2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İdrar yolunda tekrar enfeksiyon çıktı iğne ile geçirmeye çalışıyoruz. Zekasiyla ilgili hiç umut verici şeyler duyamadik. Nobet ilaci kullanacak en az 5 yil. Umarım en az hasarla atlatiriz.

Okurken bile gozlerim doldu, sizi tahmin edebiliyorum. Umarim tez zamanda bugunlerinizi unutacak guzel gunlere kavusursunuz.
Cok cok gecmis olsun, yuce Rabbim şifa versin minige.
Dualarimizda olacaksiniz...

Kızlar çok yoğun bir gün geçirdim gündüz misafirler vardı onlar gitti kayınvalide kaldı aksam da ona hizmet ettim ayaklarimi hissetmiyorum artık ya bu insanlari hic anlamiyorum bir ay sonra mevlut yapacaz diyoruz yine de simdi geliyorlar aksama kadar oturuyorlar biraz anlayis ya iki gundur iyice yoruldum zombi gibi oldum gozlerim sisti paşam da uyumuyor ne yapsam ayakta uyuyorum ben o uyumuyor bugün de sabahlayacaz sanırım

Luzumsuzluk işte ne yapacaksın hadi hatır gönüle geldiler hoş geldiler emziren bayanın yanında akşama kadar ne işiniz var

şu an ağzında emzik cap cap sallanıyo bnmki. ağzından atınca basıyo bağırıyo veriyom geri susuyo cap cap devam. dünden beri böyle acaba emziğe mi alıştı ki :) eğer öyleyse sevinirim çok

İdrar yolunda tekrar enfeksiyon çıktı iğne ile geçirmeye çalışıyoruz. Zekasiyla ilgili hiç umut verici şeyler duyamadik. Nobet ilaci kullanacak en az 5 yil. Umarım en az hasarla atlatiriz.
Perşembeyi cumaya bağlayan bu mübarek gecenin hürmetine rabbim dualarını kabul etsin inşallah..amin..
Allahçım sana sabır ,yavruna şifa versin..güç kuvvet eksik olmasın senden...elimden gelen keşke keşke birşeyler olsaa ,Allah senin için olan hayırlı duaları kabul etsin..
Boğazım düğümleniyor çok zor günler atlatmışsın Allahın izni ile sıyrılın çıkın bu sıkıntıdan inşallah..amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…