2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben ütü yapmıyorum artık
kaç günlük?

bende bebiş olmadan ıstemıstim
çok sert geldı bana. çiş göstergesını sevdım sadece :)

Aslında degişen bebekten ziyade annenin bebeğini tanıması isteklerini anlaması bence. 3 aydan sonra etrafa cevap vermesi , sağı solu incelemesi bence asıl iyileşme bu.. ahh ahh daha çok var
Evet haklisin...
Artik yavas yavas bebegi taniyorsun..
Psikolojik olarak rahatlamak Iistiyorum artik

40 günde ne değişecekmiş ? ancak kilosu artar
düzelir derken gazı falan mı dıyorlar acaba?
Zaten kirkin cocukla ne ilgisi var anlamiyorum.kirk yani lohusalik degil mi anneyle ilgili degil mj.belkide annenin lohusaliktan sonra ruhen rahatlamasi ve bebegi ile daha olumlu iletisim kurmsya baslamasini belkide bebege bagliyorlar diye dusunuyorum..

Hiçbir değişiklik olmadı bizimki 40ından sonra iyice zıvanadan çıktı inşallah sizinki kırklanınca gerçekten düzelir
Allah kolaylik versin sizede
Bizimkininde sessiz donemi cok kisa surdu
suan cok sabirsiz sinirli ve asiri gazliyiz.
Misil misil uykudan bile ciglik cigliga uyaniyor.uc gundurde emerken alt gazini kendi kendine cikariyor.ust gazinida benim yardimimla cikarmasina ragmen.yinede eskisi gibi gaz kivranmalari devam ediyor.gazi cikartmis olmasinin faydasini goremiyorummm

Kızlar selam, bebeleriniz gece ve gündüz kaçar saat uyuyor?
Geceleri max 3 saat o da eger Ibanyo yapmis karni iyi doymus ve cok gazi yoksa...
Ama gunduz hic belli olmuo.bazen yatirdiktan on dk sonra gaz sancusi ile uyaniyo iki saat gozler fal tasi.gunduzleri keyfi yerindeyse iki saatten fazla hic uyumuyor.ses hareket vs etkili olabilir bizim gece gunduz farkimizda diye dusunuyirum.cunku gunduz o uyur uyumaz ben ev isi halkefiyorum.cogu zamanda kendim uyandiriyorum istemeyerek bu nedenle

Benimde kilo durumu soyle... 10 kilo almıştım aldığım kilolar hep gitti sadece sezaryen göbeği azcık duruyo... Bir aylık olduk... Beni görende rengin solmuş betin benzin atmış diyorlar... Emzirmek uykusuzluk falan bu hale geldim...

Canım daha yeni aldım bez o da 100 tane ben 3 saatte bir degistiriyorum pisiknolmasin diye o da biter bir haftaya 2 numaraya geciyim pasa kilo almış 4300 dedi doktor 26 günde yarim kilo almış maşallah pasama anne suyu yetiyor sanırım mama hic vermedim ben sarılık var uzayan sarılık dedi doktor iki tüp kan aldılar hormona bakacaklar paşam ağladı ben ağladım inşallah bir şey çıkmaz gözleri Yüzü sari hala

İnşallah pembe ama bu sabaha 2 dilim börek bir kurabiyeyls başlayınca şimdi de koska tahin helvayı mideme gömerken nasıl olcak nasıl vercez
Tatlı bağımlısı oldum ben resmen ;(

Moralini hic bozma cnm mutlaka gidecek o kilolarr ben gecen gun 4-5saat bise yemedim elim ayagim titredi resmen,gozlerm karardi..ben rejim icin dgl de kosturmacadan yiyemedim dusun o bile ne yapti..dikkat et ye borek morek oh mis :) ben hergun beyaz ekmek yiyorum bebek oldu olali,normalde dilimli kahverengi ekmek yerdm ama simdi turk ekmegi takiliyom..emzirdigmiz icin sanirm kilo ekstra almiyor insan sanki..

Cikmaz ins cnm o sanirm genelinde olabiliyor..biz hic baktirmadik degerine,gozlerimin en kenar kisminda var hafif sari ve suratindaa d var ama bn de cok sk emziriyrm ya sanirm baska biseyi yok..ayni ben valla pisikolmasin kiyamam 2-3saati asla gecirmiyrm hatta bazen abartip 1saatte bile degistirdgm oluyor,yeter ki popos iyi olsn dmi ama. :) masalah pasaya,saglikli sihhatli alsin kilolari da buyusun.ben de mama vermedm hic,durmuo die ver dedi bi arkds ama doktor asla verme dedi almadik..senin degisen sutune alisio verme ziyan olur vucudu bebegin dedi..o huzursuzluklar fln normalmis yani..ogrencez artik :)

Çok nırmal canım renhimizin solması
İnsanlar da patavatsız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…