- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.981
Attımo boza öyle. dileğe göre sulandırabılıyorsun. aman çok kötü o yaa
eşim almıs 2 tane tadına bakınca bozuldu sandım
o kadar mayhoştu kii, midem yandı içtıkten sonra.. attım çöpe
sen de içme fecı gaz yapar ekşi oldugu için.
bi de koca şişe 5 tl çok ucuz
nasıl birşey canım resim atabilir misin?Benim ilk kızım hastanede iken 10 gün sabah akşam onla süt Sağdim göğsümde süt kalmayan kadar.bu 3.çocuğum hala süt yüklenirken hem acısını yaşıyorum hemde bolluğu nu maşallah. Süt sağmak makinası değil dediğim basit pompa .10 yıl önce alelacele bulamamış süt sağma makinası. Pompa almıştım. Bebeğini emzirdiken sonra yapabilirsin.düzenli
kefir süt yapıyor mu ki? eşim kefiri kendı yapıyor her günAttımeee a101 de var bide
Bugün kefir aldık ,peker mi ne idi işte
Ha kefir ha boza dedim
hiç bakmadım
benımkı de açmaya pek meraklı.. üstünü örtmüyorum ince bez kumaşla kundaklıyorum
ayaklarını örtüyorum sadece
ne yani içinde üreyen yaratık mı var hani şu okanın seslendirdiği domestos reklamındaki gibikefir süt yapıyor mu ki? eşim kefiri kendı yapıyor her gün
ama ben hiç sevmıyorum.. büyüyen yaratıkları
Huggies mı Allah korusun. 3 gün kullandım. Kakası beline kadar çıktı!!! Ağ kısmı dar çiş sürekli sızıyor. 3. Günden sonra anında markete ve Prima premium A dönüş. Kalan bezleri de sağlık ocağına bırakacağım. Acil durum icin bile tahammülüm yok.
Findigin karni agriyo sabahtan beri ya... Sadece kucakta dik vaziyette susuyo biraz anneminde benimde kol kalmadi, hadi o iyi olsa neyse... Ayakta uyuyo yavrumkarnina sicak uygulama yapiyorum sabah beri ama dokundurmuyo bile Gazla karisik karin agrisidir sanirim kimyonlu su verdim bi cay kasigi gaz damlasida verdim ise yaramadi pek baska ne yapabilirim kizlar? Annemde tutturdu sutunden oluyo usutuyosun kendini falan diye
41.gün yaptırdım..daha da erken bile yapılabilrimiş..korkulcak bişey yok yapılıyo doktorum dedi.Sezeryanli akidişleee ..Ağda konusunda ne dusunuyosuniz?ben korkuyorum acikcasi
nasıl birşey canım resim atabilir misin?
Elma yağı kullanacak taze anneler....
Kaç kere demek gerek size yazıyorum kaçırıyonuz galiba ..acı elma yağı birer damla ayaklara ve göbüşe..göbüşe saat yönünde..
Bu birrrrr...
Ikinciai bu yag su bebe yağ ya da zeytinyağı ile karıştırılmaz...yağ sıcaklık yapıyo sürüldüğü yerde. .ayrıştırınca o sıcaklıgı vermezzzz boşa ayrıştırıp sürüyosun uz. .
En iyi çözüm. .
Ayak sıcak havlu ya da sıcak su termosu
Bacak ve konik masajı..göbüşe
Sab Simplex bi de..yoksa yemişim kimyonu yemişim Rezeneyi. .
40-50 inci günler atak oluyo gazda .
Bi de cogu zaman 20. Günlük ken başlar gaz sancısı. İlk yirmi gün bizde bişicik yoktu cok mutluyduk..sabırlı olun stres yapmayın..biz yaptık gecmedi.siz yapmayın
marulu bılıyorumne yani içinde üreyen yaratık mı var hani şu okanın seslendirdiği domestos reklamındaki gibi
Ne bilim ya bozanın olduğu yere kefir koymuş migrosee alak dedim
Süt yapar mı bilmem ama marul yin yapıo
Pembe huggies yorumunu merak ediyorum..ben bimden aldıydım ya gündüzleri onu kullandım valla bişicik de olmadı iftira atmyım şimdi.aldım valla bağladım bakim ne olcak ...premium da pipide iplikçik bırakıyor her seferinde çimdircem diye korka korka alıyorum bide içe doğru kaçıyo...anladık ipeksi dokuda
Psikolojikmen agdayi cekerken dikislerim ayrilacakmis gibime gelio41.gün yaptırdım..daha da erken bile yapılabilrimiş..korkulcak bişey yok yapılıyo doktorum dedi.
Ben de s beden korseme giriyom artık ilk günler L takıyodum. Xs den sonra ay ben şok. Çok şükür iniyor ama mayalı hamur kıvamında n cıkamadı. Bugrayı indir kaldır yapcam göbüş içinKorse ve bu yağ defalarca açıklandı
Kaç kere korse takın ilk bir hafta bez şal sarın sonra extra mini gibi popodan indirin dedim
Ben gari çıkardım..ama göbeğim baya indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?