2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bozayı açtık içtik 6 gündür duruyor buzdolabında..bozulmuş mudır? Migrostan ömür boza ..
Bide pütürlü idi kaşıkla yedik...hey ana halkı size soruyom bozamaaa ne oldi ne oldi böyle
o boza öyle. dileğe göre sulandırabılıyorsun. aman çok kötü o yaa
eşim almıs 2 tane tadına bakınca bozuldu sandım
o kadar mayhoştu kii, midem yandı içtıkten sonra.. attım çöpe
sen de içme fecı gaz yapar ekşi oldugu için.

bi de koca şişe 5 tl çok ucuz

katılıyorum.
1 ay önce sütüm yetmıyor sanıyordum ve gecelerı bebegım hiç susmuyordu
gercekten yetmıyormus! çünkü yetmedıgını düşünüyordum.
şuan maşallah dıyorum çünkü yettıgıne ınanıyorum. göğüsü pompayla tamamen sağıyorum ve boş memeyı bebege verıyorum onla doyuyor :=) yetmek zorunda, zorundalar
önceden gaz yapar dıye dogru düzgün bişi yemıyordum, hep su içiyordum
hatta zorla su ıcıyordum. şimdi az su içiyorum ve sütüm yerınde
neden mı? sütüm olmak zorunda ve buna ınanıyorum.. tabii ki en buyuk faktör su
unutuyorum içmeyı işte.

işin özü; inanmak!
bu iş aynı yağmur duasına çıkan insanlar gibi, dua için giidyorlar ama sadece 1 tanesınde şemsiye var, neden? çünkü o inanıyor .. o misal kızlar
sütüm az demeyın.. 2 bebege yetecek kadar sütümüz varmıs unutmayın!

altını açıp 4-5 dk boyunca oyalandınız mı pamukla? benımkı çok kıvranınca bazı hareketler yaptırıp altını acıyorum ve pamukla sıler gıbı yapıp yardımcı olyorum yapmasına
o yuzden bu konuda artık pek sorun yaşamıyoruz. maşallah

ohh ohh ne guzel

karnı agrımasın diye 2 kat alt gıydırıyorum

Boyle iki kat giyidirnce fln kac derece oluyor vucut isisi? Benim bebegim cabuk yukseliyor hic gelemiyor sicaga..oda 22derece,tulum varsa sdce alttanaskili citcitli giydiriyorum ustune ince battaniye sadece..normal tshirt olursa alttan ayni ya da yarim kollu..alta tk giysi tek corap..37.6yi gorunce hemen kaldiriyorum battaniyesini ki o da cidden ince..bnmki acacak sanirm her yeri buyuyunce

Yok cnm aci elma yağini bebe yagi ile karistirip yarim fincan bebe yagina 5 6 damla damlatip göbek çevresi ve topuklarina sürüyorum ben

hiç bakmadım
benımkı de açmaya pek meraklı.. üstünü örtmüyorum ince bez kumaşla kundaklıyorum
ayaklarını örtüyorum sadece

Findigin karni agriyo sabahtan beri ya... Sadece kucakta dik vaziyette susuyo biraz anneminde benimde kol kalmadi, hadi o iyi olsa neyse... Ayakta uyuyo yavrum karnina sicak uygulama yapiyorum sabah beri ama dokundurmuyo bile Gazla karisik karin agrisidir sanirim kimyonlu su verdim bi cay kasigi gaz damlasida verdim ise yaramadi pek baska ne yapabilirim kizlar? Annemde tutturdu sutunden oluyo usutuyosun kendini falan diye

Gözün aydın canım :)

Huggies mı Allah korusun. 3 gün kullandım. Kakası beline kadar çıktı!!! Ağ kısmı dar çiş sürekli sızıyor. 3. Günden sonra anında markete ve Prima premium A dönüş. Kalan bezleri de sağlık ocağına bırakacağım. Acil durum icin bile tahammülüm yok.

ortalığı velveleye verdin bide..sağa ni didik
Parnak basıp durma gari minnoşa
Çok sevindim şükür Allaha ...beni de deli ittin

çekti gari ... kaşının ottasından tanırsınız benim veledi

ortalığı velveleye verdin bide..sağa ni didik
Parnak basıp durma gari minnoşa
Çok sevindim şükür Allaha ...beni de deli ittin
Beni de delik deşik ettirdi çocuğu. Benimkin de de var lanet Dr lar her gittiğimde başka bişey çıkartıp tüp tüp kan sonda idrar aldılar minnak tan.gitmiyorum 1 aydır Dr a .3 kez de topuk kanı verdik.Kistik fibres var diye kafayı yedirecektiler bize.allah düşürmesi hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…