2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizim de sol gözde var doğduğundan beri
göz doktoru antibiyotik veriyomuş en son çare dedi.masaj yapıp silioruz biz de ama geçeceği yok
Ben netteki bilgileri okuyunca korktum açıkçası .sürekli geçeceğine inanarak her emzirme de yapınca ılık sütle geçti çok şükür. Pamukla capagi al.sütünden direk bi damla damla t işaret parmağında dairesel masaj yap .geçecek inş

Teşekkür ederim. Çok çıkmayabilirim. En iyisi doğumdan sonra karar vereyim. Biraz erteleyeyim bu kanguru, sling işini

Pompa kullandınız mi tile de diyorlar ya ondan göğüs u çok acıtıyor ama süt artıyor sonra.bide incir ve helva bolca da su .her emzirme sonrası pompaları bi kaç defa yapsan inş artar

kıaz korku ile çalışıyo bunlar...birde ille görsel şart yoksa mümkün değil basmaz kafaları
Kakası yeşil oldu bigün...
Bak dedim yediğimden çocuk sindiremedigit bana lactamil yap gel dedim...lactamil bitmeden alıp geliyi
Canım bişi çekiyor sütüm kesilir diyom bak adam adaaaaam

Pembedon esintisi hissettirdinn bu kez daha kis,verirsin fazlaliklari ama sen zayiftin zaten oyle hatirliyorum :) bende bise kalmadi eve geldigmin ertesi gunu gitmisti her sey hemen hemen,normal dogum cidden dedikleri kadar varmis.. Hmilelik oncesi azcik gobusum vardi bi o var ama o da varla yok arasi

Pembis ya senin profilindeki bebe benim alpiskoya cok benziyor haaa,diyim diyim diyorum unutuorum..bnm profildekid e alpisko ama orda belli deilll

kendıme gelıyorum desene
inşallah verırım. 66 kiloyum 16 kilom kalmıs gerıye
kaç kilo kaldın?

benımkı de süt olsun dıye ne dıyorsam alıyor.
önceden de alıyordu tabii, ama gık demeden alıyor artık alcak tabii nur topu gibi cennet verdım ona
ayaklarımı öpsün, popomun kenarı

kızlar, bebikler evın içinde nasıl gıyıyorlar?
evın ısısı 22-23
uzun kollu çıtçıtlı badi
üzerine yıne uzun kollu sweatshirt veya tulum
altı da 2 kat
2 çift çorap ve yün patik

kısacası; üst 2 kat
alt 2 kat
bere falan taktırmıyor. zaten kafası terler dıye dogdugundan bu yana takmıyorum evde.

Evet ama artık çok az geliyo bahsettiğin seyi senden duydum ne ki o nasıl bişey?

Aynı.. şapkası var fazladan sadece

Tastamam aynı

Kızlar bebisleriniz ne kadar sure uyuyor bu aralar paşam gözünü acamiyor uyanıyor en fazla 2 saat uyanık sonra uyuyor 2 yada 3 saate tlyakin uyuyor gündüz gece de her saat kalkıyor emiyir uyuyor sariliktqn korkuyorum doktor 7. Gün gittiğimde 10 dedi bundan sonra düşer dedi bebekte hala sarılık var gözlerinde ama bir korku oldu ben de çok uyuması ondan mi yoksa normal mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…