- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.881
Benim finduk hayat sigırtası reklamındaki gibi bişiPembis ya senin profilindeki bebe benim alpiskoya cok benziyor haaa,diyim diyim diyorum unutuorum..bnm profildekid e alpisko ama orda belli deilll
Gayet normal benimki 55 günlük bugün akşam üstü 6 dan beri uyuyor zorla alıp emziriyorumKızlar bebisleriniz ne kadar sure uyuyor bu aralar paşam gözünü acamiyor uyanıyor en fazla 2 saat uyanık sonra uyuyor 2 yada 3 saate tlyakin uyuyor gündüz gece de her saat kalkıyor emiyir uyuyor sariliktqn korkuyorum doktor 7. Gün gittiğimde 10 dedi bundan sonra düşer dedi bebekte hala sarılık var gözlerinde ama bir korku oldu ben de çok uyuması ondan mi yoksa normal mi bilemedim
2 kere battaniye sararak hastaneye gittik..tamam kapının önünde iniyoz arabadan iki dakkalık yer ama ...kanguru çok çok iyi geldi..ellerim boş minnoş rahat etti uyudu..hurc gibi sarılmadı bebük..üstelik takımlar sıkışmadı...daktırımız bişi demedi gördü baktı güldübenim minnoş sevıyor etrafı ızlemeyı
alsak mı acaba bır tane
bi düşüneyım2 kere battaniye sararak hastaneye gittik..tamam kapının önünde iniyoz arabadan iki dakkalık yer ama ...kanguru çok çok iyi geldi..ellerim boş minnoş rahat etti uyudu..hurc gibi sarılmadı bebük..üstelik takımlar sıkışmadı...daktırımız bişi demedi gördü baktı güldühastanedeki diğer bebekli analar baktı baktı durdu..biri işaret etti kocasına beni sonra beynini yedi adamın eee sarmış kucağında bebek...
Al kız al valla..hava yağmurlu güneş açsın gezecez bol bolbaba sling de aldım ,kafayı tutsa onada koycam..fuşya hemde
benımkı de süt olsun dıye ne dıyorsam alıyor.
önceden de alıyordu tabii, ama gık demeden alıyor artıkalcak tabii nur topu gibi cennet verdım ona
ayaklarımı öpsün, popomun kenarı
bizden başka böyle davranan yok mu ya
Yarın hugies denicez ..bakim o nasıl..
Süt istedi canım buz gibi..ama çok gaz yaoıyor zaten gaz derdimiz var..
Keçi sütü gaz yapmıyo diye duydum..git al dedim sütüm çekilir..bulamadı..marketler yok abi bizde diyomuş..ben gördüm dedim burda bi markette gördüm bugün ikinci gün hala arıyor ama ben dolaptan sütaş içtim bi çay bardağı haberi yok
kızlar, bebikler evın içinde nasıl gıyıyorlar?
evın ısısı 22-23
uzun kollu çıtçıtlı badi
üzerine yıne uzun kollu sweatshirt veya tulum
altı da 2 kat
2 çift çorap ve yün patik
kısacası; üst 2 kat
alt 2 kat
bere falan taktırmıyor. zaten kafası terler dıye dogdugundan bu yana takmıyorum evde.
termometreden önce benımkı de emerken kafa hep terlıyorduyarım kol cıtcıt..uzun kol cıtcıt..alta çorap ..üzerine patikli don üzerine patiksiz don..bizim ev derecesi 26 imiş beyim öyle dedi..ama penye gibi hep..emerken kafası yanıyor babası gibi ter oluyor kafaya anca banyıdan sonra bir iki saat bere taktık oda zorla
He...3 ten sonra mı..aman bacak araları kırmızı kırmızı ben 3 alup bi denicem ya..diğeri iyi ama işte bacaklarda sorun oluyor.bol gelirse atacak değiliz abelkıde çok fenayız.
ıyıce arastırdım hugies 3 numaradan sonrası ıyıymıs.
naylonumsu ve cok kalınmıs.
nette biri hepsını kullanıp yorumlamıs da
canın ıstıyorsa iç bence
nasıl olsa gaz hep var.
ondan sonra alısır zaten kalıcı olurHe...3 ten sonra mı..aman bacak araları kırmızı kırmızı ben 3 alup bi denicem ya..diğeri iyi ama işte bacaklarda sorun oluyor.bol gelirse atacak değiliz a
Nesquikli çok özledim be sör..ama çok pis gaz yapıyor öyle böyle değil
Galba biz fenayız
Emzirme döneminde bitince napcan bakalım diyo
Hakket napcam
Zate alıyorduda bazen yarın alim be diyodu..şimdi atla arabaya vın
2. Mi yapsak
600 de devlet veriyo
termometreden önce benımkı de emerken kafa hep terlıyordu
aldık ve baktık kı baya yuksekmiş ısı, düşürdük ve kafası terlemıyor artık.
bak kafa olayı çok önemlı.. benımde terlıyordu kafam sıcaktan ve soguduktan sonra agrı oluyordu.
düşür o ayarı
ısı ayarı cok önemlı. sırf bu yuzden hem burnu tıkanık olur hep, hem de rahat etmez bunalır
kötü olmuş öyle 26 da cok fazla beeya yine unuttum..yarına telefona hatırlatma yazayım..kombi değilki kaloriferli ..sabri gündüz pek kömür atmıyor iyi ama akşam sıcak olunca tek dona düşürüyorum ama emerken evet terliyor ya doğalgazlı iiidi be sapancada
ondan sonra alısır zaten kalıcı olur
benımkinin de bacaklar sıkıyor. 1 hafta sonra aşımız var
kilosunu öğreneyım ona göre 3 e gecıcem.. bu arada kalca usg sıne gıttıgımızde '' kilosuyla uyumlu bez kullan' denıldı
bılgın olsun. yoksa ben geçmiştim 3 numaraya coktan.
öf 2. gözüm kesmıyor ama yalnız bırakmak ıstemıyorum mınnoşu
bi kardeşi olmalı
Gün içinde ikili akşama teklikötü olmuş öyle 26 da cok fazla bee
sen tek kat gıydır o zaman
onların hepsini denedim işe yaramadı bendeben ibrahim saraçoğlunun incir kürünü yaptım yarım litre suya 8 tane inciri bölüp 10 dk kaynatıp sabah akşam 1 bardak içiyosun herşeyi denemiştim bende süt artsın diye inir kürü bayağı etkili oldu deneyin derim bide boza yedim bol bol arttığını farkedeceksin benimde pskolojim bozulmuştu sütüm yetmiyo diye bide az kilo almıştı kızım çok üzülmüştüm üzüldükçe süt azalıyo moralini yüksek tut
tmm yapıcam canım çok sağol inşallah geçerBen netteki bilgileri okuyunca korktum açıkçası .sürekli geçeceğine inanarak her emzirme de yapınca ılık sütle geçti çok şükür. Pamukla capagi al.sütünden direk bi damla damla t işaret parmağında dairesel masaj yap .geçecek inş
pompa sütü bitiriyomuş doktor yasakladı ama mecburen sağıyorum emmeyince yoksa ağrı yapıyoPompa kullandınız mi tile de diyorlar ya ondan göğüs u çok acıtıyor ama süt artıyor sonra.bide incir ve helva bolca da su .her emzirme sonrası pompaları bi kaç defa yapsan inş artar
ince bir hortum.bebeğin ağzına sokuyosun biberondan falan süt geliyor bebek de memeyi emiyor memeden geliyor sanıyor sütüEvet ama artık çok az geliyobahsettiğin seyi senden duydum ne ki o nasıl bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?