- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.361
gazı için uğraş... bagırsak gazı için bacak masajları yapıyor musun?Offff bu gazlar hep emerkenmi sıkıştirir
Yavrum tam emerken 5 dakika olmadan gaz geliyor. Memeyi bırakıp kivraniyor.önce gaz çıkınca tekrar devam ederdi emmeye. Simdi emmiyor.kilo almiycak diye korkuyorum.
Yapıyorum ve çıkıyor kaka da yapıyor masajdan sonra.Ama bir kaç gündür emerken ağlayıp memeyi bırakıyor. Gaz çıkınca da almıyor. En fazla 10 dk emwbiliyor oda mirildiya mirildiya.gazı için uğraş... bagırsak gazı için bacak masajları yapıyor musun?
o zaman mide gazı vardır.Yapıyorum ve çıkıyor kaka da yapıyor masajdan sonra.Ama bir kaç gündür emerken ağlayıp memeyi bırakıyor. Gaz çıkınca da almıyor. En fazla 10 dk emwbiliyor oda mirildiya mirildiya.
Kurumuydu yanaklari.kirmizi ve cok sert .yumusatmak icin ne yaptinUclari beyaz beyaz oluyo benim kizimdada cikti.1 hafta icinde kendiliginden kurudu gitti.ben cok endise ettim doktoru arayip sordum.adi bebek sivilcesiymis.hic krem falan bisey surme dedi.40 gun en gec 2 aya gecer dedi.bi hafta icinde gecti cok sukur.bebeklerin buyumesinden kaynakli olusan vucudun reaksiyon gostermesi dedi.bizimkininde sadece yanaklarindaydi
Canom aralık annelerinde sarılık değeri 12.5 olan bi anneye doktor 3 aya geçer demiş..uzun zamandır sabitmiş.kilo alımı iyimiş..yani doktoru sıkıntı yok demiş...minnoşu öp..Gelen giden çok oldu giremedim. Bebiş aynı. Kontrole gitcez bakalım yine kan vercez mecbur.
Bizimkinde de olmuştu canım ilk zamanlarda olurmuş bebeklerde sonra geçti seninkide geçer inşallah endişe etme[/QUOTE saol csnim.krem suruyom nemlendin diye
Kesin gaz evet. Dünden beri fazla emmedigi için süt de azaldı sanki.o zaman mide gazı vardır.
yani sorun gaz her türlü..
Arkadiminkkninde 3 ay surdu.surekli emxirdi.masaallah turp gibi simdi.kilosu boyu iyi.uzun boylu cocuk.takma kafanaCanom aralık annelerinde sarılık değeri 12.5 olan bi anneye doktor 3 aya geçer demiş..uzun zamandır sabitmiş.kilo alımı iyimiş..yani doktoru sıkıntı yok demiş...minnoşu öp..
Burnu tikali olmasin.usuttuyse olabilir.tikaniklikYapıyorum ve çıkıyor kaka da yapıyor masajdan sonra.Ama bir kaç gündür emerken ağlayıp memeyi bırakıyor. Gaz çıkınca da almıyor. En fazla 10 dk emwbiliyor oda mirildiya mirildiya.
canım sen süte takmıssın kafayı.. unut sütü emzır bebegını.Kesin gaz evet. Dünden beri fazla emmedigi için süt de azaldı sanki.
Sagmakta sütü azaltıyor diyorlar.
Düşününce de eskiden annelerimiz sütmü sagmis. Onlara bakarsan bizler daha kısa emziriyoruz bebekleri.Gelenekci olmak mi lazım, yenilikçi mi? Bilemedim
Valla taktım sörrcanım sen süte takmıssın kafayı.. unut sütü emzır bebegını.
böyle süreklı aklında olursa yetmez sütün dıyeyım sana.. ilk zamanlar bende hep düşünürdüm
emerken uyuyorsa
çişli bezi oluyorsa
doyuyor demektır.. sağmıyorsan eger sırayla emzır göğüslerin dolsun
inşallah.. şunu da unutma, karnı aç olan bebeği kimse susturamaz.Valla taktım sörr
2.çocuğumu emziremedim.süt azaldı 5.ayda mamaya başladık.
Bunda da kaygiliyim sanki.
İnşallah bol bol olur sütlerimiz
Emmeye baslamadan once 5dk gaz cikarmayi denesene, benim doktorum oyle demisti. Ise yaradi sankiYapıyorum ve çıkıyor kaka da yapıyor masajdan sonra.Ama bir kaç gündür emerken ağlayıp memeyi bırakıyor. Gaz çıkınca da almıyor. En fazla 10 dk emwbiliyor oda mirildiya mirildiya.
Evet kuruydu.kirmizi ve uclari beyazdi.sadece yanak kisimlarinda vardi.1 haftada gecti .ama ben bigun durup bigun yikadimKurumuydu yanaklari.kirmizi ve cok sert .yumusatmak icin ne yaptin
beebegın kaç günlük? 15 günden sonra başladı bizim gazımız belırgın bi şekilde.Selam arkadaslar..durumum malum can skntim cok,uzerine akilli uslu gazsiz bebegim 3gundur cok rahatsiz..benden mi kaynakli,gaz sorunu mu kesin basladi nedir bilmiyorum..dun her 10-15dk da emdi ama en fazla 4-5dklik..bugun az daha iyi ama kesinlikle eskisi gibi degil.. Bir de goguslerime anidenigne batar gibi oluyor ve ardindan sut bosaliyor..mastit vs bekirtileri yok baska,normal mi sizce boyle olmasi? Bi de artik boyle kisa emmesi ve benim can skntim aglamam fln sanki acaba doymuyor mu eskisi gibi ya da sutume mi bise oldu benden mi boyle oldu diye dusunuyorum..zaten moralimyok bi de bebek boyle daha beter oldum ben..arastirmaya vakit bile bulamadim,buraya gelip sorayim dedim ne yapayim :/
baya kalmıs annen.. bir şekilde alısıyor insan merak etme.Sali gunu 40imiz cikiyo annem sagolsun 41.gune bilet aldi3 aydir burda oda evini ozledi tabide ben napicam bilmiyorum hic yalniz kalmadik daha cok zorlanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?