2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım banyo çok iyi geliyor dunde biz oyleydik ama hergun yaptiramiyor insan.. Dunde abartti çok uyudu bugün açısını çıkarıyor sanırım.. Aynen bende öyle diyorum senin uyuman lazım diye ama dediğin gibi nerdeee.. Bakalim maçta gözünü kapicak

sağ sağ...sütaş anne
Usak memede suan, memeyi atinca ki atmasi uzun zaman aliyo uzerine sagiyom. Yada emmeden once sagip oyle meme veriyorum. Bunlarin hepsi toplam 1,5 saat duruyo pembito. Cok fenayim cok... Gunde 8-10 saat eder. Mesai bildigin. Sutlerde birikti ihtiyac olmayacak gibi. Yakinda biri yokki versem.. Napsam bilemedim

Hemen tavsiyelerini bekliyoruz :)
45dk 1 saat orta tempo yuruyorum haftanin 5 gunu. sut meseleside ciddi kilo verdiriyo sanirim... 11-12 gibi kahvalti 1 haslanmis yumurta peynir 10 zeytin 3-4 dilim ekmek.. Aksama corba, bide yaninda bi kap yemek farketmiyo ne yemegi oldugu. Bide 2-3 litre su iciyorumdur canim

Masal
Masallah canim. Bende vermicem mama 15 gun sonra bi bakalim ne dicek dr. Sarilik icin bende tahliller yaptirnadan rahat edemicem, pzt gideyim baska bi doktora en iyisi.

Akşam ekmek yiyor musun peki canım? Birde abur cubur meselesi var ben saat 3 gibi geri acikiyorum o zaman atiatiriyorum

O
Masallah canim senin pasaya bi gunde 130 gr :)
Bnm doktorun kafa karisikti sanirim bgn, 15 gun sonraki kontrolde 300 gr alirsa sorun yok dedi mamayla. Eee benimki sadece anne sutuyle 600 gr aldi 15 gunde. Bol bol emzirmeye devam, bakcaz artik 15 gun sonrasina.
Gunde20-40 gr idealmis, bnm bu sekilde gunluk 40 gr oluyor zaten

Akşam ekmek yiyor musun peki canım? Birde abur cubur meselesi var ben saat 3 gibi geri acikiyorum o zaman atiatiriyorum
Aksam bi tabak corba, bide evde ne varsa yemek onu yiyorum canim mesela fasulye yemegi ispanak yada tavuk kofte pilav ne varsa ekmeksiz yiyorum canim bi tabak. Gece cok su iciyorum azima bisey surmuyorum bazen 1-2 tane kuru kayisi atiyorum o kadar.

Dogumdan sonra hic aralik analarini okuyamamistim, az evvel iceri sizdim gene mevzu var Neyse dedim kapadim kaale deger yeni haber yok tartida 50'li rakam gordum doguma 74 ile giren bir ana olarak Coraplarim sekkill
Ay ben de okumafım ne zamandır onlarıen son bıraktığımda kaynana çrkiştiriyolardı birinin de kocası fışfış istiyodu kırkı çıkmadan bu arada kilonu kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…