- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.181
Elbette bebeğin o şekilde sevilmesi kimsenin hoşuna gitmez, ama sıkıntıdan baxı şeylere fazla tepki de verebiliyoruz. Biraz nefes almaya çalış. En kötü bi balkona çık, insan onda bile rahatlıyot şu dönemdeMerhaba uzun süredir takipteyim forumu birşey sormak istedim benimde 56 günlük bebegim var ve aşırı gazlı ve yalnız bakıyorum ve günlerdir bunalimdayim bebek harici eşimin ailesi çocuğumu taciz edercesine sevmeleri ve hirpalamalari artı çabası su an ne yapacağımı bilmiyorum lohusalik depresyonumu gereksiz alinganliklarim mi bilemedim sizde de böyle şeyler yaşandı mi kendimi yalnız hissediyorum
Spor yürüyüş falan da lazım bu şekilsiz göbek için : /Birbirimizi zayıflamaya motive edecek bişeyler yapmalı bahar geliyo bir martta başlasak mı?
Ben geçen senr diyetisyene gitmiştim.aynı listeleri porsiyonlardaki miktarları birax daha arttırıp uygulayayım diyorum
Ama bi yandan da düşünmeden yemek çok güzell
bn de evde yalnız bakıyorum eşim işten geç geliyo bazen sadece uyumaya geliyoMerhaba uzun süredir takipteyim forumu birşey sormak istedim benimde 56 günlük bebegim var ve aşırı gazlı ve yalnız bakıyorum ve günlerdir bunalimdayim bebek harici eşimin ailesi çocuğumu taciz edercesine sevmeleri ve hirpalamalari artı çabası su an ne yapacağımı bilmiyorum lohusalik depresyonumu gereksiz alinganliklarim mi bilemedim sizde de böyle şeyler yaşandı mi kendimi yalnız hissediyorum
2 aylik bebegin nesini hirpaliyorlar ya, kiz bence sokakta bulmadik sonucta. Ben vermiyorum kimsenin kucagina, cok sallayinca kusuyor zaten bide, onuda bahane ediyorum. Kayinvalidem burdaykende yatakta poposuna pış pış yapmasini istedim sadece, ordan oraya evirip cevirneler sinirlerimi ziplatiyor bnm, kimsenin kirilmasi umrumda degil, onemli olan benim nasil hissettigim. Yalniz kaldigin icin bunalman cok normal, guvendigin birinden yardin istesen ve yakin arkadaslarinla iletisimde kal, moralini yuksek tutmaya calis. Gazli bebek zor, benimkide oyleydi. Bi kac gun onla beraber bende agladim. Sonra baktim olmuyor, yapcak bisey yok, kabullendim, daha iyiyim cok sukur, bol bol da dua etMerhaba uzun süredir takipteyim forumu birşey sormak istedim benimde 56 günlük bebegim var ve aşırı gazlı ve yalnız bakıyorum ve günlerdir bunalimdayim bebek harici eşimin ailesi çocuğumu taciz edercesine sevmeleri ve hirpalamalari artı çabası su an ne yapacağımı bilmiyorum lohusalik depresyonumu gereksiz alinganliklarim mi bilemedim sizde de böyle şeyler yaşandı mi kendimi yalnız hissediyorum
Elbette bebeğin o şekilde sevilmesi kimsenin hoşuna gitmez, ama sıkıntıdan baxı şeylere fazla tepki de verebiliyoruz. Biraz nefes almaya çalış. En kötü bi balkona
Belkide aşırı tepki veriyorum ama onların kucaklarindayken yavrum gözlerime bakıp sanki anne kurtar der gibi hissediyorum tabi uğradığım zamanda benden kotusu olmuyor bu sebepten eşimle aramız açıldı ciddi manadaElbette bebeğin o şekilde sevilmesi kimsenin hoşuna gitmez, ama sıkıntıdan baxı şeylere fazla tepki de verebiliyoruz. Biraz nefes almaya çalış. En kötü bi balkona çık, insan onda bile rahatlıyot şu dönemde
Benim dr ne bekliyor acaba. Vermicem ben o zmn mama durduk yere, aclik aglamasi falanda yok, 15 gun sonra kontrole gel en az 300 gr almissa mamayla iyi olur dedi. Sadece anne sutuyle gideyim bakayim ne olcak.Canım bende bi prof.u kitabı var ayda yarım kilo bile alıyosa sütün yettiğini gösterir diyodu
bn de evde yalnız bakıyorum eşim işten geç geliyo bazen sadece uyumaya geliyozorlanıyorum çok derin ve uzun uyumayan bi bebeğim var maalesef. en fazla bi saat uyur güzel uyuduğu zaman bile. tam uyutuyırum beş dk sonra uyanıyo bu niye acaba daha mutfağa adımımı atmadan uyanıyo :/
Bizimkiler cins bir aile oldukları için hemen kuserler bir sey soylesem esim anaci babaci olduğu için her türlü bana dönüyor anlayacagin2 aylik bebegin nesini hirpaliyorlar ya, kiz bence sokakta bulmadik sonucta. Ben vermiyorum kimsenin kucagina, cok sallayinca kusuyor zaten bide, onuda bahane ediyorum. Kayinvalidem burdaykende yatakta poposuna pış pış yapmasini istedim sadece, ordan oraya evirip cevirneler sinirlerimi ziplatiyor bnm, kimsenin kirilmasi umrumda degil, onemli olan benim nasil hissettigim. Yalniz kaldigin icin bunalman cok normal, guvendigin birinden yardin istesen ve yakin arkadaslarinla iletisimde kal, moralini yuksek tutmaya calis. Gazli bebek zor, benimkide oyleydi. Bi kac gun onla beraber bende agladim. Sonra baktim olmuyor, yapcak bisey yok, kabullendim, daha iyiyim cok sukur, bol bol da dua et
Benim dr ne bekliyor acaba. Vermicem ben o zmn mama durduk yere, aclik aglamasi falanda yok, 15 gun sonra kontrole gel en az 300 gr almissa mamayla iyi olur dedi. Sadece anne sutuyle gideyim bakayim ne olcak.
