- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.021
uyumadı bır türlü kedi sesli..
gece yıkamak daha ıyı uyuyor sonra.. tabii bazen inadı tutuyor :=)
Pembe kaç sen evden kocanin hain emelleri olabilirrenklisemsiye ve Surrender 1.5 saat kaadar önce emdi güzel..az önce cırcır cırcır ememedi ..şimdi memeyi tutmaz bi yarım saat sonra veririm bi 30 cc cila niyetine..
Baze gece almıyım yataktan diyom mis.gibi uyuyor oluyor
Sütü ıaıtıp getiriyom ..
İlle dibinde kalıyor ...
Sebamed losyon benimde dıruyor işte..yüzüne bi minik ben kadar yetio..kendimmi kullansam
Bu adam neyen hizmet edip duru bana
Pislik herif..eşek
Domestosu hiç sevmez gidip bi mutfak ovayım da kaçsın gitsin
Yav sabah 8-10 görevide varPembe kaç sen evden kocanin hain emelleri olabilirpembe diyincede aklima cennet mahallesi geliyor hea feeeraaat kara cucuk
Sana rahat yok deseneYav sabah 8-10 görevide var
Çocuk uyusa babası uyumaz
Sana rahat yok desene
Domestostan nefret eden herifler ...ben çok seviyorum temizlik kokuyor be..renklisemsiye ve Surrender 1.5 saat kaadar önce emdi güzel..az önce cırcır cırcır ememedi ..şimdi memeyi tutmaz bi yarım saat sonra veririm bi 30 cc cila niyetine..
Baze gece almıyım yataktan diyom mis.gibi uyuyor oluyor
Sütü ıaıtıp getiriyom ..
İlle dibinde kalıyor ...
Sebamed losyon benimde dıruyor işte..yüzüne bi minik ben kadar yetio..kendimmi kullansam
Bu adam neyen hizmet edip duru bana
Pislik herif..eşek
Domestosu hiç sevmez gidip bi mutfak ovayım da kaçsın gitsin
Anlatılmaz yaşanır valla o anı hergün yükleme yapılırken yaşıyor ben çok feciio ne demek
129 a aldım gittigidiyor dan.bence araştır daha ucuza da bulursunCanim ne kadara aldin piyasayi arastiriyorumda hic denedin mi
Denedim 5 defa Sağım yaptım tirle yani pompa gibi acitmiyo.emiş i çok yüksek degi l tire gibi yapısı p sömür muyör. Ben memnunum .birini Sagar ken diğerine göğüs kalkanı takıyorum .ordada epey süt biriki yorCanim ne kadara aldin piyasayi arastiriyorumda hic denedin mi
Domestostan nefret eden herifler ...ben çok seviyorum temizlik kokuyor be..
Artsın diye emziriyorum ben..yoksa ciddi güzel uyuyorlar.
Surrender
Kız geceleri korkuyom üşür diye gündüz sıcakta yıkıyom geceye kadar toparlanaın diye..
Amma gece mışıl mışıl uyur de mi.pembe bu kız uyanık çıktı valla. .yarışa mayız biz bunla :)
ohoo uyudu bıle.. hatta sütü içerken uyuya kaldı maşallahBoş hayallere kapılma..hamak sipariş ettik hemen uyur diye..içindw saatlerce sallanıyor uyku mu nayn davud nayn..alalalallalalala adam salonu topluyor itolit menfaatçi hergele
bişi olmaz canım.. zaten yıkama dedıgın 5 dk bile sürmeyen bişi.Domestostan nefret eden herifler ...ben çok seviyorum temizlik kokuyor be..
Artsın diye emziriyorum ben..yoksa ciddi güzel uyuyorlar.
Surrender
Kız geceleri korkuyom üşür diye gündüz sıcakta yıkıyom geceye kadar toparlanaın diye..
Amma gece mışıl mışıl uyur de mi.pembe bu kız uyanık çıktı valla. .yarışa mayız biz bunla :)
ben sadece şampuan aldımKızlar banyoda bebişin vücudunu ne ile temizliyorsunuz? Bize 40 çıkana kadar bişey sürmek yasak dr pisik kremi ve şampuan dışında bişey kullanmayın dedi.Yakinda bizde kullanmaya başlayacaz da ne alsam sebamed sabun vardı Dr kullanma kurutur dedi
yok anacım fena o fena...minnoşuda fena...adamına acıyorum o değilde
Bizde 20.00 gibü yıkadık...hazırlaması haket bi olay ...sonu şar şar iki tas su
Kıaz bide ben gece yıkama korkarımyatağımdan sesleniyorum sana...uyucaz
Herifim uyudu...günahını almışım
Bende yatıyorum ...mutfak mı ne olacak...duradursun
bizde 2 no var prima aktif bebek. bacaklarda iz bırakıyo bez biraz üç no ya mı geçmeliyiz bilemedim ? büyük mü olur 3 ü yoksa ?Bugün banyo ettirdik minoşu..bağladım bismillah diyip hemde 3 numarabüyük oldu giibi ama bacakları sıkmasında
Her banyodan sonra tüm vücuda has zeytinyağı sürüyorum
Sonra kızartıp yiyioruz
Büyükninemler hep böyle yağlamışlar ...
Eskiden sebamed mi vardıdimi sör
Seba med losyonuda yüzüne sürüyom oh miss nisss...aha uyudu
İnşallah uyanmaz...birazdan biberonla takviye yapimsonra yatağaaa
nıye gece korkuyorsun?
Huggies 3 aldık bugün..dötündebizde 2 no var prima aktif bebek. bacaklarda iz bırakıyo bez biraz üç no ya mı geçmeliyiz bilemedim ? büyük mü olur 3 ü yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?