2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben baba siling aldım .kanguru 3 aydan sonra kullanıyor onuda bebeği çift bezle mek gerekiyor .

Kızlar netteki hacı şerif bebek çikolatalarindan alan var mi fiyatları çok uygun güzel görünüyor çikolatanın kalitesi nasıl acaba ben de sipariş vermeyi düşünüyorum da kararsız kaldım
Ben aldım biraz minik ama olsun .üzeri leylek resimli olandan 2 kutu siparis ettim .bebeğin doğum tarihinde yazdir dim güzel oldu

benim bebeğin 5.gününde gözünde çok fazla çapa k oluştu serum fizyolojik ile siliyorum yeniden oluşuyor be bis gözünü açamıyor du.sütümu sagi p pamuğa göz pinarina surekli masaj yaptım dairesel olarak .geçti çok şükür .baya uzun yaptım yanlız .öyle bir iki defa değil yani

Kader arkadaşım...

Benimki de bas bas bağırıyor
senin de sütün az?memeyi bırakacak diye de korkuyorum çünki artık emmiyo desem yeri var giderek azalıo emme olayı.herşeyi denedim emzirme sondası diye bişey duydum bi de onu denifem denicem bakalım.sen de benim gibi sağıp da mı veriyosun?

bizim de sol gözde var doğduğundan beri
göz doktoru antibiyotik veriyomuş en son çare dedi.masaj yapıp silioruz biz de ama geçeceği yok

Altını benim de çok açasım var da ne zaman bez değiştirsem arada kesin yapıyor cırt cırt. Babası zaten alt açmaya verilen parayı gereksiz buluyor, her çöpe gidişinde kendinden geçiyor adam
bizinkini korkuttum..netten piişikli bebek gösterdim..bak değişmesse böyle olur dedim...korkudan bez gözünde bir hiç oldu çatlakları gösterdim bak dedim böyle olurum korktu ve nuxe yağ aldım

bizinkini korkuttum..netten piişikli bebek gösterdim..bak değişmesse böyle olur dedim...korkudan bez gözünde bir hiç oldu çatlakları gösterdim bak dedim böyle olurum korktu ve nuxe yağ aldım
bende korkutuyorum hep
kaka yapsın da nasıl yaparsa yapsın dedım.
durmayınca kaka yapmadı ondan durmuyor dıyorum
daha bı korkuyor.. aman yapsın yeter kı dıyor

ayrıca heralde öyle dıcekler canım
bunlar bebek. yemıyoruz ya bezlerı sonucta

ben ibrahim saraçoğlunun incir kürünü yaptım yarım litre suya 8 tane inciri bölüp 10 dk kaynatıp sabah akşam 1 bardak içiyosun herşeyi denemiştim bende süt artsın diye inir kürü bayağı etkili oldu deneyin derim bide boza yedim bol bol arttığını farkedeceksin benimde pskolojim bozulmuştu sütüm yetmiyo diye bide az kilo almıştı kızım çok üzülmüştüm üzüldükçe süt azalıyo moralini yüksek tut

Her gün mü yaptın bunu canım? Yoksa bi seferde mi uzun uzun yaptın?

ben de baba sling almayı düşünüyorum. Kullandınız mı? Nasıl? Kullanışlı mı? İhtiyaç duyuluyor mu?
Dışarıya onunla çıkıyorum. Bebişi yatar pozisyonda koyuyorum .biraz bebiş küçük olduğu için kendim kucaklayarakn tutuyorum.büyüyünce daha kullanışlı olaçağını dusunuyorum.ben hergün dışarı çıkmam gerekiyor çok çıkmayacak san alma derim.bebek arabasına koyarsin.sonuçta biraz riskli bebekler küçük bacakları inciler silin g de kangurudada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…