- 26 Aralık 2015
- 92
- 83
- 3
- 39
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.941
benim kızımda öyle sürekli ağlıyo karnından gurul gurul ses geliyo gaz sancısı var ben karnına tülbent ısıtıp koyuyorum biraz rahatlatıyo doktor gaz sancıları 40 ile 50 gün arasında tavan yapar dedi sabredecez artık önemli bişeyi olmasındA bizimki 40. günü sabah 6 dan gece 12 ye kadar ağladı kırkını filan çıkartamadık yani anneler gidince bi kaç gün bunalım takılıyo insan benim annem 20. gündde gitti artık bizde anneyizz annelik güçtür rabbim yardım ediyor korkma anne olmanın tadını çıkar bu günler çabuk geçiyo minicik ellerini bol bol koklayıp öpButun gece agladi hic susmadi feryat figan hic bukadar olmamisti arada biraz uyurdu onu bile uyumadi. Karni cok agriyo gurul gurul kiyamiyorum hic ikiniyo devamli kipkirmizi cocugumbugun 40imiz cikiyo 40lanicakmisiz.. annem yarin gidiyo napicaz onu dusunuyorum ben bittim of ruhum daraldi bunalimdamiyim neyim
Kac gunluk oldu bebisCanım ben de seninle ayni durumdayım 7 gün deger 10 çıktı doktor düşer artik dedi bende eniseleniyorum çünkü bebeğim hala asarı ve gözlerinde var yarin işitme testi için doktora gideez gösterecem ben de her ikisaatr bir emziriyorum bazen çok uyuyor
29 aralık da dogdu oğlum hala bacaklarına basıyom sarı..anne sütü sarılığı oldugunu dün kesinleşti..elhamdülillah çook rahatım gari ne zaman gecrse geçsin. Başka bişey çıkmasında altından.Sarilikla mucadele eden anneler, sizlere bisey sormak istiyorum. Benim oglumunda 7 gun degeri 10,1 ve 10. Gun degeri 12,5 idi. Dr kan beyin bariyeri olustu nasilsa,emme ve kilo alimida oldugu icin takibe gerek yok dedi. Bgn 27 gunluk ama hala sari bebegim. Persembe kontrolu var dr unada sorcam ama endiselendim biraz. Sizlerin vucut sariligi ve goz sariligi kac gjnde gecti?
Oglum 2 saatte bir emiyor sutum yetiyor mu bilmiyorum ama, kontrol tartisinda anlasilir artik.
G gamzeli_zynpBen üçüncü ayın bitiminde yaptıracağım. Kime yaptıracağımı karar vermeye çalışıyorum.
Canım bugün 24 günlük oldukKac gunluk oldu bebis
csyrc canim nasilsin? Alpiskon nasil? Bebislerimizin arasinda kac gun oldu simdi senle? Bizimki 27 gunluk oldu bgn
Benim finduk hayat sigırtası reklamındaki gibi bişiacayip sinir var..adını verdik aynı rahmetli babacığımın siniri..safi sabırsız safi sinir yandık biz
Gozunayfin canim, cok sevindim29 aralık da dogdu oğlum hala bacaklarına basıyom sarı..anne sütü sarılığı oldugunu dün kesinleşti..elhamdülillah çook rahatım gari ne zaman gecrse geçsin. Başka bişey çıkmasında altından.
3 gun var aramizda, sarilik gecer insallah bir an onceCanım bugün 24 günlük olduk
Yalnız değildin ben de emziremedim. Kızımda da şimdi ki oğlumda da. Ağlama. Mama ile beslensin bizimkiler ne yapalım. Sağlıklı olsunlar önemli olan o.Evet ilk.. sezeryanlı olduğum için öyle hemen oturup emziremedim onuncu gün memeyi tuttu. Hatta beş gün kadar emZirdim. Tabi öyle şak diye almıyordu şekerli suyla tutturuyordum bi on dk emiyor bırakıyobemiyo öyleydi. Sonra birgün emerken ağlamaya başladı. Biraz emiyor ardından bas bas bağırır oldu. Ağzında haffif pamukçuk çıkmış ondan olabilir mi diye karbonatla ilaçla temizledik ama nafile yine emmiyodu bir kaç gün çabaladım olmadı doktora götürdum pamukçuk çok az bunun yüzünden degil dedi doktor. Kilosuna baktı alnamıştı 25 günlüktü. Mamaya başla dedi veriyordum günde bi defa 30 cc kaşıkla. Ama saatlerce ugrasarak. Yarısı ustune gidiyo püskürtüyo vs o yüzden biberona başladım 60 ccyi töbe öyle yediremezdim. Velhasıl 47 gün oldu her geçen gün memeden uzaklaştı. Sütümde azaldı ikisinden 30 gelse ne ala... itiraf etmeliyim ki iştahım kesildi çok yemiyorum ve hergun aglıyorum
eldivenı ellerı üşümesin diye takıyorumKisa ya da uzun kollu citcitli body
Uzerine uzun kollu penye ya da tulum
Alti tek kat, eger patiksiz alt ise patik ya da corap
Dustan sonra yelek giydiriyirum ya da odalar havalansin diye camlari actigimda
Eldiven, bere falan sevmiyorum ben elleri parmaklari ozgurce hareket edebilsin istiyorum o yuzden sadece ilk bir kac gun taktim.
karnı agrımasın diye 2 kat alt gıydırıyorumYan yatjs yastiginda govdeside yan, ama kengi yatagomdski yastiga koydugumda govde duz k
Altindaki kat disinda hepsi ayni, bacaklari usumez diye tek kat giydiriyorum ben
bılmem. vardır bı bıldıgı kalca cıkıklıgı namına..o neden be ...aman gecen gittik şu popodaki için bide pamukcuk mu oldu diye..daktır gelmişken kalça için aşağı yolladı..adam yan yatırttı tuttum oğluşu ..hiç bişi demedi bana..bi üçü denicem banne banne hatta 4-5 ya ...bir an önce atlamak istiyorum
ben buna hayatta koymam bebegı.. yazık bee cocuga
Yaptırfım memnunum. Hareketlenmeden. Dönmeye başlamadan yapmalısınız. Yoksa daha zor olur. 25 günlük yaptırdım. SorunsuzduMerhaba kızlar
Size bir konu hakkında danışmak istiyorum.
Benim 55 günlük erkek bir evladım var.
Yenidogan sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz
Benim bu konuda kafam çok karışık
bence mamadan oluyodur bende humananın mamasını verdim dediğin gibş kakasını günde 1-2 defa çok az yapmaya başladı gaz sancısıda arttı sab simlexi günde 40 damlaya kadar kullanabilirsn dedi doktor bizeKizlar bebegim bufun 25 gunluk oldu ilk zamanlar her beslenme sonrasi kakasini yapiodu simdi gunde 1 2 defa ama baya sulu kokulu ve az once biraz yesilimsi geldi bana..baya da fazla yapio..mama veriyorum conformile gectm ondan sonra oldu ondan olabilirmi birde sab simplexi gunde 4 defa 7 8 damla veriyorum cok mu ondan olabilirmi cvplariniz bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?