- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.121
Valla simdiye kadar sunu yemeyim gaz yapar bunu yemeyim gaz yapar diye hic dusunmedim.. Cok sukur bebegimde gaz yokkuru yiyo musun gaz olayı ne durumda yediğin gün
Bende acilmamis 2 numara vardi aldigim yere goturup esim yanlis almis dedim 3 numara aldimvalla bende de 108li 2 no Aktif bebek varonu bitirecem mecbur bacağı sıksa da biraz. evde 3 nosu vardı onu unutmuşum bi arkdş hediye paketine bez de koymuştu 3 no bn de kaldırmıştım oo çok var ona daha diye. dün denedim ay çok rahat bağlandı çiş kaka da dışa çıkmadı şu 2 no hemen bitsin 3 e geçicem.
Tek kapılı olanlarda otel diye biliyorum. Çift kapılı buzdolaplarında 3 ay kadar. Sut saklama sağlık bakanlığı diye Google da arama yapınca sağlık bakanlığı da öyle diyor.Sagilan süt buzlukta 2 _3 hafta saklaniyormus. .bazen fazla sütüm oluyor şimdi derin dondurucu mu alicaz yaa zaten çok az sagabilirim ne yapsam bilemedim
Bu bi de farkli marka yani pembis..ben 2numaraya gectim,1de de prima premium kullanmistm ve 2numaradan da 2tane premium almistim..1tane de baby dry..baby dry hem kucuk hem de kaka disina tasiriyr cok sasirdim..ikisi de iki numarayken baby dry 1numara gibi.. Ben de gunduz takiyorum,kaka tasarsa gunduz ust degisimi daha kolay die..alpis hic sevmio alt acma ve ust degistirmeyi !
AhahahahahahahKaynanami kovdum pisman degilim
güya dün gidecekti.. oturmuş sürekli el işi yapıyo.. ben çocugu emzriyorum uyutuyorum bana 'sen çocuğu merak etme ben bakarım sen işleri hallet dio'uyuyan çocuğa nasıl bakılır ?. bugünde dedi 3. oldu. En sonunda patladım.. sen neden geldiğini bana söyler misin dedim el işini evinde de yaparsın dedim.. ben gideyim mi yani dedi.. güle güle kapı orda dedim.. gitti ..tek olunca mecbur yapcam ama sinirlenmicem..
ay sürekli telefonla konuşuyor.. haketti napim sütüm kesileceğine onla iletişimim kesilsin
Bende acilmamis 2 numara vardi aldigim yere goturup esim yanlis almis dedim 3 numara aldim
3 rahatmış ya ...en önde çırtlar birleşiyorvalla bende de 108li 2 no Aktif bebek varonu bitirecem mecbur bacağı sıksa da biraz. evde 3 nosu vardı onu unutmuşum bi arkdş hediye paketine bez de koymuştu 3 no bn de kaldırmıştım oo çok var ona daha diye. dün denedim ay çok rahat bağlandı çiş kaka da dışa çıkmadı şu 2 no hemen bitsin 3 e geçicem.
Bezi ne kadar sıkı bağlarsam bağlayayım ağ kısmında sızıntı icin alan kalıyor.vucudunu kavramıyorbacak bölgesınde mı boşluk?
Canım cesaretinden dolayı tebrik ederim benim kayınvalide doğum yapınca 12 gün kaldı sağolsun her isi yaptı ama çok yavaş sürekli onun arkasinda gezmekten Yoruldum annem gelmese dinlenemiyordum bir de sürekli her şeye söyleniyor su şöyle bu boyle bunaktti gündüz uyuyirdum eşini ariyormus ben tekin Neslihan uyuyor gel oturalim diye düşün yani gece uyumuyorum lohusayim anlayış sıfır bunu duyunca çok sinirlendim eşime gitsin ben bakarım dedim 15 gündür tekim çok rahatim ya kafama gore pasamla vakit geciriyorum annem iki güne bir geliyor ev isini yapıp gidiyor annem canım annem gerisi bosgüya dün gidecekti.. oturmuş sürekli el işi yapıyo.. ben çocugu emzriyorum uyutuyorum bana 'sen çocuğu merak etme ben bakarım sen işleri hallet dio'uyuyan çocuğa nasıl bakılır ?. bugünde dedi 3. oldu. En sonunda patladım.. sen neden geldiğini bana söyler misin dedim el işini evinde de yaparsın dedim.. ben gideyim mi yani dedi.. güle güle kapı orda dedim.. gitti ..tek olunca mecbur yapcam ama sinirlenmicem..
