- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.041
ohoo uyudu bıle.. hatta sütü içerken uyuya kaldı maşallah
benımkı gözlerı tavana dikmiş
hızlı hızlıda nefes alıp verıyor, izliyor öyle..
1 saat sonra yıkıycaz bakalım yıne aynı sekılde bakacak mı zekerıya beyaz
Huggies'in yüzeyi primaya göre cok yumuşak kesinlikle. Ama ebat ve emicilik konusunda sınıfta kaldı. Beline kadar çıkmış kaka, her yeri cisli bir içlik ve alt. Delirtti benialdım valla bağladım bakim ne olcak ...premium da pipide iplikçik bırakıyor her seferinde çimdircem diye korka korka alıyorum bide içe doğru kaçıyo...anladık ipeksi dokuda
Pembe huggies yorumunu merak ediyorum..ben bimden aldıydım ya gündüzleri onu kullandım valla bişicik de olmadı iftira atmyım şimdi.
Huggies elimde patlıcak diye onu kullanıyorum şimdi. Bimden bi büyük boyunu daha aldım.onu da sarcam ohh ..güzel oluyo ama gece huggies le baglıyom.
Bir de asıl bize dokunan ıslak mendil oldu 3-4 defa öyle sildim hemencik kızılcıklar olusmus..pamuğa alışmış benimkinin toto..zeytinyagi her derde deva iki sürmye gitti kırmızılı k.
Her aksam yikadigim icin gun asiri saclara unibaby sampuan.Kızlar banyoda bebişin vücudunu ne ile temizliyorsunuz? Bize 40 çıkana kadar bişey sürmek yasak dr pisik kremi ve şampuan dışında bişey kullanmayın dedi.Yakinda bizde kullanmaya başlayacaz da ne alsam sebamed sabun vardı Dr kullanma kurutur dedi
Şimdi değiştirdimHuggies'in yüzeyi primaya göre cok yumuşak kesinlikle. Ama ebat ve emicilik konusunda sınıfta kaldı. Beline kadar çıkmış kaka, her yeri cisli bir içlik ve alt. Delirtti beni
3 haftalıkken gitmiştim o xaman önerdi doktorum bi daha da gitmedim ama taktırıcam sanırım ben de smear önemli geçen sene nisanda yaptırmıltım en somKadın doğuma gittin mi arkadaşım. Benim 2 gün önce 40 im çıktı. Bugunde regl oldum .gidip RIA taksin istiyorum ama önce bi smear alalım der mi acaba Dr ?
Jilete devamSezeryanli akidişleee ..Ağda konusunda ne dusunuyosuniz?ben korkuyorum acikcasi
Amanınn 15 gündür korsemi giymeyi unuttumKorse ve bu yağ defalarca açıklandı
Kaç kere korse takın ilk bir hafta bez şal sarın sonra extra mini gibi popodan indirin dedim
Ben gari çıkardım..ama göbeğim baya indi
Hiçbir değişiklik olmadı bizimki 40ından sonra iyice zıvanadan çıktı inşallah sizinki kırklanınca gerçekten düzelirMerhaba
40i dolanlar sizde ve bebeginizde ne gibi degisimler oldu??
Her olumsuz durumun iyilesmesi icin "40 I dolunca duzelir" ifadesine buyuk umutlar besliyorum
Amanınn 15 gündür korsemi giymeyi unuttum
bekliyorum huggies deneyimlerini ..molfix i bırakırım belki onda cinsiyet ayrımı var ya..molfix sızdırmıyo ama önü çişle doluyor..bir de işaret var galiba onda..molfix de çiş çizelgesi yok.
bende hiç sevmem ama mecbur kalıyor insan olsunhiç sevmedıgım o tunıklere şimdi ihtiyacım var
renklisemsiye and S Sinefne
Az önce uzun uğraşlar sonunda gerçekleşen bir kaka olayımız vuku buldu...
Gece çişli huggies çıkmış memnun kalınmış yeni bez dualarla bağlanarak kaka beklenmeye başlanmıştı...durum şu ki kaka belden taştı
Elektrik sobası açıldı..üst baş süratle değişti...sinefne yeatıldı..evvelce bileydim elimi sürmezdim..ama bida bağladım çünkü bez yok...akşam 25 tl düşmüştü migrostab sevindiydim..hemde 54 dene idi..ite kaka bağlıcam biticek bu bez
Evde 2 numara 68 adet aktif bebe prima var...b....k gibiydi o..bacakları mahvetti ...kenara attık..
Kocam beni çıtır çıtır yicek
Gel etme aş premium bak yine beğenmicen ne olcak demişti
Yaa kk memnun kullann var demiştim...neye kurban gittim böyle ben
Oğluşum kalk dillen babana durumu izah etyoksa sende bezsiz kalacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?