- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.961
o boza öyle. dileğe göre sulandırabılıyorsun. aman çok kötü o yaaBozayı açtık içtik 6 gündür duruyor buzdolabında..bozulmuş mudır? Migrostan ömür boza ..
Bide pütürlü idi kaşıkla yedik...hey ana halkı size soruyom bozamaaa ne oldi ne oldi böyle
Chucky değil mi o yahuz:)
katılıyorum.Herkesin duygu hormonu farklı demekki.. sütü arttıran yada azaltan pompa değil, annenin kendi duygu ve düşünceleri dir.. Yapılan araştırmalara göre de; bu süt hormonu özellikle anne bebeğini emzirir iken devreye giriyormus.. yani demem o ki; sagmak istiyorsan sağ mecbur kalınca.. ama sık sık da emzirmeyi ihmal etme..
altını açıp 4-5 dk boyunca oyalandınız mı pamukla? benımkı çok kıvranınca bazı hareketler yaptırıp altını acıyorum ve pamukla sıler gıbı yapıp yardımcı olyorum yapmasınaButun gece agladi hic susmadi feryat figan hic bukadar olmamisti arada biraz uyurdu onu bile uyumadi. Karni cok agriyo gurul gurul kiyamiyorum hic ikiniyo devamli kipkirmizi cocugumbugun 40imiz cikiyo 40lanicakmisiz.. annem yarin gidiyo napicaz onu dusunuyorum ben bittim of ruhum daraldi bunalimdamiyim neyim
hiç sevmedıgım o tunıklere şimdi ihtiyacım vartunik neyine yetmiyor ha
tek başlı elektrıklı phılıps avent.kızlar hangi süt sağma makinesini öneriyorsunuz
eger ucunda slıkon meme başlıgı varsa fiyatı çok iyiymiş.
Çok şükür buğramın bişeyi çıkmadı sadece uzayan sarılıkmışşşşşş...
Elhamdülillah ..hamd olsun Allaha ..Rabbim tüm yavrular a acil şifa verip anaların kalbini ferahlatsın..
Pembedon5 canım pembem ...donum..anam bu don meselesi olmadı sadece pembemmm
Çok büyük bayram bu bayram herkese mutlu olsun!!
Çok güzel bayram bu bayram
Herkese kutlu olsun !!!
Ohhh beee dünya varmış sadece sarılığa bu kadar sevince ğimi kim tahmin edebilirdi. Bi de o kadar mıkırdandı m..
Üç aylık olasıya getirmeyin gari dedi yeni tohtorr..
Heyooo Heyooo ..çılgın bedişim yok başka işimmm..ene çok eskilere gittim kesin yaşım ortaya çıkcak..
Bir de 300 gaymem yatmış ptt ye..çalsın sazlar oynasın kızlar
karnı agrımasın diye 2 kat alt gıydırıyorum
hiç bakmadımBoyle iki kat giyidirnce fln kac derece oluyor vucut isisi? Benim bebegim cabuk yukseliyor hic gelemiyor sicaga..oda 22derece,tulum varsa sdce alttanaskili citcitli giydiriyorum ustune ince battaniye sadece..normal tshirt olursa alttan ayni ya da yarim kollu..alta tk giysi tek corap..37.6yi gorunce hemen kaldiriyorum battaniyesini ki o da cidden ince..bnmki acacak sanirm her yeri buyuyunce
ben ayaklarına zeytınyagı sürüyorum :=)acı elma yağını kullanan varmı arkadaşlar nasıl direk elimize damlatıp karnınamı sürecez
Gözün aydın canım :)Çok şükür buğramın bişeyi çıkmadı sadece uzayan sarılıkmışşşşşş...
Elhamdülillah ..hamd olsun Allaha ..Rabbim tüm yavrular a acil şifa verip anaların kalbini ferahlatsın..
Herkese kutlu olsun !!!
Ohhh beee dünya varmış sadece sarılığa bu kadar sevince ğimi kim tahmin edebilirdi. Bi de o kadar mıkırdandı m..
Heyooo Heyooo ..çılgın bedişim yok başka işimmm..ene çok eskilere gittim kesin yaşım ortaya çıkcak..
Huggies mı Allah korusun. 3 gün kullandım. Kakası beline kadar çıktı!!! Ağ kısmı dar çiş sürekli sızıyor. 3. Günden sonra anında markete ve Prima premium A dönüş. Kalan bezleri de sağlık ocağına bırakacağım. Acil durum icin bile tahammülüm yok.bizden başka böyle davranan yok mu ya
Yarın hugies denicez ..bakim o nasıl..
Süt istedi canım buz gibi..ama çok gaz yaoıyor zaten gaz derdimiz var..
Keçi sütü gaz yapmıyo diye duydum..git al dedim sütüm çekilir..bulamadı..marketler yok abi bizde diyomuş..ben gördüm dedim burda bi markette gördüm bugün ikinci gün hala arıyor ama ben dolaptan sütaş içtim bi çay bardağı haberi yok
Çok şükür buğramın bişeyi çıkmadı sadece uzayan sarılıkmışşşşşş...
Herkese kutlu olsun !!!
Bak oyle dedin geldi aklima..daha bikacgunlukken sinirlendigi anda dedik aman babama cekmesin huyu die..insanligi ceksin de siniri cekmesin dediydik ..seninki gbi sinirliydi de..allah rahmet eylesin ins ikisine de..bebelerimze saglikli uzun omurler versin
Kadın doğuma gittin mi arkadaşım. Benim 2 gün önce 40 im çıktı. Bugunde regl oldum .gidip RIA taksin istiyorum ama önce bi smear alalım der mi acaba Dr ?Gözün aydın canım :)
Beni de delik deşik ettirdi çocuğu. Benimkin de de var lanet Dr lar her gittiğimde başka bişey çıkartıp tüp tüp kan sonda idrar aldılar minnak tan.gitmiyorum 1 aydır Dr a .3 kez de topuk kanı verdik.Kistik fibres var diye kafayı yedirecektiler bize.allah düşürmesi hastaneyeortalığı velveleye verdin bide..sağa ni didik
Parnak basıp durma gari minnoşa
Çok sevindimşükür Allaha ...beni de deli ittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?