2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de doğumdan sonra beyax ekmeğe sardım.tam buğday yerdim normalde.ama dediğin gibi emzirirkwn alınmıyo kilo sanki.normalde yesem bu kadar alırdım

Bayanlar bana akil verin lutfen .kizim sag gogsumu almak istemiyodu kac gundur.sadece solu emiyodu.dun aksam makine ile sagayim dedim.bi kac damla az az sut geldi.sol gogsum normal durumda ama sagda sanirim sut cok az.ne yapmam lazim.lutfen yardimm

Bayanlar bana akil verin lutfen .kizim sag gogsumu almak istemiyodu kac gundur.sadece solu emiyodu.dun aksam makine ile sagayim dedim.bi kac damla az az sut geldi.sol gogsum normal durumda ama sagda sanirim sut cok az.ne yapmam lazim.lutfen yardimm
bilemedim tatlım ama şekerli su yapıp kaptırsana memeni

İnşallah pembe ama bu sabaha 2 dilim börek bir kurabiyeyls başlayınca şimdi de koska tahin helvayı mideme gömerken nasıl olcak nasıl vercez
Tatlı bağımlısı oldum ben resmen ;(
o ne kıazz...insan mı yedi onu
ben neler neler yiyorum
emzir emzir bişi olmaz...bak minoşlar hasta olmasında...
lactamilide vitamin için içiyorum..almadığımı ordan alsın diye

renklisemsiye and S Sinefne

sonuç:başarılı..
5 kez yoğun ve yoğun olmayan cıvıksı kakalar yapıldı..ve sonuç temiz..emiş gücü süper..bacaklar mis mis hiç sıkma yok..kızarıklık yok...bele kadar çektim arka tarafı bir güzel bağladım..bundan sonra huggies alıcam..primanın ağ ağ kısmı parçalanıyor beyazıcm oğlum ağliği

selam anneler, yarım ssat uyuyup uyanıyor sürekli
fön sesınden kafam şişti.
rem uykusundan sonra derın uykuya gecmesı gerek fazla sürmüyor
şuan derin uykuda gibi duruyor inşallah öyledır kıvrandırmasa da gazı tam çıkmıs degıl
ondan bu sekılde

o ne kıazz...insan mı yedi onu
ben neler neler yiyorum
emzir emzir bişi olmaz...bak minoşlar hasta olmasında...
lactamilide vitamin için içiyorum..almadığımı ordan alsın diye
Ben de içiyorum arada tarçın da srrpiyorum salep gibi oluyo
Ama hamile pantolonlarımı giymekten bıktom bişey de almak istemiyorum iyicr paspal oldum

Merhaba uzun süredir takipteyim forumu birşey sormak istedim benimde 56 günlük bebegim var ve aşırı gazlı ve yalnız bakıyorum ve günlerdir bunalimdayim bebek harici eşimin ailesi çocuğumu taciz edercesine sevmeleri ve hirpalamalari artı çabası su an ne yapacağımı bilmiyorum lohusalik depresyonumu gereksiz alinganliklarim mi bilemedim sizde de böyle şeyler yaşandı mi kendimi yalnız hissediyorum

Benimkindede uzayan sarilik var, anne sutu sariligi endise etcek bisey yok dedi. Bi dr a daha sordum tahliller yaptiktan sonra anne sutu sariligi demek daha mantikli dedi. Benimde icim rahat degil simdi, baska bi dr a goturcem galiba. Bide bnm bebek 15 gunde 600 gr almis dr az dedi her ogunden sonra 30 cc mama dedi, senin 26 gunde 500 gr a iyi demis dr, kafayi yicem herkes ayri bisey diyor. Dogum kilosu kacti senin, onlami alakali acaba

Orayi pompayla duzenli araliklarla sag canim. Benim oyle artmisti. Digeri kdr olmaz belki ama artar ordada. Bir memede sut daha fazla oluyormus. Benim sagda cok solda az.

geçen haftayla bu hafta kilom aynı. ne almısım ne vermısım
Birbirimizi zayıflamaya motive edecek bişeyler yapmalı bahar geliyo bir martta başlasak mı?
Ben geçen senr diyetisyene gitmiştim.aynı listeleri porsiyonlardaki miktarları birax daha arttırıp uygulayayım diyorum
Ama bi yandan da düşünmeden yemek çok güzell

Canım bende bi prof.u kitabı var ayda yarım kilo bile alıyosa sütün yettiğini gösterir diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…