2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımkı gözlerı tavana dikmiş
hızlı hızlıda nefes alıp verıyor, izliyor öyle..
1 saat sonra yıkıycaz bakalım yıne aynı sekılde bakacak mı zekerıya beyaz

Tüm bunları yaparken at gibi de tepiniyorsa işte benim oğlum:) Perde ile aralarında özel bir iletişim olduğuna inanıyorum. Bence var. Ve ciddiler

aldım valla bağladım bakim ne olcak ...premium da pipide iplikçik bırakıyor her seferinde çimdircem diye korka korka alıyorum bide içe doğru kaçıyo...anladık ipeksi dokuda
Huggies'in yüzeyi primaya göre cok yumuşak kesinlikle. Ama ebat ve emicilik konusunda sınıfta kaldı. Beline kadar çıkmış kaka, her yeri cisli bir içlik ve alt. Delirtti beni

Ask olsun biz iftira mı attık. ağ kısmı cok dar. O nedenle çişi sızdırıyor. Bizim sıpa 5250 ve bez 2 numara aldık. Hadi ağ kısmı çocuğun fiziğinden olsun. Ama kakasının beline kadar gitmesi demek kalça kısmının yeterli emmiyor olması demek. Ve kaka aslında cok da degildi.

Bir kaç sefer yanlış mı bağladım dedim ama hayatımda ilk defa çocuk bakmıyorum. Kendimden bile şüphe ettim. Sonra ne yaparsam yapayım sonuç hüsran. Sonra netten araştırdım aynı şikayetler çok fazla var.

Hani pişik konusu tenle ilgili her ten farklı tepki verebilir. Kimisinde en ucuzu pişik yapmaz. Ama sızdırma çok ayrı

Her aksam yikadigim icin gun asiri saclara unibaby sampuan.
Vucud icin johnsons baby sabun cok az. Kurutur diye korkuyorum

teşekkürler bunu da deneyeyim.peki çok fazla şey istemiş olmazsam nasıl kullandığını sorabilir miyim? bir de hangi marka almıştın?

Huggies'in yüzeyi primaya göre cok yumuşak kesinlikle. Ama ebat ve emicilik konusunda sınıfta kaldı. Beline kadar çıkmış kaka, her yeri cisli bir içlik ve alt. Delirtti beni
Şimdi değiştirdim
Valla bacaklar temiz mis gibi hiç sıkma yok..senden uyarıyı alınca beli iyice açtım ,içe kıvıtmadım..çiş taşması yok..pipi ve daşaklar temiz buruşmamışlar du bakalım bi kakada yaapalım,taşacak mı üstelik dediğin gibi yumuşak,emmiş çiişii ve nem vermedi elime
Lastikleri prima gibi don lastiği değil
İncecik şuan olumlu gidiyor...kaka sonucumu yazıcam hatta kalın

Kadın doğuma gittin mi arkadaşım. Benim 2 gün önce 40 im çıktı. Bugunde regl oldum .gidip RIA taksin istiyorum ama önce bi smear alalım der mi acaba Dr ?
3 haftalıkken gitmiştim o xaman önerdi doktorum bi daha da gitmedim ama taktırıcam sanırım ben de smear önemli geçen sene nisanda yaptırmıltım en som
Yaptırmadıysan yaptır brnce

Merhaba
40i dolanlar sizde ve bebeginizde ne gibi degisimler oldu??
Her olumsuz durumun iyilesmesi icin "40 I dolunca duzelir" ifadesine buyuk umutlar besliyorum
Hiçbir değişiklik olmadı bizimki 40ından sonra iyice zıvanadan çıktı inşallah sizinki kırklanınca gerçekten düzelir

renklisemsiye and S Sinefne

Az önce uzun uğraşlar sonunda gerçekleşen bir kaka olayımız vuku buldu...

Gece çişli huggies çıkmış memnun kalınmış yeni bez dualarla bağlanarak kaka beklenmeye başlanmıştı...durum şu ki kaka belden taştı
Elektrik sobası açıldı..üst baş süratle değişti...sinefne ye atıldı..evvelce bileydim elimi sürmezdim..ama bida bağladım çünkü bez yok...akşam 25 tl düşmüştü migrostab sevindiydim..hemde 54 dene idi..ite kaka bağlıcam biticek bu bez
Evde 2 numara 68 adet aktif bebe prima var...b....k gibiydi o..bacakları mahvetti ...kenara attık..
Kocam beni çıtır çıtır yicek
Gel etme aş premium bak yine beğenmicen ne olcak demişti
Yaa kk memnun kullann var demiştim...neye kurban gittim böyle ben
Oğluşum kalk dillen babana durumu izah et yoksa sende bezsiz kalacaksın

Uyku muyku kalmadı
Şimdi kalkıp bi tekme savurcam beze ...erkekler içinmişmiş
Yürü git...
Şucacık pipiden nolcak ...bamya cücüğü gibi bişi
Bu kadınnne apsın ne apsın hinci
Durumu kontrol altına almam lazım

benim de iki numara bezler elimde patlıyck gb .sıkyor biraz bacakları..ilk elin günahı olmaz...eccik daha dene huggiesi..

cıvık ve tazikli mi yapmış minik kuş? belki ondan püskürmüştür..

Hava güneşli şükürler olsun kanguruya atlayıp vınnnnn...migrosa uçup prima premium almam lazım aralarda hagis kaktırarak bu iş çözülmeli..müge anlıya çıkmadan
Ama ya üzerindeki varyemez de pek iyi idi çok beğendiydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…