2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hm bnmki kan değil ama akıntı böyle sulu sarı gibi yeşil gbi arada ıy nefret geldi artık ya
Benim de kanama 50 gün sürdü telaş yaptım Dr gittim her şey normal dedi . kafanızı rahatlatmak için bir ultrason yaptırın. .benden 5 gün önce doğum yapan komşunun kanaması devam ediyor hâlâ lekelenme şeklinde. .içerde parça kalmadiysa emziren annelerde hormonel dengesizlikler kanama yapabiliyormus

Bu
Bu kadar üzülme anne sütü tabi ki çok önemli ama ben 1 gün bile anne sütü almamış im. .gayet boylu puslu sağlıklı bir kadınım. .Zeki olduğumu söylerler ovunmek gibi olmasın. .genler de önemli. .senin eksigin değil ki. .

Benim ilk kızım hastanede iken 10 gün sabah akşam onla süt Sağdim göğsümde süt kalmayan kadar.bu 3.çocuğum hala süt yüklenirken hem acısını yaşıyorum hemde bolluğu nu maşallah. Süt sağmak makinası değil dediğim basit pompa .10 yıl önce alelacele bulamamış süt sağma makinası. Pompa almıştım. Bebeğini emzirdiken sonra yapabilirsin.düzenli

Kisa ya da uzun kollu citcitli body
Uzerine uzun kollu penye ya da tulum
Alti tek kat, eger patiksiz alt ise patik ya da corap
Dustan sonra yelek giydiriyirum ya da odalar havalansin diye camlari actigimda

Eldiven, bere falan sevmiyorum ben elleri parmaklari ozgurce hareket edebilsin istiyorum o yuzden sadece ilk bir kac gun taktim.

Butun gece agladi hic susmadi feryat figan hic bukadar olmamisti arada biraz uyurdu onu bile uyumadi. Karni cok agriyo gurul gurul kiyamiyorum hic ikiniyo devamli kipkirmizi cocugum bugun 40imiz cikiyo 40lanicakmisiz.. annem yarin gidiyo napicaz onu dusunuyorum ben bittim of ruhum daraldi bunalimdamiyim neyim

Merhaba kızlar

Size bir konu hakkında danışmak istiyorum.

Benim 55 günlük erkek bir evladım var.

Yenidogan sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz

Benim bu konuda kafam çok karışık

Kiyamam sana allah kolaylik versin.. bebeginin hakkında hayirlisi inşallah..
Ama çok da takma kafana bu süt işini.. olmadı mamaya alışır belkide.. yeter ki sağlıklı olsunlar da..dediğim gibi; ben kızıma 3 ay verebildim anne sütü, o da sagip sagip.. elimizde kalmadı ya..
Önce sen kendi sağlığına önem ver.. zihnini bir güzel boşalt.. düzenli beslenmeye çalış.. al bebeğini sık sık yürüyüşe çıkın.. illa ki herşey yoluna girecek.. senin stresin ilk önce bebeğe sonra da hane halkına geçer.. güzel düşün..
Uçakta panik anında oksijen maskesini ilk önce kendimize takmamiz tembih edilir.. ki; yanimizdakilere daha sağlıklı ve doğru şekilde müdahale edebilelim..
Sen de ilk kendi sağlığına ve psikolojine önem ver gerisi hallolunur..
İkinci bebeginde herşey daha planlı ve tecrübeli olur merak etme :)

Sarilikla mucadele eden anneler, sizlere bisey sormak istiyorum. Benim oglumunda 7 gun degeri 10,1 ve 10. Gun degeri 12,5 idi. Dr kan beyin bariyeri olustu nasilsa,emme ve kilo alimida oldugu icin takibe gerek yok dedi. Bgn 27 gunluk ama hala sari bebegim. Persembe kontrolu var dr unada sorcam ama endiselendim biraz. Sizlerin vucut sariligi ve goz sariligi kac gjnde gecti?
Oglum 2 saatte bir emiyor sutum yetiyor mu bilmiyorum ama, kontrol tartisinda anlasilir artik.

Merhaba kızlar

Size bir konu hakkında danışmak istiyorum.

Benim 55 günlük erkek bir evladım var.

Yenidogan sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz

Benim bu konuda kafam çok karışık
Ben üçüncü ayın bitiminde yaptıracağım. Kime yaptıracağımı karar vermeye çalışıyorum.

Canım ben de seninle ayni durumdayım 7 gün deger 10 çıktı doktor düşer artik dedi bende eniseleniyorum çünkü bebeğim hala asarı ve gözlerinde var yarin işitme testi için doktora gideez gösterecem ben de her ikisaatr bir emziriyorum bazen çok uyuyor

Canım çok sağol sözlerin iyi geldi... kabullenmeye çalışıyorum mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…