2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Pembe kaç sen evden kocanin hain emelleri olabilir pembe diyincede aklima cennet mahallesi geliyor hea feeeraaat kara cucuk

Kızlar banyoda bebişin vücudunu ne ile temizliyorsunuz? Bize 40 çıkana kadar bişey sürmek yasak dr pisik kremi ve şampuan dışında bişey kullanmayın dedi.Yakinda bizde kullanmaya başlayacaz da ne alsam sebamed sabun vardı Dr kullanma kurutur dedi

Domestostan nefret eden herifler ...ben çok seviyorum temizlik kokuyor be..

Artsın diye emziriyorum ben..yoksa ciddi güzel uyuyorlar.

Surrender

Kız geceleri korkuyom üşür diye gündüz sıcakta yıkıyom geceye kadar toparlanaın diye..

Amma gece mışıl mışıl uyur de mi.pembe bu kız uyanık çıktı valla. .yarışa mayız biz bunla :)

Canim ne kadara aldin piyasayi arastiriyorumda hic denedin mi
Denedim 5 defa Sağım yaptım tirle yani pompa gibi acitmiyo.emiş i çok yüksek degi l tire gibi yapısı p sömür muyör. Ben memnunum .birini Sagar ken diğerine göğüs kalkanı takıyorum .ordada epey süt biriki yor

yok anacım fena o fena...minnoşuda fena...adamına acıyorum o değilde
Bizde 20.00 gibü yıkadık...hazırlaması haket bi olay ...sonu şar şar iki tas su
Kıaz bide ben gece yıkama korkarım yatağımdan sesleniyorum sana...uyucaz
Herifim uyudu...günahını almışım
Bende yatıyorum ...mutfak mı ne olacak...duradursun

bişi olmaz canım.. zaten yıkama dedıgın 5 dk bile sürmeyen bişi.
sen tek mı yıkıyordun? tek yıkıyorsan her yerını köpükle, başına geç ve en son suyu dök. hem vücuda su degmedıgı için üşümez
hem de rahat uyur.

ben sadece şampuan aldım
kafasını da vücudunu da onla yıkıyorum. aklıma sabun almak gelıyor ama her defasında unutuyorum

nıye gece korkuyorsun?

bizde 2 no var prima aktif bebek. bacaklarda iz bırakıyo bez biraz üç no ya mı geçmeliyiz bilemedim ? büyük mü olur 3 ü yoksa ?

bizde 2 no var prima aktif bebek. bacaklarda iz bırakıyo bez biraz üç no ya mı geçmeliyiz bilemedim ? büyük mü olur 3 ü yoksa ?
Huggies 3 aldık bugün..dötünde anca sabah yazarım sonucu...
Bacak kısmı iyi idi..bantlar birbirine kavuştu yukarıda ağ kısmı büyüktü..ama ben bacaklardayım.bakalım sabaha doğru bi değiştiririm
Bekleyin anacum ...
Olacak olacak olacak o kadar
Olacak olacak olacaaaaakno kadar
Yuh bana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…