- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.141
ben ütü yapmıyorum artıkKızlar ben de prima kullanıyorum ben de bacaklarına iz yapıyor diye sevmiyorum ama en iyisi yine prima sizin dediklerinuze gore benim bebis çok kusuyir bir de sut akıyor falan sürekli kıyafet degistiriyirum bir de altını açınca üstüme bile yapiyir camasur utu bitmiyorbacaklarını kaldirdikca büyüyünce anlatacam bunları pasama kızlar ben hala 1 numara kullanıyorum 2 ye ne zaman geciyim bebegim 7 günlükken 3800 du şuan kaç bilmiyorum yarin gidecem doktora paşam ne kadar büyümüş bakalim
40 günde ne değişecekmiş ? ancak kilosu artarMerhaba
40i dolanlar sizde ve bebeginizde ne gibi degisimler oldu??
Her olumsuz durumun iyilesmesi icin "40 I dolunca duzelir" ifadesine buyuk umutlar besliyorum
bende bebiş olmadan ıstemıstimKızlar bez konuşulmuş burda sleepy diye bi marka var sitesinden form doldurdum numune için iki gün önce bugün geldi küçük bi kutu içinde 4 adet bez ve alt açma var denemedim daha deneyinde yazarım sizde isteyin kargoda ücretsiz
Evet haklisin...Aslında degişen bebekten ziyade annenin bebeğini tanıması isteklerini anlaması bence. 3 aydan sonra etrafa cevap vermesi , sağı solu incelemesi bence asıl iyileşme bu..ahh ahh daha çok var
Zaten kirkin cocukla ne ilgisi var anlamiyorum.kirk yani lohusalik degil mi anneyle ilgili degil mj.belkide annenin lohusaliktan sonra ruhen rahatlamasi ve bebegi ile daha olumlu iletisim kurmsya baslamasini belkide bebege bagliyorlar diye dusunuyorum..40 günde ne değişecekmiş ? ancak kilosu artar
düzelir derken gazı falan mı dıyorlar acaba?
Allah kolaylik versin sizedeHiçbir değişiklik olmadı bizimki 40ından sonra iyice zıvanadan çıktı inşallah sizinki kırklanınca gerçekten düzelir
Hala 9,5 kilo fazlam var
Kiz stres attirdim bak sana
Geceleri max 3 saat o da eger Ibanyo yapmis karni iyi doymus ve cok gazi yoksa...Kızlar selam, bebeleriniz gece ve gündüz kaçar saat uyuyor?
Gece mi? Uyumak mı?? Yo yo yoKızlar selam, bebeleriniz gece ve gündüz kaçar saat uyuyor?
Ohh eline sağlık :) kuruyu yeme ya da azcık ye amaçok hamaratım bebeğimi uyuttum poğaçamı kekimi kuru fasulye pilavımı yaptım maşallah bana
Ohh eline sağlık :) kuruyu yeme ya da azcık ye amaçok hamaratım bebeğimi uyuttum poğaçamı kekimi kuru fasulye pilavımı yaptım maşallah bana
İnşallah pembe ama bu sabaha 2 dilim börek bir kurabiyeyls başlayınca şimdi de koska tahin helvayı mideme gömerken nasıl olcak nasıl vercezo surat ne be öle
Vericez ...adamlar 90 kilo veriiiiğğğiii
Canimm benim bebis de verdi aldi ama 7.gunde 3700 e yakindi kilosu..ve ben yaklasik 8-9gundur 2numara kullaniom..bugun de yazdm mesela baby dry var su an sanki 1numara gibi boyutu ve oglani skiyor bacaklarina iz yapti ve kaka tasirdi.bence 2numaraya gecebilirsin bi denesene belki daha rahat eder bebek
Canım daha yeni aldım bez o da 100 tane ben 3 saatte bir degistiriyorum pisiknolmasin diye o da biter bir haftaya 2 numaraya geciyim pasa kilo almış 4300 dedi doktor 26 günde yarim kilo almış maşallah pasama anne suyu yetiyor sanırım mama hic vermedim ben sarılık var uzayan sarılık dedi doktor iki tüp kan aldılar hormona bakacaklar paşam ağladı ben ağladım inşallah bir şey çıkmaz gözleri Yüzü sari halaCanimm benim bebis de verdi aldi ama 7.gunde 3700 e yakindi kilosu..ve ben yaklasik 8-9gundur 2numara kullaniom..bugun de yazdm mesela baby dry var su an sanki 1numara gibi boyutu ve oglani skiyor bacaklarina iz yapti ve kaka tasirdi.bence 2numaraya gecebilirsin bi denesene belki daha rahat eder bebek
26 günlük canım ben her şeyini utuluyorum utusuz gitmesin paşamben ütü yapmıyorum artık
kaç günlük?
İnşallah pembe ama bu sabaha 2 dilim börek bir kurabiyeyls başlayınca şimdi de koska tahin helvayı mideme gömerken nasıl olcak nasıl vercez
Tatlı bağımlısı oldum ben resmen ;(
Canım daha yeni aldım bez o da 100 tane ben 3 saatte bir degistiriyorum pisiknolmasin diye o da biter bir haftaya 2 numaraya geciyim pasa kilo almış 4300 dedi doktor 26 günde yarim kilo almış maşallah pasama anne suyu yetiyor sanırım mama hic vermedim ben sarılık var uzayan sarılık dedi doktor iki tüp kan aldılar hormona bakacaklar paşam ağladı ben ağladım inşallah bir şey çıkmaz gözleri Yüzü sari hala
Çok nırmal canım renhimizin solmasıBenimde kilo durumu soyle... 10 kilo almıştım aldığım kilolar hep gitti sadece sezaryen göbeği azcık duruyo... Bir aylık olduk... Beni görende rengin solmuş betin benzin atmış diyorlar... Emzirmek uykusuzluk falan bu hale geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?