- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.341
Suyun hiçbir zararı yok korkmaBizim dr su verdirtmiyor, ama fenetim tabi ki. Ne kadar vermem gerekiyor?
Bir de arkadaşım ılık zeytinyağ sür göğsüne demişti. İki saat önce sürdüm. İkş saattir az öksürüyor. Tesadüf mü bilmiyorum..
Canım çok üzüldüm Allahım mekanını cennet eylesin. Sizlere de sabır diliyorum.Pembism iyi olmaya sakin kalmaya calisiyorum..sadece bebek icin..varligi rahatlatiyor biraz ama ic acisi bu,icimden aklimdan hic cikmiyor..birden bebegime gulerken aniden agliyorum..bizmkilerle surekli haberlesiyoruz onlarin akli bende tekim diye,bnmki onlarda hastalar mi diye..boyle boyle Allah sabrini veriyor sanki..
Bakimi kolay mi , agri sızi olmadi mı?Bir de ilac veriyolar mi operasyon sonrasi?Bu kadar kolay ise ben de 3.ayda sünnet ettirmeyi düşünüyorum .Ben 7 gunlukken yaptrdim.hep uyudu aglamadi bile 2 gunde iyilesti.cok rahat oldu.iyiki yapmisim.cok iyi dedi doktorum.doktoruna sor.ankara golbasjnda sunnetcimiz var.eve gelip yapti adam.isjnin ehli hic bir sorun cikmadi cok guzel yspti 250 yaptik.ozel hadtaneler 800 istedj ayni yonteme
Canım kan ne icin veriyosun?uzayan sarılık icin mi?öyle hatırlıyorum ...Gelen giden çok oldu giremedim. Bebiş aynı. Kontrole gitcez bakalım yine kan vercez mecbur.
Tatlim ben bu dertten muzdariptim,biliyosun ttn sendromu nedeni ile on gun yogun bakimda kalmisti benmki.Şükür artik sorun yok.Solunum ve akciger sorunu olabilir , muhakkak bir dr a götür bence.Inşallah önemli bir şey değildir.Kizlar oglum uyurken inliyor arada hizli hizli nefes aliyo bi yerimi agriyo acaba
gazdan dolayı oluyor o canım.Kizlar oglum uyurken inliyor arada hizli hizli nefes aliyo bi yerimi agriyo acaba
süt sagmaya yenı başladıysan o kadar gelmesı normal. benımde öyleydı ilk zamanlar.Kizlar bebisleriniz 1.ay kontrolunde dogum kilosuna gore kac gr almisti?
Bizim 8 gun sonra kontrol var, oglum hic kilo almiyor gibi geliyor. Zaten kusuyor cogunlukla
15. Gun kontrolunde dogum kilosunun ustune 50 gr almisti sadece. Dr normal demisti.
Bide agzinda cok fazla tukuruk oluyor, sizinkilerde var mi boyle bisey
Sut sagmayi denedim,bebis emdikten sonra iki memeden 20 cc cikti sadece. Saganlar ne kadar sagiyor acaba, bugun 22 gunluk oglum.
aynısı bıze de oluyıor. alıstım artıkBizim huna arti olarak " hiiiiyk" siye ses cikariyor ve nefesi duru gibi oluyor. Bu
Gun doktora soyledik o pek onemsemedi. Bebekler yapar kyle dedi.
Evet malesef sadece 50 gr ama hesabi soyle yapip normal dediler. 3300 dogmustu 3090 a dustu sonra 3350 oldu, gunluk kilo alimi hesabi 24 gr cikinca normal dediler. Sutum cok gec geldi benim 10 gunden sonra anca damlamaya basladi, bi haftadir daha iyi, mama takviyesi de pek yapmadik, gunde 30 cc falan anca verdik. Simdide reflu cikti kusuyor, az ve sık beslemem gerekiyormus. 1,5-2 saatte bir tek meme veriyorum. Bana hic kilo almadi gibi geliyor haftaya kontrolde ne cikcak kilosu cok merak ediyorum.süt sagmaya yenı başladıysan o kadar gelmesı normal. benımde öyleydı ilk zamanlar.
15 gunde sadece 50 g mı?
kaç kg senınki?
kilosu iyi dogmusEvet malesef sadece 50 gr ama hesabi soyle yapip normal dediler. 3300 dogmustu 3090 a dustu sonra 3350 oldu, gunluk kilo alimi hesabi 24 gr cikinca normal dediler. Sutum cok gec geldi benim 10 gunden sonra anca damlamaya basladi, bi haftadir daha iyi, mama takviyesi de pek yapmadik, gunde 30 cc falan anca verdik. Simdide reflu cikti kusuyor, az ve sık beslemem gerekiyormus. 1,5-2 saatte bir tek meme veriyorum. Bana hic kilo almadi gibi geliyor haftaya kontrolde ne cikcak kilosu cok merak ediyorum.
Sut sagma isini devamli yapmakmi gerekiyor, ben dun bi denedim sadece.
Benim doktorumda 40'ından sonra gel dedi. Alttan muayene icin. Rahimle ilgili kontrolleri yapacak.Sezeryan olanlar doktor kontrolünde alttan muayene ve smear yaptırdınız mı illa şart mı bunlar yaptırmasam olur mu
Benimki 7 gunluktu pek hissetmedim hep uyudu.hemen iyilesti.3.ayda nadil olur bilmem.sadece sunneten o ce uyusturucu igne yaparken agladi.uystugu icin hissetmedi kesigi.fitil verdi.biz sadece yArim kullandik.agri fazla olmadi cunku.bide krem veriyo 3 gun surduk.cok kolay oldu.baska bisey yok.iyiki yaptrmisim.doktoruna danis sunnet icin uygunmu pipisiBakimi kolay mi , agri sızi olmadi mı?Bir de ilac veriyolar mi operasyon sonrasi?Bu kadar kolay ise ben de 3.ayda sünnet ettirmeyi düşünüyorum .
Kizlar bebegimin yanaklarinda isilik gibi seyler cikti simdi kurudu ve kizardi.oksdar sertki elimi suremiyorum.cok kuru.sozde boyle olan varmi.ne yaptiniz.sadece yanaklarda var
Uclari beyaz beyaz oluyo benim kizimdada cikti.1 hafta icinde kendiliginden kurudu gitti.ben cok endise ettim doktoru arayip sordum.adi bebek sivilcesiymis.hic krem falan bisey surme dedi.40 gun en gec 2 aya gecer dedi.bi hafta icinde gecti cok sukur.bebeklerin buyumesinden kaynakli olusan vucudun reaksiyon gostermesi dedi.bizimkininde sadece yanaklarindaydiKizlar bebegimin yanaklarinda isilik gibi seyler cikti simdi kurudu ve kizardi.oksdar sertki elimi suremiyorum.cok kuru.sozde boyle olan varmi.ne yaptiniz.sadece yanaklarda var
Her sagma oncesi pompayi sterilize ediyirmusun pekikilosu iyi dogmus
o yuzden doktorun normal bulmustur.
evet süt sagmayı 3 saatte bır falan yapman lazım .. hatta sagdıktan sonra emzır, göğüslerin tamamen boşalsın.
edıyorum evet. geçen tomrısın emzırme günlüğünde okudum 4 saate kadar tekrar kullanabılirmişsinHer sagma oncesi pompayi sterilize ediyirmusun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?