyo küçük surata:)Umarım kolay birakir zamanında...

Kizlar oglum uyurken inliyor arada hizli hizli nefes aliyo bi yerimi agriyo acaba
Tatlim ben bu dertten muzdariptim,biliyosun ttn sendromu nedeni ile on gun yogun bakimda kalmisti benmki.Şükür artik sorun yok.Solunum ve akciger sorunu olabilir , muhakkak bir dr a götür bence.Inşallah önemli bir şey değildir.

süt sagmaya yenı başladıysan o kadar gelmesı normal. benımde öyleydı ilk zamanlar.

15 gunde sadece 50 g mı?
kaç kg senınki?

süt sagmaya yenı başladıysan o kadar gelmesı normal. benımde öyleydı ilk zamanlar.

15 gunde sadece 50 g mı?
kaç kg senınki?
Evet malesef sadece 50 gr ama hesabi soyle yapip normal dediler. 3300 dogmustu 3090 a dustu sonra 3350 oldu, gunluk kilo alimi hesabi 24 gr cikinca normal dediler. Sutum cok gec geldi benim 10 gunden sonra anca damlamaya basladi, bi haftadir daha iyi, mama takviyesi de pek yapmadik, gunde 30 cc falan anca verdik. Simdide reflu cikti kusuyor, az ve sık beslemem gerekiyormus. 1,5-2 saatte bir tek meme veriyorum. Bana hic kilo almadi gibi geliyor haftaya kontrolde ne cikcak kilosu cok merak ediyorum.
Sut sagma isini devamli yapmakmi gerekiyor, ben dun bi denedim sadece.

kilosu iyi dogmus
o yuzden doktorun normal bulmustur.
evet süt sagmayı 3 saatte bır falan yapman lazım .. hatta sagdıktan sonra emzır, göğüslerin tamamen boşalsın.

Sezeryan olanlar doktor kontrolünde alttan muayene ve smear yaptırdınız mı illa şart mı bunlar yaptırmasam olur mu
Benim doktorumda 40'ından sonra gel dedi. Alttan muayene icin. Rahimle ilgili kontrolleri yapacak.

Smear testini annemin kanser olduğu 2007 yılından bu yana her sene yaptırıyorum. Bence senin icin de bir kontrol olmus olur. Normalde de her kadının yılda 1 kere mutlaka yaptırması gereken testlerden biri

Bakimi kolay mi , agri sızi olmadi mı?Bir de ilac veriyolar mi operasyon sonrasi?Bu kadar kolay ise ben de 3.ayda sünnet ettirmeyi düşünüyorum .
Benimki 7 gunluktu pek hissetmedim hep uyudu.hemen iyilesti.3.ayda nadil olur bilmem.sadece sunneten o ce uyusturucu igne yaparken agladi.uystugu icin hissetmedi kesigi.fitil verdi.biz sadece yArim kullandik.agri fazla olmadi cunku.bide krem veriyo 3 gun surduk.cok kolay oldu.baska bisey yok.iyiki yaptrmisim.doktoruna danis sunnet icin uygunmu pipisi

Kizlar bebegimin yanaklarinda isilik gibi seyler cikti simdi kurudu ve kizardi.oksdar sertki elimi suremiyorum.cok kuru.sozde boyle olan varmi.ne yaptiniz.sadece yanaklarda var

Kizlar bebegimin yanaklarinda isilik gibi seyler cikti simdi kurudu ve kizardi.oksdar sertki elimi suremiyorum.cok kuru.sozde boyle olan varmi.ne yaptiniz.sadece yanaklarda var
Uclari beyaz beyaz oluyo benim kizimdada cikti.1 hafta icinde kendiliginden kurudu gitti.ben cok endise ettim doktoru arayip sordum.adi bebek sivilcesiymis.hic krem falan bisey surme dedi.40 gun en gec 2 aya gecer dedi.bi hafta icinde gecti cok sukur.bebeklerin buyumesinden kaynakli olusan vucudun reaksiyon gostermesi dedi.bizimkininde sadece yanaklarindaydi

Offff bu gazlar hep emerkenmi sıkıştirir
Yavrum tam emerken 5 dakika olmadan gaz geliyor. Memeyi bırakıp kivraniyor.önce gaz çıkınca tekrar devam ederdi emmeye. Simdi emmiyor.kilo almiycak diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…