- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.861
Ben netteki bilgileri okuyunca korktum açıkçası .sürekli geçeceğine inanarak her emzirme de yapınca ılık sütle geçti çok şükür. Pamukla capagi al.sütünden direk bi damla damla t işaret parmağında dairesel masaj yap .geçecek inşbizim de sol gözde var doğduğundan beri
göz doktoru antibiyotik veriyomuş en son çare dedi.masaj yapıp silioruz biz de ama geçeceği yok
Dışarıya onunla çıkıyorum. Bebişi yatar pozisyonda koyuyorum .biraz bebiş küçük olduğu için kendim kucaklayarakn tutuyorum.büyüyünce daha kullanışlı olaçağını dusunuyorum.ben hergün dışarı çıkmam gerekiyor çok çıkmayacak san alma derim.bebek arabasına koyarsin.sonuçta biraz riskli bebekler küçük bacakları inciler silin g de kangurudada
Pompa kullandınız mi tile de diyorlar ya ondan göğüs u çok acıtıyor ama süt artıyor sonra.bide incir ve helva bolca da su .her emzirme sonrası pompaları bi kaç defa yapsan inş artarsenin de sütün az?memeyi bırakacak diye de korkuyorum çünki artık emmiyo desem yeri var giderek azalıo emme olayı.herşeyi denedim emzirme sondası diye bişey duydum bi de onu denifem denicem bakalım.sen de benim gibi sağıp da mı veriyosun?
bende korkutuyorum hep
kaka yapsın da nasıl yaparsa yapsın dedım.
durmayınca kaka yapmadı ondan durmuyor dıyorum
daha bı korkuyor.. aman yapsın yeter kı dıyor
ayrıca heralde öyle dıcekler canım
bunlar bebek. yemıyoruz ya bezlerı sonucta
Ablamda babybjörn vardı hemen ilk 6 ay için..yenidoğan..bana verdi..benımkı çok istiyor kanguru
ama ben cocuk rahat edemez dıye guvenemıyorum ve almak ıstemıyorum.
selamlar, minnoş uyandı direndım biraz daha uyumak ıcın
en son yırttı kendını öyle aldım
yanıma koydum emzırdım.. artık sabahları yatarak emıyoruzemsin dursun işte kafasına göre
bana dokunmasın
1 hafta sonra gelmesıne ragmen yıne tozludan sıparıs verdım
napım yaa hem fiyat uygun hem tunik çeşit çok
zaten şunun şurasında kilolar gıdene kadar idare etsın yeter ..
yoksa tunık tayt sürekli gıyılır mı yaa
kotu özledım kotu
''kotu'' deyınce aklıma redınkotu ( redingot) geldıraskolnikov un redingotu
redingot da çok severım hee
kıaz korku ile çalışıyo bunlar...birde ille görsel şart yoksa mümkün değil basmaz kafaları
Kakası yeşil oldu bigün...
Bak dedim yediğimden çocuk sindiremedigit bana lactamil yap gel dedim...lactamil bitmeden alıp geliyi
Canım bişi çekiyor sütüm kesilir diyom bak adam adaaaaam
kendıme gelıyorum desenePembedon esintisi hissettirdinn bu kezdaha kis,verirsin fazlaliklari ama sen zayiftin zaten oyle hatirliyorum :) bende bise kalmadi eve geldigmin ertesi gunu gitmisti her sey hemen hemen,normal dogum cidden dedikleri kadar varmis.. Hmilelik oncesi azcik gobusum vardi bi o var ama o da varla yok arasi
benim minnoş sevıyor etrafı ızlemeyıAblamda babybjörn vardı hemen ilk 6 ay için..yenidoğan..bana verdi..
İçinde uyudu kaldı bizde migrosta gezdik valla
Yoksa ben nerde alcam
kıaz korku ile çalışıyo bunlar...birde ille görsel şart yoksa mümkün değil basmaz kafaları
Kakası yeşil oldu bigün...
Bak dedim yediğimden çocuk sindiremedigit bana lactamil yap gel dedim...lactamil bitmeden alıp geliyi
Canım bişi çekiyor sütüm kesilir diyom bak adam adaaaaam
Ben 10kilo almistim en son dogumdan3-4gun once tartilmistim boyleydi..verirsin verirsin bence..ben 57-58 gidip geliyordum ztn oncesinde,balik etliydim yani hallicee :)kendıme gelıyorum desene
inşallah verırım. 66 kiloyum 16 kilom kalmıs gerıye
kaç kilo kaldın?
10 kilo mu? hemen uzaklaş yanımdanBen 10kilo almistim en son dogumdan3-4gun once tartilmistim boyleydi..verirsin verirsin bence..ben 57-58 gidip geliyordum ztn oncesinde,balik etliydim yani hallicee :)
Ben bugun aldim. Meger esim ogluusun nufusunu cikarmaya gittiginde onu yonlendirmisler, o gun halletmis. Birkac gun once de yatmış.Kızlar öğretmen olup 300 lira doğum yardımını alan var mı?
Evet ama artık çok az geliyosenin de sütün az?memeyi bırakacak diye de korkuyorum çünki artık emmiyo desem yeri var giderek azalıo emme olayı.herşeyi denedim emzirme sondası diye bişey duydum bi de onu denifem denicem bakalım.sen de benim gibi sağıp da mı veriyosun?
Aynı.. şapkası var fazladan sadecekızlar, bebikler evın içinde nasıl gıyıyorlar?
evın ısısı 22-23
uzun kollu çıtçıtlı badi
üzerine yıne uzun kollu sweatshirt veya tulum
altı da 2 kat
2 çift çorap ve yün patik
kısacası; üst 2 kat
alt 2 kat
bere falan taktırmıyor. zaten kafası terler dıye dogdugundan bu yana takmıyorum evde.
Tastamam aynıkızlar, bebikler evın içinde nasıl gıyıyorlar?
evın ısısı 22-23
uzun kollu çıtçıtlı badi
üzerine yıne uzun kollu sweatshirt veya tulum
altı da 2 kat
2 çift çorap ve yün patik
kısacası; üst 2 kat
alt 2 kat
bere falan taktırmıyor. zaten kafası terler dıye dogdugundan bu yana takmıyorum evde.
Ben veteriner hekim im ama devlet memuruyum ben de cuma aldimBen bugun aldim. Meger esim ogluusun nufusunu cikarmaya gittiginde onu yonlendirmisler, o gun halletmis. Birkac gun once de yatmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?