2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kurumuydu yanaklari.kirmizi ve cok sert .yumusatmak icin ne yaptin

Gelen giden çok oldu giremedim. Bebiş aynı. Kontrole gitcez bakalım yine kan vercez mecbur.
Canom aralık annelerinde sarılık değeri 12.5 olan bi anneye doktor 3 aya geçer demiş..uzun zamandır sabitmiş.kilo alımı iyimiş..yani doktoru sıkıntı yok demiş...minnoşu öp..

o zaman mide gazı vardır.
yani sorun gaz her türlü..
Kesin gaz evet. Dünden beri fazla emmedigi için süt de azaldı sanki.
Sagmakta sütü azaltıyor diyorlar.
Düşününce de eskiden annelerimiz sütmü sagmis. Onlara bakarsan bizler daha kısa emziriyoruz bebekleri.Gelenekci olmak mi lazım, yenilikçi mi? Bilemedim

Canom aralık annelerinde sarılık değeri 12.5 olan bi anneye doktor 3 aya geçer demiş..uzun zamandır sabitmiş.kilo alımı iyimiş..yani doktoru sıkıntı yok demiş...minnoşu öp..
Arkadiminkkninde 3 ay surdu.surekli emxirdi.masaallah turp gibi simdi.kilosu boyu iyi.uzun boylu cocuk.takma kafana

canım sen süte takmıssın kafayı.. unut sütü emzır bebegını.
böyle süreklı aklında olursa yetmez sütün dıyeyım sana.. ilk zamanlar bende hep düşünürdüm
emerken uyuyorsa
çişli bezi oluyorsa
doyuyor demektır.. sağmıyorsan eger sırayla emzır göğüslerin dolsun

Valla taktım sörr
2.çocuğumu emziremedim.süt azaldı 5.ayda mamaya başladık.
Bunda da kaygiliyim sanki.
İnşallah bol bol olur sütlerimiz

kızlar bebek arabası hangi marka model aldınız biz daha almadık nasıl bişey alalım kullanıp memnun kalanlar yardımcı olur mu

Selam arkadaslar..durumum malum can skntim cok,uzerine akilli uslu gazsiz bebegim 3gundur cok rahatsiz..benden mi kaynakli,gaz sorunu mu kesin basladi nedir bilmiyorum..dun her 10-15dk da emdi ama en fazla 4-5dklik..bugun az daha iyi ama kesinlikle eskisi gibi degil.. Bir de goguslerime anidenigne batar gibi oluyor ve ardindan sut bosaliyor..mastit vs bekirtileri yok baska,normal mi sizce boyle olmasi? Bi de artik boyle kisa emmesi ve benim can skntim aglamam fln sanki acaba doymuyor mu eskisi gibi ya da sutume mi bise oldu benden mi boyle oldu diye dusunuyorum..zaten moralimyok bi de bebek boyle daha beter oldum ben..arastirmaya vakit bile bulamadim,buraya gelip sorayim dedim ne yapayim :/

Kızlar gece 1 de başlayan mesaimiz annem gelince yeni sonlandı gaz gaz bitmeyen gaz çıkarması çok zor çıksa da yine kivraniyor bir de pisik oldu ne kullansam geçmiyor paşamin altı kızarık hic kiyamiyorum gözlerinden uyku akıyor omuzlarim AĞRIDI ama yeter ki o iyi olsun annelik kendini unutmakmis

Sali gunu 40imiz cikiyo annem sagolsun 41.gune bilet aldi 3 aydir burda oda evini ozledi tabide ben napicam bilmiyorum hic yalniz kalmadik daha cok zorlanicam

beebegın kaç günlük? 15 günden sonra başladı bizim gazımız belırgın bi şekilde.
o emmelerın sebebi gaz sancısından kaçış. aç olan bebek susmaz.
sütün akıyorsa sagmalısın. gaz fena bişi buna 3-4 ay alısmalısın :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…