- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.061
Gız yapamadı üstelik babüşümüz işe giderken reflü yastığını aldım yatağa yatırdım yanıma..hır hır nefes alamıyodu..e ıkın kıkın yapamadı..kucağıma aldım yerçekimibenim de iki numara bezler elimde patlıyck gb .sıkyor biraz bacakları..ilk elin günahı olmaz...eccik daha dene huggiesi..
cıvık ve tazikli mi yapmış minik kuş? belki ondan püskürmüştür..
Ask olsun biz iftira mı attık.ağ kısmı cok dar. O nedenle çişi sızdırıyor. Bizim sıpa 5250 ve bez 2 numara aldık. Hadi ağ kısmı çocuğun fiziğinden olsun. Ama kakasının beline kadar gitmesi demek kalça kısmının yeterli emmiyor olması demek. Ve kaka aslında cok da degildi.
Bir kaç sefer yanlış mı bağladım dedim ama hayatımda ilk defa çocuk bakmıyorum. Kendimden bile şüphe ettim. Sonra ne yaparsam yapayım sonuç hüsran. Sonra netten araştırdım aynı şikayetler çok fazla var.
Hani pişik konusu tenle ilgili her ten farklı tepki verebilir. Kimisinde en ucuzu pişik yapmaz. Ama sızdırma çok ayrı
ben de huggies numunesi vardı oysa okula göndermişlerdi..ilk zamanlar baglayınca bişici anlamadım..zaten günde 10 defa değiştiriyorduk hatırlarsanız..ona dikkat etmek aklıma gelmemiş..
bez de ayrı bi sorunsal çıktı hee...
kız haklıymışsın işte pembeninki de kakalamış her yeri..
bizim ilk analık deneyemimiz canım ..müstehak bize..
deneyimli analara saygımız sonsuz..hörmetler efendm..öpücükler öpücükler
Ben üçüncü ayın bitiminde yaptıracağım. Kime yaptıracağımı karar vermeye çalışıyorum.
Merhaba bebisin için gözün aydin oncelikle. Bi sorum olacakti size ptt ye yatan paraniz ne kadar sürede yatti hesabiniza? Bide nereden ogrendiniz? Teşekkürler simdidenÇok şükür buğramın bişeyi çıkmadı sadece uzayan sarılıkmışşşşşş...
Elhamdülillah ..hamd olsun Allaha ..Rabbim tüm yavrular a acil şifa verip anaların kalbini ferahlatsın..
Pembedon5 canım pembem ...donum..anam bu don meselesi olmadı sadece pembemmm
Çok büyük bayram bu bayram herkese mutlu olsun!!
Çok güzel bayram bu bayram
Herkese kutlu olsun !!!
Ohhh beee dünya varmış sadece sarılığa bu kadar sevince ğimi kim tahmin edebilirdi. Bi de o kadar mıkırdandı m..
Üç aylık olasıya getirmeyin gari dedi yeni tohtorr..
Heyooo Heyooo ..çılgın bedişim yok başka işimmm..ene çok eskilere gittim kesin yaşım ortaya çıkcak..
Bir de 300 gaymem yatmış ptt ye..çalsın sazlar oynasın kızlar
eller ve kollar sürekli hareket halında. duran beşiği sallıyor
Tüm bunları yaparken at gibi de tepiniyorsa işte benim oğlum:) Perde ile aralarında özel bir iletişim olduğuna inanıyorum. Bence var. Ve ciddiler
bırak şu hurafelerı.. inandıgını çağırmahurafelerden ya hu...kendimde gece yıkanmam ...
Minnoşunun çenesinden öptüm...cadı şey
:) normal miktarda yaptı. Daha önce daha fazlasını yaptı ve o kadar oynattık sızmadı. Bir de çiş ile ilgili sızıntı olduğunda özellikle kontrol ederek bağlamaya devam ettim. Hani sorun bende mi diye. Ama ne kadar dikkat edersem edeyim çiş de kaka da sızıyor. Çocuk mumya gibi durmayacak ya elbet hareket edecek :)kakanın arkaya gectıgını söyleyenler, bence siz baglamayı bılmıyonuz
benım bu zamana kadar 1 kere gecti, o da geç açtım ve emzırırken baya yapmıstı..
yani bezin arka kısmı uyurken, gaz cıkrırken falan aşagı inmiş ondan dolayı.
altını bagladıktan sonra mınnoşu yan çevirip arkasını yukarı cekın her 2 tarafın
ben o sekılde yapıyorum.
benımkı nıye sızdırmıyor? veya kakası cıkmıyor? aşırı hareketlı bı bebek:) normal miktarda yaptı. Daha önce daha fazlasını yaptı ve o kadar oynattık sızmadı. Bir de çiş ile ilgili sızıntı olduğunda özellikle kontrol ederek bağlamaya devam ettim. Hani sorun bende mi diye. Ama ne kadar dikkat edersem edeyim çiş de kaka da sızıyor. Çocuk mumya gibi durmayacak ya elbet hareket edecek :)
Sevindim canim iyi olmana. Ben buyudugunu hissedemiyorum oglusumun, kuculuyor gibi geliyor bana :) yarin kontrolde anlariz artik kilo alimi var mi bakalim. Benim alpiskom biraz huysuz, aglamayi cok seviyor, bide 2 gundur sag memeyi almiyor. Pompayla biraz bosalttiktan sonra kabul ediyor, cok kaprisliyiz yani :) kafa hareketleri bayagi ilerledi, ses efektleri cikariyor artik masallahCanimm daha iyiyim sukur,sen nasilsin bebegin nasil? Benim alpis daha iyi su an,huysuz bi doneme girmisti duzelmeye basladi sukur ki..gaz sorunu da oluyor artik ugrasmaca iste..20gunluk oldu bebisko,tam bir hafta var aramizdaabuyudugunu hissediosun dimi sen de
Bebeklerin fiziksel farklılıkları olabilir. Ama ne kadar denersem deneyeyim bezin ağ kısmında kenarda boşluk kalıyor. Özellikle sen yazdıktan sonra tekrar denedim bağladım.benımkı nıye sızdırmıyor? veya kakası cıkmıyor? aşırı hareketlı bı bebek
ne eli duruyor ne kolu
renklisemsiye and S Sinefne
Az önce uzun uğraşlar sonunda gerçekleşen bir kaka olayımız vuku buldu...
Gece çişli huggies çıkmış memnun kalınmış yeni bez dualarla bağlanarak kaka beklenmeye başlanmıştı...durum şu ki kaka belden taştı
Elektrik sobası açıldı..üst baş süratle değişti...sinefne yeatıldı..evvelce bileydim elimi sürmezdim..ama bida bağladım çünkü bez yok...akşam 25 tl düşmüştü migrostab sevindiydim..hemde 54 dene idi..ite kaka bağlıcam biticek bu bez
Evde 2 numara 68 adet aktif bebe prima var...b....k gibiydi o..bacakları mahvetti ...kenara attık..
Kocam beni çıtır çıtır yicek
Gel etme aş premium bak yine beğenmicen ne olcak demişti
Yaa kk memnun kullann var demiştim...neye kurban gittim böyle ben
Oğluşum kalk dillen babana durumu izah etyoksa sende bezsiz kalacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?