- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.001
Elma yağı kullanacak taze anneler....
Kaç kere demek gerek size yazıyorum kaçırıyonuz galiba ..acı elma yağı birer damla ayaklara ve göbüşe..göbüşe saat yönünde..
Bu birrrrr...
Ikinciai bu yag su bebe yağ ya da zeytinyağı ile karıştırılmaz...yağ sıcaklık yapıyo sürüldüğü yerde. .ayrıştırınca o sıcaklıgı vermezzzz boşa ayrıştırıp sürüyosun uz. .
En iyi çözüm. .
Ayak sıcak havlu ya da sıcak su termosu
Bacak ve konik masajı..göbüşe
Sab Simplex bi de..yoksa yemişim kimyonu yemişim Rezeneyi. .
40-50 inci günler atak oluyo gazda .
Bi de cogu zaman 20. Günlük ken başlar gaz sancısı. İlk yirmi gün bizde bişicik yoktu cok mutluyduk..sabırlı olun stres yapmayın..biz yaptık gecmedi.siz yapmayın
No woman no cry. ..bişicik olmuyo canım endişe etme zati hiç o dikiş yeri hissedilmiyo ki daha uyuşuk daha uyuşukPsikolojikmen agdayi cekerken dikislerim ayrilacakmis gibime gelio
Bugün banyo ettirdik minoşu..bağladım bismillah diyip hemde 3 numaraPembe huggies yorumunu merak ediyorum..ben bimden aldıydım ya gündüzleri onu kullandım valla bişicik de olmadı iftira atmyım şimdi.
Huggies elimde patlıcak diye onu kullanıyorum şimdi. Bimden bi büyük boyunu daha aldım.onu da sarcam ohh ..güzel oluyo ama gece huggies le baglıyom.
Bir de asıl bize dokunan ıslak mendil oldu 3-4 defa öyle sildim hemencik kızılcıklar olusmus..pamuğa alışmış benimkinin toto..zeytinyagi her derde deva iki sürmye gitti kırmızılı k.
marulu bılıyorum
ot guzel süt yapıyor .
evet, kefir mayası gün geçtikçe çoğalıyorlar
Ben de banyo yaptırıdm pembiş hemide tek başıma bu ikinci yıkayışım. .Bugün banyo ettirdik minoşu..bağladım bismillah diyip hemde 3 numarabüyük oldu giibi ama bacakları sıkmasında
Her banyodan sonra tüm vücuda has zeytinyağı sürüyorum
Sonra kızartıp yiyioruz
Büyükninemler hep böyle yağlamışlar ...
Eskiden sebamed mi vardıdimi sör
Seba med losyonuda yüzüne sürüyom oh miss nisss...aha uyudu
İnşallah uyanmaz...birazdan biberonla takviye yapimsonra yatağaaa
ben uni baby losyon aldım.. zeytınyagını kullanıyorumBugün banyo ettirdik minoşu..bağladım bismillah diyip hemde 3 numarabüyük oldu giibi ama bacakları sıkmasında
Her banyodan sonra tüm vücuda has zeytinyağı sürüyorum
Sonra kızartıp yiyioruz
Büyükninemler hep böyle yağlamışlar ...
Eskiden sebamed mi vardıdimi sör
Seba med losyonuda yüzüne sürüyom oh miss nisss...aha uyudu
İnşallah uyanmaz...birazdan biberonla takviye yapimsonra yatağaaa
yoo korkmaiçirtmicen ha..
Keçi sütüde aldıkmeğer migrosta görmüşüm
Bira bardağına doldurdukkana kana içtim kechesee
Lutfen bana yardim esin dr kizamikcik asisi olman gerekiyor dedi ama 3 lu asi yazmis kararsizim ve ben kizamikvik asisi bulamadim yokmus ne yapmam gerekiyor sizler oldunuz mu bana yardim edin lutfen kucukken kizamik oldum ama kizamikcik olmamistim
Evet ilk pompa m bunun gibiydi yalnız o hem iyi hem kötü oldu.iyi yani sütü m arttı .kötü yanı süt memeleri yüklenirken dağdan tastan nehirler çağıl diyor sanki memede. Şimdi Lansi lo h tekli elektrik li aldım ama kullanmiyo rum.nasılsa evdeyim simdilik
o ne demekEvet ilk pompa m bunun gibiydi yalnız o hem iyi hem kötü oldu.iyi yani sütü m arttı .kötü yanı süt memeleri yüklenirken dağdan tastan nehirler çağıl diyor sanki memede. Şimdi Lansi lo h tekli elektrik li aldım ama kullanmiyo rum.nasılsa evdeyim simdilik
benımkı gözlerı tavana dikmiş
hızlı hızlıda nefes alıp verıyor, izliyor öyle..
1 saat sonra yıkıycaz bakalım yıne aynı sekılde bakacak mı zekerıya beyaz
ben aglamadan süt vermıyorumrenklisemsiye ve Surrender 1.5 saat kaadar önce emdi güzel..az önce cırcır cırcır ememedi ..şimdi memeyi tutmaz bi yarım saat sonra veririm bi 30 cc cila niyetine..
Baze gece almıyım yataktan diyom mis.gibi uyuyor oluyor
Sütü ıaıtıp getiriyom ..
İlle dibinde kalıyor ...
Sebamed losyon benimde dıruyor işte..yüzüne bi minik ben kadar yetio..kendimmi kullansam
Bu adam neyen hizmet edip duru bana
Pislik herif..eşek
Domestosu hiç sevmez gidip bi mutfak ovayım da kaçsın gitsin
Canim ne kadara aldin piyasayi arastiriyorumda hic denedin miEvet ilk pompa m bunun gibiydi yalnız o hem iyi hem kötü oldu.iyi yani sütü m arttı .kötü yanı süt memeleri yüklenirken dağdan tastan nehirler çağıl diyor sanki memede. Şimdi Lansi lo h tekli elektrik li aldım ama kullanmiyo rum.nasılsa evdeyim simdilik
Tek başına mıBen de banyo yaptırıdm pembiş hemide tek başıma bu ikinci yıkayışım. .
Arada zeytinyagi sürüyom arada bebek yağı. .banyodan sonra mis gb uyuyo bazen ..bazen de bana mısın demiyo..
Biberonla niye veriyprsun kız emiyosa...hala yara mı uçları n.
uyumadı bır türlü kedi sesli..sende varyaaa fena karı
Dakik karı...aklı sıra gece yarısına yakın yıkıcak emzircek hop yatağa ve böylece sabaha kadar uyucak
Renkli kıaz biz salakmıyız
Boş hayallere kapılma..hamak sipariş ettik hemen uyur diye..ben aglamadan süt vermıyorum
benımkının gözler tepelerde.. uyumadı bir türlü
inşallah geceye saklıyordur kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?