kakanın arkaya gectıgını söyleyenler, bence siz baglamayı bılmıyonuz
benım bu zamana kadar 1 kere gecti, o da geç açtım ve emzırırken baya yapmıstı..
yani bezin arka kısmı uyurken, gaz cıkrırken falan aşagı inmiş ondan dolayı.
altını bagladıktan sonra mınnoşu yan çevirip arkasını yukarı cekın her 2 tarafın
ben o sekılde yapıyorum.
Kızlar ben de prima kullanıyorum ben de bacaklarına iz yapıyor diye sevmiyorum ama en iyisi yine prima sizin dediklerinuze gore benim bebis çok kusuyir bir de sut akıyor falan sürekli kıyafet degistiriyirum bir de altını açınca üstüme bile yapiyir camasur utu bitmiyorbacaklarını kaldirdikca büyüyünce anlatacam bunları pasama kızlar ben hala 1 numara kullanıyorum 2 ye ne zaman geciyim bebegim 7 günlükken 3800 du şuan kaç bilmiyorum yarin gidecem doktora paşam ne kadar büyümüş bakalim
Hala 9,5 kilo fazlam varkıaz bende takmıyorum bu aralar hava iyi ev sıcak..popomdan ter akıyo takınca
Aman ona gel diyen hic olmamisti ki zaten .. Sen lohusasin yalniz kalamazsin vs vs. Zorla geliyorlardi. Ama ben iyiyim artik gelmesin dedim esime. Geldi genede. En sonunda lafi yedi gitti. Ah ah annem benden 17 saat uzaktaCanım cesaretinden dolayı tebrik ederim benim kayınvalide doğum yapınca 12 gün kaldı sağolsun her isi yaptı ama çok yavaş sürekli onun arkasinda gezmekten Yoruldum annem gelmese dinlenemiyordum bir de sürekli her şeye söyleniyor su şöyle bu boyle bunaktti gündüz uyuyirdum eşini ariyormus ben tekin Neslihan uyuyor gel oturalim diye düşün yani gece uyumuyorum lohusayim anlayış sıfır bunu duyunca çok sinirlendim eşime gitsin ben bakarım dedim 15 gündür tekim çok rahatim ya kafama gore pasamla vakit geciriyorum annem iki güne bir geliyor ev isini yapıp gidiyor annem canım annem gerisi bos
Ahahahahahahah
Aaaaaahhhahahahha
Ah...içimin yağı eridi
Of of
Aahahaahhaahahhahah
Kiz stres attirdim bak sanaajajajajashjakapkdpxmx
Off yaa benim de 10 kilom var hamile kaldigim kiloya ulasmama ki o zaman da bes kilo fazlM vardiHala 9,5 kilo fazlam var
Bunu yazarken iki tzne un kurabiyesi yedigimi fark ettimOff yaa benim de 10 kilom var hamile kaldigim kiloya ulasmama ki o zaman da bes kilo fazlM vardi)
Nasil zayiflayacagiz biz yaa..
Aslında degişen bebekten ziyade annenin bebeğini tanıması isteklerini anlaması bence. 3 aydan sonra etrafa cevap vermesi , sağı solu incelemesi bence asıl iyileşme bu..Merhaba
40i dolanlar sizde ve bebeginizde ne gibi degisimler oldu??
Her olumsuz durumun iyilesmesi icin "40 I dolunca duzelir" ifadesine buyuk umutlar besliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?