2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

altını her açışında havalandırıyor musun? eczaneden arko ve oksizinc aldık kafama göre kullanıyorum
kızarıklık kalmadı..gazı için yüzüstü yatırıp da dene. sadece kucakta cıkarmaya calısma..

Az az sik sik emmesi daha iyi.kusmasi olmaz.benimmide oyle kilo alimi iyi.takma kkafana

Ben bugun 9 saat altini acmadim uyuyor diye.pisik oldu dandimama sudo krem cok iyiymis pisuk olmamis kuzum

Ben bugun 9 saat altini acmadim uyuyor diye.pisik oldu dandimama sudo krem cok iyiymis pisuk olmamis kuzum
Canım 9 saat çok fazla hic uyanmiyor mu ben her 3 saatte kesin degistiriyorum ona ragmen geçmiyor bugün başka bir krem aldık özel yapimmis onu deneyecem olmazsa aliyim o kremi de paşam uyumuyor açıdan ben de mahvoldum yemek yemeyi bırak tuvalete gitmek bile lüks oldu bana paşam iyi olsun yeter ki rqzuliyim her şeye o daha minicik nasıl dayansin

15gunluk,hemenhemen ayni baslamis seninle o zaman..bakalim kendimi toparlamaya calisiyorum insllah cok hirpalamaz bebegi bu gaz..cidden cok fena biseymis..

Merhaba arkadaşlar benim bebeğiminde 28. günü. Herkesin olduğu gibi bizimde gaz sorunumuz vardı. tavsiye üzerine acı elma yağını bebe yağıyla karıştırıp günde bir defa topuklarına ve göbek çevresine sürdük o günden bu yana sancımız kalmadı gibi. denemenizi tavsiye ederim.bu arada doktorumuza da sorduk bir sakıncası olmadığını hatta çok sancılı bebeklerde önerdiğini söyledi

Merhaba kızlar ben uzun zamandır yazamıyorum en son yazdığımdan sonra bize yine kan nakli yapıldı ve artık sık sık çocuk hematolojide takibe gidiyoruz o yüzden bakamıyorum buralara berbat haldeyim annem kv herkes gitti çekirdek ailemiz kaldık ve ben nakavt geceleri sık uyanan bi bebiş uykusuz geçen gecenin sabahında erken kalkıp büyük oğluşu okula götürmek zorunda olan bi ben eve uyuma hayalleriyle dönüp ev işleri yemek ve minnak oğluş sayesinde uyuyamayıp pert olmuş bi ben daha arada bi eşim sağolsun geceleri bebişe bakıyor deliksiz uyku uyuyabiliyorum malesef sütüm kalmadı mamayla besleniyor yavrum abisi kadar şanslı olamadı ona mı üzüleyim halime mi bilemedim bende hayat berbat tek güzel yanı yavrularım dua edin minnakımın kan değrleri artık normale dönsün psikolojim ve bedenim alt üst durumda

Allah yardimcin olsun canım. Bebegine şifalar versin. Rahatsızlığı neydi?

Cnm benim oğluşum da 5 dk emiyor sonra sanki zehir vermişim gibi bas bas bagiriyor. Benim başindab beri emme sorunum var güç bela tutturdum. Keyifliyse emiyor emdiginde de aynen senin dediğin gibi yapıyor. Kaldırıyorum sanirsin saatlerce emmiş öyle gaz çıkariyor. Benim de gözumu yaşı dinmedi sütü etkiliyor ama elimde değil seni çok iyi anlıyorum. Mama veriyor musun eger çok ağlıyorsa doymuyordir mamaya başla az da olsa

Kızlar pişige kantoron yağ çok iyi geliyor. Bol bol sürün hücre yenileme özelliği varmış. Ben gördüm faydasıni tavsiye ederim...

Allah güç kuvvet sabır versin canım. Acil şifalar diliyorum. Allah yardımcın olsun

Kızlar emme süresine takilmayin benim kızım 5 dk emiyor ve maşallah 2 haftada 520 gr almış. .3 kilo bir bebekle 5 kilo bir bebeğin çekim gücü aynı olmaz hatta 3 kilo 2 bebeğin bile farklı olabilir. .ben Dr sordum takılma öyle kitap cümlelerine yeterli kilo alıyorsa 6-7 cis yapıyorsa sorun yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…