2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Senin dedigin gbi cnm ben de yok diyordum 14.gun basladi gaz ve huysuzluk..doktor da bise yok normal dedi..bi de 40i civari mi cekcez bu donemi :/
Bu arada gozun aydn cnm bebeginin sagligi yerinde cok sukur,cok sevindim artik gide gide sen de biktin cocuk da yazik..pasayi opuveer

Bugün banyo ettirdik minoşu..bağladım bismillah diyip hemde 3 numara büyük oldu giibi ama bacakları sıkmasında
Her banyodan sonra tüm vücuda has zeytinyağı sürüyorum
Sonra kızartıp yiyioruz
Büyükninemler hep böyle yağlamışlar ...
Eskiden sebamed mi vardı dimi sör
Seba med losyonuda yüzüne sürüyom oh miss nisss...aha uyudu
İnşallah uyanmaz...birazdan biberonla takviye yapim sonra yatağaaa

Lutfen bana yardim esin dr kizamikcik asisi olman gerekiyor dedi ama 3 lu asi yazmis kararsizim ve ben kizamikvik asisi bulamadim yokmus ne yapmam gerekiyor sizler oldunuz mu bana yardim edin lutfen kucukken kizamik oldum ama kizamikcik olmamistim

Ben de banyo yaptırıdm pembiş hemide tek başıma bu ikinci yıkayışım. .

Arada zeytinyagi sürüyom arada bebek yağı. .banyodan sonra mis gb uyuyo bazen ..bazen de bana mısın demiyo..

Biberonla niye veriyprsun kız emiyosa...hala yara mı uçları n.

ben uni baby losyon aldım.. zeytınyagını kullanıyorum losyon öylece duruyor
sen minnoş acıkmadan mı yedırıyorn?

Lutfen bana yardim esin dr kizamikcik asisi olman gerekiyor dedi ama 3 lu asi yazmis kararsizim ve ben kizamikvik asisi bulamadim yokmus ne yapmam gerekiyor sizler oldunuz mu bana yardim edin lutfen kucukken kizamik oldum ama kizamikcik olmamistim

Olmadığımız hastalıkların aşısını mı olcaz?? Yaa hiç duymadım onu ben sorayım bi bende

göğüs ucu cıkarıcının annesi sendeki pompa Eki Görüntüle 1781428

tribbexx
Evet ilk pompa m bunun gibiydi yalnız o hem iyi hem kötü oldu.iyi yani sütü m arttı .kötü yanı süt memeleri yüklenirken dağdan tastan nehirler çağıl diyor sanki memede. Şimdi Lansi lo h tekli elektrik li aldım ama kullanmiyo rum.nasılsa evdeyim simdilik

renklisemsiye ve Surrender 1.5 saat kaadar önce emdi güzel..az önce cırcır cırcır ememedi ..şimdi memeyi tutmaz bi yarım saat sonra veririm bi 30 cc cila niyetine..
Baze gece almıyım yataktan diyom mis.gibi uyuyor oluyor
Sütü ıaıtıp getiriyom ..
İlle dibinde kalıyor ...
Sebamed losyon benimde dıruyor işte..yüzüne bi minik ben kadar yetio..kendimmi kullansam
Bu adam neyen hizmet edip duru bana
Pislik herif..eşek
Domestosu hiç sevmez gidip bi mutfak ovayım da kaçsın gitsin

benımkı gözlerı tavana dikmiş
hızlı hızlıda nefes alıp verıyor, izliyor öyle..
1 saat sonra yıkıycaz bakalım yıne aynı sekılde bakacak mı zekerıya beyaz
sende varyaaa fena karı
Dakik karı...aklı sıra gece yarısına yakın yıkıcak emzircek hop yatağa ve böylece sabaha kadar uyucak
Renkli kıaz biz salakmıyız

ben aglamadan süt vermıyorum
benımkının gözler tepelerde.. uyumadı bir türlü
inşallah geceye saklıyordur kendını

Canim ne kadara aldin piyasayi arastiriyorumda hic denedin mi

Tek başına mı şu e bebekten köpüklü file aldım güya tek yıkıcam diyede cesaret edemiyom
Adamım suyu güzel döküyor ..
Bida bi deneyim

ben aglamadan süt vermıyorum
benımkının gözler tepelerde.. uyumadı bir türlü
inşallah geceye saklıyordur kendını
Boş hayallere kapılma..hamak sipariş ettik hemen uyur diye.. içindw saatlerce sallanıyor uyku mu nayn davud nayn..alalalallalalala adam salonu topluyor itolit menfaatçi hergele

Merhba teyzemler biz bugün 60gunluk olduk bunun şerefine annemle babam havanın güzel ooluşunu fırsat bilip gezmeye gittik.
Benn çokusluydum , annem sen hep bböyle uslu olursan yine cikariz dedi , güldüm resimler cekildik parka gittik benden daha çok cock olan babam uzaktan kkumandalı araba kullandı bizde seyrettiktik
BUgun güneşiggördüm cçokggüzeldi bni sıcacık tuttu fakat gozumu kapatiyodum.
Buda bugunmzden hatıra opuyrm hepinizi kankarimida gezdirin

Eklentiler

• IMG-20160223-WA0017.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…