2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim de iki numara bezler elimde patlıyck gb .sıkyor biraz bacakları..ilk elin günahı olmaz...eccik daha dene huggiesi..

cıvık ve tazikli mi yapmış minik kuş? belki ondan püskürmüştür..
Gız yapamadı üstelik babüşümüz işe giderken reflü yastığını aldım yatağa yatırdım yanıma..hır hır nefes alamıyodu..e ıkın kıkın yapamadı..kucağıma aldım yerçekimi bi süre sonra yaptı..ama vıcıklı sesliydi..usulca yatırdım..tasa ılık su getirene kadar sonrası sonra işte

ben de huggies numunesi vardı oysa okula göndermişlerdi..ilk zamanlar baglayınca bişici anlamadım..zaten günde 10 defa değiştiriyorduk hatırlarsanız..ona dikkat etmek aklıma gelmemiş..

bez de ayrı bi sorunsal çıktı hee...

kız haklıymışsın işte pembeninki de kakalamış her yeri..

bizim ilk analık deneyemimiz canım ..müstehak bize..

deneyimli analara saygımız sonsuz..hörmetler efendm..öpücükler öpücükler

Kızlar benim oğluş son bir haftadır 4 güne bir kaka yapıyor. Geçen Dr a sordum normal dedi ama içim rahat değil niye böyle oldu bu çocuk

Pembedon5 ve renklisemsiye

Benim bilgiler de taze Can'ım. Bir hafta oldu olmadı denemeyi yapalı. Bir kaç sefer kendini sorguladım acaba yanlış mı bağladım diye ama yok. Bu çocuğu baş aşağı sallamadık ki nasıl o kadar kaka sızdı inanamadım.

Dediğim gibi ağ kısmındaki darlık çocuğun fiziksel yapısına atayım topu ama emicilik kötü. Bezi bağladıktan sonra yanlarına bariyerlerine bakınca zaten ne yaparsanız yapın boşluk var bunu görebiliyorsunuz.

Suan premium 3 numara kullanıyorum sıkıntı yok. Hatta acaba sorun olur mu numaralar arası kalite farkı oluyor mu diye korkup minik paket aldim.

3 numarada kız erkek farkı yok. 4 numarada başlıyor. O donemde tekrar Huggies deneyeceğim. Bazi yerlerde 4ten itibaren Huggies başarılı diyenler var. Prima da da belli numaradan sonra kötü diyenler. :)

Kız erkek bezi farkı da ; bezlerin emici kısmini ağ kısmına yakın yapıyorlar. Kızlarda sorun olmuyor ama erkeklerde cis yapma noktası daha yukarıda olduğu icin sorun oluyor. Erkek bezi dediklerinde emici noktaları daha yukarıda yapıyorlar.

4 numaraya geçince detayları paylaşırım :)

Bu arada annelik konusunda benim de ilk anneliğim. Ben de sizler gibi bebiş icin en iyisi istiyorum ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hepimiz iyi-kötü deneyimleri paylaştıkça birbirinize destek olmus oluyoruz :)

Annelik olarak ilk olsa da deneyim kuzenlerime ve kardeşime cok baktım :)

Merhaba bebisin için gözün aydin oncelikle. Bi sorum olacakti size ptt ye yatan paraniz ne kadar sürede yatti hesabiniza? Bide nereden ogrendiniz? Teşekkürler simdiden

Kızlar akşam sorun yok ama gündüz bebiş göğsümden ayrılmak istemiyordu. Ben de işe başlayınca uygulamayı düşündüğüm yöntemi şimdi uygulamaya başladım. Giydiğim pijama sabah süt nedeniyle ıslanmıştı zaten. Bebisi yatırdım sütle ıslanan kısmı burnunla yakın olacak şekilde pijamamı altına serdim :) hiç sesi çıkmadan anne kokusuyla misil misil uyuyor :) gelişmeleri tekrar paylaşırım

kakanın arkaya gectıgını söyleyenler, bence siz baglamayı bılmıyonuz
benım bu zamana kadar 1 kere gecti, o da geç açtım ve emzırırken baya yapmıstı..
yani bezin arka kısmı uyurken, gaz cıkrırken falan aşagı inmiş ondan dolayı.
altını bagladıktan sonra mınnoşu yan çevirip arkasını yukarı cekın her 2 tarafın
ben o sekılde yapıyorum.

:) normal miktarda yaptı. Daha önce daha fazlasını yaptı ve o kadar oynattık sızmadı. Bir de çiş ile ilgili sızıntı olduğunda özellikle kontrol ederek bağlamaya devam ettim. Hani sorun bende mi diye. Ama ne kadar dikkat edersem edeyim çiş de kaka da sızıyor. Çocuk mumya gibi durmayacak ya elbet hareket edecek :)

benımkı nıye sızdırmıyor? veya kakası cıkmıyor? aşırı hareketlı bı bebek
ne eli duruyor ne kolu

Sevindim canim iyi olmana. Ben buyudugunu hissedemiyorum oglusumun, kuculuyor gibi geliyor bana :) yarin kontrolde anlariz artik kilo alimi var mi bakalim. Benim alpiskom biraz huysuz, aglamayi cok seviyor, bide 2 gundur sag memeyi almiyor. Pompayla biraz bosalttiktan sonra kabul ediyor, cok kaprisliyiz yani :) kafa hareketleri bayagi ilerledi, ses efektleri cikariyor artik masallah bide bilincli gulucuk atmaya baslasa tadindan yenmeyecek

Bu bi de farkli marka yani pembis..ben 2numaraya gectim,1de de prima premium kullanmistm ve 2numaradan da 2tane premium almistim..1tane de baby dry..baby dry hem kucuk hem de kaka disina tasiriyr cok sasirdim..ikisi de iki numarayken baby dry 1numara gibi.. Ben de gunduz takiyorum,kaka tasarsa gunduz ust degisimi daha kolay die..alpis hic sevmio alt acma ve ust degistirmeyi !

kızlar benim oğlum sürekli emmek istiyor 2 gün önce üst üstte 4defa kustu doktorumuza götürfdük ne kadar sıklıkla emziriyorsun dedi 2 saatte bir ağlayınca bi saatte bile emzirdiğim oluyodu çok dedi doyduğunu anlamıyor bebekler çok rahatsız lur gazı hp olur 3 saatte bir emzir dedi ama 3 saatide beklemiyoki kıyameti koparıyo emzik veriyorum ondanda bıkıp atıyor napıcam ben bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…