- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.201
O sag ayak hile mi yapiooo banami oyle geldii
Canım banyo çok iyi geliyor dunde biz oyleydik ama hergun yaptiramiyor insan.. Dunde abartti çok uyudu bugün açısını çıkarıyor sanırım.. Aynen bende öyle diyorum senin uyuman lazım diye ama dediğin gibi nerdeee.. Bakalim maçta gözünü kapicakBenimki de iki gundur oyleydi,bugun ogleden once banyo yapti masallah uyuyo baya,bi de burnunu temizledim sonunda o da yardim etti sanirm yazik tikaliydi..dedign gbi cok uzuluyrm haline yaa bunlar yenidogan..diyorum sen yenidogansin senin en az 18-20saat uyuman lazim..hani nerdeeee die de trip attim:)) sonra uzuldumm
hareketi kesss kadina bak beee
aynı arabanın içinde kıazzzım iki ayakta
Oo süper kilolar kızlar. Ben 65-66 arasindayaim 76 ile doğuma girmiştim.. Yspisti gerisi gitmiyo kiloların.. Çok çabuk acikiyorum yaaO sag ayak hile mi yapiooo banami oyle geldii
hareketi kesss kadina bak beee
Bunlarin hepsi tamam cok sukur. Tesekkurler canim, icimi rahatlattin.Bizimkiler cins bir aile oldukları için hemen kuserler bir sey soylesem esim anaci babaci olduğu için her türlü bana dönüyor anlayacagin
kıııızzzzz dur gider giderrrrrOo süper kilolar kızlar. Ben 65-66 arasindayaim 76 ile doğuma girmiştim.. Yspisti gerisi gitmiyo kiloların.. Çok çabuk acikiyorum yaa
Etmemi ya...senin memeler hala 9 kilo eder mi .
Etmemi ya...Sutde dolunca 10 kilo oluyodur dambil alcam belki yakarim yaglarini zor ama... Bana yine husran
Hemen tavsiyelerini bekliyoruz :)Dogumdan sonra hic aralik analarini okuyamamistim, az evvel iceri sizdimgene mevzu var Neyse dedim kapadim kaale deger yeni haber yok tartida 50'li rakam gordum doguma 74 ile giren bir ana olarak Coraplarim sekkill
Usak memede suan, memeyi atinca ki atmasi uzun zaman aliyo uzerine sagiyom. Yada emmeden once sagip oyle meme veriyorum. Bunlarin hepsi toplam 1,5 saat duruyo pembito. Cok fenayim cok...sağ sağ...sütaş anne
Değil mi daha o dönem var.. Sen kos ben iki atistirayim derim:))kıııızzzzz dur gider giderrrrr
daha peşlerinden koşçaz
45dk 1 saat orta tempo yuruyorum haftanin 5 gunu. sut meseleside ciddi kilo verdiriyo sanirim... 11-12 gibi kahvalti 1 haslanmis yumurta peynir 10 zeytin 3-4 dilim ekmek.. Aksama corba, bide yaninda bi kap yemek farketmiyo ne yemegi oldugu. Bide 2-3 litre su iciyorumdur canimHemen tavsiyelerini bekliyoruz :)
Masallah canim. Bende vermicem mama 15 gun sonra bi bakalim ne dicek dr. Sarilik icin bende tahliller yaptirnadan rahat edemicem, pzt gideyim baska bi doktora en iyisi.Canım 3700 doğdu paşam 7. Gün 3800 du 26. Gün 4300 olmus gatlyet normal dedi ben mama vermem canım anne sütü yetiyor çünkü douyutor doymayan bebek ağlar cisini yapmaz dedi doktor sarılık da ben de çok takildim ama doktor 2 aya geçer dedi kan verdik onlar da temiz çıktı çok şükür sen de kafana çok takma gecer inşallah
Akşam ekmek yiyor musun peki canım? Birde abur cubur meselesi var ben saat 3 gibi geri acikiyorum o zaman atiatiriyorum45dk 1 saat orta tempo yuruyorum haftanin 5 gunu. sut meseleside ciddi kilo verdiriyo sanirim... 11-12 gibi kahvalti 1 haslanmis yumurta peynir 10 zeytin 3-4 dilim ekmek.. Aksama corba, bide yaninda bi kap yemek farketmiyo ne yemegi oldugu. Bide 2-3 litre su iciyorumdur canim
Masallah canim senin pasaya bi gunde 130 gr :)Tatlimm benim eve gelen hemsire de haftada 125gr ideal dedi,burda bile oyleymis baksana farkli gorusye degiller hani..bnmki bi gunde 130gr almisti dedi ohoo biz haftada alsin diyoruz demisti..yani dedikleri gbi 500gr bile yeterliymis..senin doktor niye oyle dedi acaba ki ..cok takma kafana bence hem bebegini sen goruosun buyuyup agirlasiyodur bezleri kucuk geliyodur giysileri dar geliyodur:))
Aksam bi tabak corba, bide evde ne varsa yemek onu yiyorum canim mesela fasulye yemegi ispanak yada tavuk kofte pilav ne varsa ekmeksiz yiyorum canim bi tabak. Gece cok su iciyorum azima bisey surmuyorum bazen 1-2 tane kuru kayisi atiyorum o kadar.Akşam ekmek yiyor musun peki canım? Birde abur cubur meselesi var ben saat 3 gibi geri acikiyorum o zaman atiatiriyorum
Ay ben de okumafım ne zamandır onlarıen son bıraktığımda kaynana çrkiştiriyolardı birinin de kocası fışfış istiyodu kırkı çıkmadan bu arada kilonu kıskandımDogumdan sonra hic aralik analarini okuyamamistim, az evvel iceri sizdimgene mevzu var Neyse dedim kapadim kaale deger yeni haber yok tartida 50'li rakam gordum doguma 74 ile giren bir ana olarak Coraplarim sekkill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?