Bgn saglik ocaginda da asisini oldu, ordaki ebede ayda 500 gr normal dedi.
İndirim mi var
Canım aynen paşam pisik oldu da iki gün surekli ağladı zor iyileşti kiyamiyorum ben ona gece altini kac kere degistiriyorum annem kızıyor paşam azıcık kussun hemen degistiriyorum kıyafetini çok mu abartiyorum bilmiyorumCikmaz ins cnm o sanirm genelinde olabiliyor..biz hic baktirmadik degerine,gozlerimin en kenar kisminda var hafif sari ve suratindaa d var ama bn de cok sk emziriyrm ya sanirm baska biseyi yok..ayni ben valla pisikolmasin kiyamam 2-3saati asla gecirmiyrm hatta bazen abartip 1saatte bile degistirdgm oluyor,yeter ki popos iyi olsn dmi ama. :) masalah pasaya,saglikli sihhatli alsin kilolari da buyusun.ben de mama vermedm hic,durmuo die ver dedi bi arkds ama doktor asla verme dedi almadik..senin degisen sutune alisio verme ziyan olur vucudu bebegin dedi..o huzursuzluklar fln normalmis yani..ogrencez artik :)
Canım 3700 doğdu paşam 7. Gün 3800 du 26. Gün 4300 olmus gatlyet normal dedi ben mama vermem canım anne sütü yetiyor çünkü douyutor doymayan bebek ağlar cisini yapmaz dedi doktor sarılık da ben de çok takildim ama doktor 2 aya geçer dedi kan verdik onlar da temiz çıktı çok şükür sen de kafana çok takma gecer inşallahBenimkindede uzayan sarilik var, anne sutu sariligi endise etcek bisey yok dedi. Bi dr a daha sordum tahliller yaptiktan sonra anne sutu sariligi demek daha mantikli dedi. Benimde icim rahat degil simdi, baska bi dr a goturcem galiba. Bide bnm bebek 15 gunde 600 gr almis dr az dedi her ogunden sonra 30 cc mama dedi, senin 26 gunde 500 gr a iyi demis dr, kafayi yicem herkes ayri bisey diyor. Dogum kilosu kacti senin, onlami alakali acaba
Benim dr ne bekliyor acaba. Vermicem ben o zmn mama durduk yere, aclik aglamasi falanda yok, 15 gun sonra kontrole gel en az 300 gr almissa mamayla iyi olur dedi. Sadece anne sutuyle gideyim bakayim ne olcak.
Bgn saglik ocaginda da asisini oldu, ordaki ebede ayda 500 gr normal dedi.
Benimki de iki gundur oyleydi,bugun ogleden once banyo yapti masallah uyuyo baya,bi de burnunu temizledim sonunda o da yardim etti sanirm yazik tikaliydi..dedign gbi cok uzuluyrm haline yaa bunlar yenidogan..diyorum sen yenidogansin senin en az 18-20saat uyuman lazim..hani nerdeeee die de trip attim:)) sonra uzuldummBi bebek neden uyumaz yaa sabah 8 den beri dalıp dalıp uyaniyo. Toplasan 2 saat bile uyumamistir. Gazı yok, altı temiz, karni tok... Miz mizz mizirdaniyo agliyo.. Ben Yoruldum o yorulmadi yaaa(
Eger asidan sonra huzursuzluk ve ates olursa verirsin cnmYarın 2. Ay aşıları yapılacak şimdiden stres yaptım ateş ağrı. .önceden şurup versem diyorum aşının etkisi azaliyormus
Dogumdan sonra hic aralik analarini okuyamamistim, az evvel iceri sizdimgene mevzu var Neyse dedim kapadim kaale deger yeni haber yok tartida 50'li rakam gordum doguma 74 ile giren bir ana olarak Coraplarim sekkill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?