2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğim 30 günlük

Msallahh minnosssaaaa buyur buyur kuculmez artik kipirdaklar :) ins guzelce almistir kilosunu. Amaninn benmki de dun aksamustunden beri yatagina yatirdgm an uyaniyor..gece de sabah 6dan sonra oyle oldu kac saat uyuyamadi garibim..sancidir herhalde diyorum bilemiyorum niye oluyo..uyanio bi de hemen meme istiyo benimki de can diyorum esim de laf dedirtmiyo amann bi de onun azarini yiyorum ve de aminn cok yakin zmnda ins o bilincli gulusleri de gorcez ne tatli olacak..

Banyomuzu yaptık yarın verem aşısı. .ateş yapar mı acaba. .asidan sonra ateş olabilir diye Dr fitil vermişti. .caprol surup da alsak mi. .aşıyı yaptıran var mı ateş yaptı mi

Ayni sorun bende de var canim, tek meme vermekte buldum ben careyi, kusmuyir o zaman, bis memeyle oylanip uyuyor. 1 saati buluyor memeden ayrilmasi, 20 dk gaz cukar derken 40 dk yataginda yatip gene ayni dongu. Ama en azindan 2 saatte bir emmis oluyor. 3 saate cikmasi mumkun degil cunku az emdigi icin cabuk acikiyor. Bide ayirabilirsen memeden arada gazini cikartip tekrar ver daha rahat ediyor. Emzik benimkide birakti bi sure sonra, bende sevinmistim ne guzel aliyor diye, bikac cekiyor bis oldugunu anlayinca firlatip atiyor.

Kızlar bez konuşulmuş burda sleepy diye bi marka var sitesinden form doldurdum numune için iki gün önce bugün geldi küçük bi kutu içinde 4 adet bez ve alt açma var denemedim daha deneyinde yazarım sizde isteyin kargoda ücretsiz

genelde bende agladıgında verıyorum. bazen saat başı da olabilir
evet o sekılde gaz hiç bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…