2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl kovdun kavga mi ettin

işte aranan gelin bulundu...

güya dün gidecekti.. oturmuş sürekli el işi yapıyo.. ben çocugu emzriyorum uyutuyorum bana 'sen çocuğu merak etme ben bakarım sen işleri hallet dio'uyuyan çocuğa nasıl bakılır ?. bugünde dedi 3. oldu. En sonunda patladım.. sen neden geldiğini bana söyler misin dedim el işini evinde de yaparsın dedim.. ben gideyim mi yani dedi.. güle güle kapı orda dedim.. gitti ..tek olunca mecbur yapcam ama sinirlenmicem..

oowww çok sert olmuş

Anneler bebeğinde kasık fıtığı çıkan var mı? Oğlum 20günlük oldu. Bugün kasıkta şişlik farkettim. Doktor kasık fıtığı dedi. Ne olur acaba bundan sonra. Canım sıkıldı çok.

Ben Mustela'nın katı sabununu kullanıyorum, doğal deniz süngeri ile köpürtüp nazikçe yıkıyorum vücudunu. Sabunla daha iyi temizleniyor, poposu, bacak arası filan özellikle. Sürdüğümüz o pişik kremleri çinko içeriyor, onun da bebeğin vücudundan arınması gerek arada bir de olsa, bence sabun kullanırsan bebeğin de daha rahat eder, temizlenir bir güzel.

sabahtan beri ne anlatıyom ben
valla bende de 108li 2 no Aktif bebek var onu bitirecem mecbur bacağı sıksa da biraz. evde 3 nosu vardı onu unutmuşum bi arkdş hediye paketine bez de koymuştu 3 no bn de kaldırmıştım oo çok var ona daha diye. dün denedim ay çok rahat bağlandı çiş kaka da dışa çıkmadı şu 2 no hemen bitsin 3 e geçicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…