2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Elbette bebeğin o şekilde sevilmesi kimsenin hoşuna gitmez, ama sıkıntıdan baxı şeylere fazla tepki de verebiliyoruz. Biraz nefes almaya çalış. En kötü bi balkona çık, insan onda bile rahatlıyot şu dönemde

Spor yürüyüş falan da lazım bu şekilsiz göbek için : /

bn de evde yalnız bakıyorum eşim işten geç geliyo bazen sadece uyumaya geliyo zorlanıyorum çok derin ve uzun uyumayan bi bebeğim var maalesef. en fazla bi saat uyur güzel uyuduğu zaman bile. tam uyutuyırum beş dk sonra uyanıyo bu niye acaba daha mutfağa adımımı atmadan uyanıyo :/

2 aylik bebegin nesini hirpaliyorlar ya, kiz bence sokakta bulmadik sonucta. Ben vermiyorum kimsenin kucagina, cok sallayinca kusuyor zaten bide, onuda bahane ediyorum. Kayinvalidem burdaykende yatakta poposuna pış pış yapmasini istedim sadece, ordan oraya evirip cevirneler sinirlerimi ziplatiyor bnm, kimsenin kirilmasi umrumda degil, onemli olan benim nasil hissettigim. Yalniz kaldigin icin bunalman cok normal, guvendigin birinden yardin istesen ve yakin arkadaslarinla iletisimde kal, moralini yuksek tutmaya calis. Gazli bebek zor, benimkide oyleydi. Bi kac gun onla beraber bende agladim. Sonra baktim olmuyor, yapcak bisey yok, kabullendim, daha iyiyim cok sukur, bol bol da dua et

Elbette bebeğin o şekilde sevilmesi kimsenin hoşuna gitmez, ama sıkıntıdan baxı şeylere fazla tepki de verebiliyoruz. Biraz nefes almaya çalış. En kötü bi balkona
Belkide aşırı tepki veriyorum ama onların kucaklarindayken yavrum gözlerime bakıp sanki anne kurtar der gibi hissediyorum tabi uğradığım zamanda benden kotusu olmuyor bu sebepten eşimle aramız açıldı ciddi manada

Canım bende bi prof.u kitabı var ayda yarım kilo bile alıyosa sütün yettiğini gösterir diyodu
Benim dr ne bekliyor acaba. Vermicem ben o zmn mama durduk yere, aclik aglamasi falanda yok, 15 gun sonra kontrole gel en az 300 gr almissa mamayla iyi olur dedi. Sadece anne sutuyle gideyim bakayim ne olcak.
Bgn saglik ocaginda da asisini oldu, ordaki ebede ayda 500 gr normal dedi.

Bizimkiler cins bir aile oldukları için hemen kuserler bir sey soylesem esim anaci babaci olduğu için her türlü bana dönüyor anlayacagin

Eklentiler

• 20160225_202155.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 105
Bi bebek neden uyumaz yaa sabah 8 den beri dalıp dalıp uyaniyo. Toplasan 2 saat bile uyumamistir. Gazı yok, altı temiz, karni tok... Miz mizz mizirdaniyo agliyo.. Ben Yoruldum o yorulmadi yaaa(

Canım aynen paşam pisik oldu da iki gün surekli ağladı zor iyileşti kiyamiyorum ben ona gece altini kac kere degistiriyorum annem kızıyor paşam azıcık kussun hemen degistiriyorum kıyafetini çok mu abartiyorum bilmiyorum canım en güzeli anne sütü ben mama vermeyi hic düşünmüyorum sonuçlar da temiz çıktı doktor sarilik 2 aya kadar geçer endişelenmeyin dedi inşallah geçer

Dogumdan sonra hic aralik analarini okuyamamistim, az evvel iceri sizdim gene mevzu var Neyse dedim kapadim kaale deger yeni haber yok tartida 50'li rakam gordum doguma 74 ile giren bir ana olarak Coraplarim sekkill

Eklentiler

• image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Canım 3700 doğdu paşam 7. Gün 3800 du 26. Gün 4300 olmus gatlyet normal dedi ben mama vermem canım anne sütü yetiyor çünkü douyutor doymayan bebek ağlar cisini yapmaz dedi doktor sarılık da ben de çok takildim ama doktor 2 aya geçer dedi kan verdik onlar da temiz çıktı çok şükür sen de kafana çok takma gecer inşallah

Tatlimm benim eve gelen hemsire de haftada 125gr ideal dedi,burda bile oyleymis baksana farkli gorusye degiller hani..bnmki bi gunde 130gr almisti dedi ohoo biz haftada alsin diyoruz demisti..yani dedikleri gbi 500gr bile yeterliymis..senin doktor niye oyle dedi acaba ki ..cok takma kafana bence hem bebegini sen goruosun buyuyup agirlasiyodur bezleri kucuk geliyodur giysileri dar geliyodur:))

Bi bebek neden uyumaz yaa sabah 8 den beri dalıp dalıp uyaniyo. Toplasan 2 saat bile uyumamistir. Gazı yok, altı temiz, karni tok... Miz mizz mizirdaniyo agliyo.. Ben Yoruldum o yorulmadi yaaa(
Benimki de iki gundur oyleydi,bugun ogleden once banyo yapti masallah uyuyo baya,bi de burnunu temizledim sonunda o da yardim etti sanirm yazik tikaliydi..dedign gbi cok uzuluyrm haline yaa bunlar yenidogan..diyorum sen yenidogansin senin en az 18-20saat uyuman lazim..hani nerdeeee die de trip attim:)) sonra uzuldumm

Dogumdan sonra hic aralik analarini okuyamamistim, az evvel iceri sizdim gene mevzu var Neyse dedim kapadim kaale deger yeni haber yok tartida 50'li rakam gordum doguma 74 ile giren bir ana olarak Coraplarim sekkill
afilli çorap ve kk ya özel pozumla ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…