2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Attım eee a101 de var bide
Bugün kefir aldık ,peker mi ne idi işte
Ha kefir ha boza dedim

Merhaba
40i dolanlar sizde ve bebeginizde ne gibi degisimler oldu??
Her olumsuz durumun iyilesmesi icin "40 I dolunca duzelir" ifadesine buyuk umutlar besliyorum

nasıl birşey canım resim atabilir misin?

hiç bakmadım
benımkı de açmaya pek meraklı.. üstünü örtmüyorum ince bez kumaşla kundaklıyorum
ayaklarını örtüyorum sadece

Merakli minnos kiz Ben de bazen sadece karnina kadar ortuyorum nolur nolmaz diye..bana hemsire gelmisti ilk hafta,gunde iki kez olcuyorduk..dusse de ciksa da sinira gelince ona gore davraniyorduk,ondan olcuyorum ben hergun..zaten bi ufacik aglasa hemen ates atio ayni annesi

kefir süt yapıyor mu ki? eşim kefiri kendı yapıyor her gün
ama ben hiç sevmıyorum.. büyüyen yaratıkları
ne yani içinde üreyen yaratık mı var hani şu okanın seslendirdiği domestos reklamındaki gibi
Ne bilim ya bozanın olduğu yere kefir koymuş migros ee alak dedim
Süt yapar mı bilmem ama marul yin yapıo

aldım valla bağladım bakim ne olcak ...premium da pipide iplikçik bırakıyor her seferinde çimdircem diye korka korka alıyorum bide içe doğru kaçıyo...anladık ipeksi dokuda

ben bu ayaktan gaz geçme olayına inandım ...tarhana çorbası içtim 2 gün ...akşamına banyoyu yıkadım..axcık ayacıklarım üşüdü..gece gaz gaz gaz duramadım..sabahına oğluşşş duble gazlandı...
Sonra geçen günde dışarda ayaklarım biraz üşüdü yine duble gaz...dorudur vesselam

Elma yağı kullanacak taze anneler....

Kaç kere demek gerek size yazıyorum kaçırıyonuz galiba ..acı elma yağı birer damla ayaklara ve göbüşe..göbüşe saat yönünde..

Bu birrrrr...

Ikinciai bu yag su bebe yağ ya da zeytinyağı ile karıştırılmaz...yağ sıcaklık yapıyo sürüldüğü yerde. .ayrıştırınca o sıcaklıgı vermezzzz boşa ayrıştırıp sürüyosun uz. .

En iyi çözüm. .

Ayak sıcak havlu ya da sıcak su termosu
Bacak ve konik masajı..göbüşe
Sab Simplex bi de..yoksa yemişim kimyonu yemişim Rezeneyi. .

40-50 inci günler atak oluyo gazda .

Bi de cogu zaman 20. Günlük ken başlar gaz sancısı. İlk yirmi gün bizde bişicik yoktu cok mutluyduk..sabırlı olun stres yapmayın..biz yaptık gecmedi.siz yapmayın

Hızlısından bi duş aldımm..giyinemeden salona...durmamış ağlamış..bırnozla accuk emdi..
Bu bornoz amannn aman meme uçlarını nasıl acıtıyo..minnoşu hamağına attım sallıyorum...memeleri açtım...
Ayu
Yandan yandan bakıyor
Zarf attığım falan yok bak maçına dedim
Buz gibi suyumu getirdi...ne iş acaba..banyodan sonra içerimde
Kendimi ütüye mi versem ne

Korse ve bu yağ defalarca açıklandı
Kaç kere korse takın ilk bir hafta bez şal sarın sonra extra mini gibi popodan indirin dedim
Ben gari çıkardım..ama göbeğim baya indi

ne yani içinde üreyen yaratık mı var hani şu okanın seslendirdiği domestos reklamındaki gibi
Ne bilim ya bozanın olduğu yere kefir koymuş migros ee alak dedim
Süt yapar mı bilmem ama marul yin yapıo
marulu bılıyorum
ot guzel süt yapıyor .
evet, kefir mayası gün geçtikçe çoğalıyorlar

aldım valla bağladım bakim ne olcak ...premium da pipide iplikçik bırakıyor her seferinde çimdircem diye korka korka alıyorum bide içe doğru kaçıyo...anladık ipeksi dokuda
Pembe huggies yorumunu merak ediyorum..ben bimden aldıydım ya gündüzleri onu kullandım valla bişicik de olmadı iftira atmyım şimdi.

Huggies elimde patlıcak diye onu kullanıyorum şimdi. Bimden bi büyük boyunu daha aldım.onu da sarcam ohh ..güzel oluyo ama gece huggies le baglıyom.

Bir de asıl bize dokunan ıslak mendil oldu 3-4 defa öyle sildim hemencik kızılcıklar olusmus..pamuğa alışmış benimkinin toto..zeytinyagi her derde deva iki sürmye gitti kırmızılı k.

Korse ve bu yağ defalarca açıklandı
Kaç kere korse takın ilk bir hafta bez şal sarın sonra extra mini gibi popodan indirin dedim
Ben gari çıkardım..ama göbeğim baya indi
Ben de s beden korseme giriyom artık ilk günler L takıyodum. Xs den sonra ay ben şok. Çok şükür iniyor ama mayalı hamur kıvamında n cıkamadı. Bugrayı indir kaldır yapcam göbüş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…