- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.241
Reflü bizde de var beReflu ayri illettbizdede var
Sut parasi dedigin nedirki yavrum.. Elinin kiri
File gibi olan çok dandik,diğeri çok iyi.. File gibi olan popoya yapışıyor zor ayırıyorum :)Bendeki file gibi olandan. Allah allah
Evet 2 nımara ikiside,biri çok dandik sahtemi acabaİkiside aynı numara mı
Diğeri iyi file gibi olan çok fena popoya yapışıyor :)Bende de ikisinde de var. File olmayandan daha memnunum. Sanirim biri daha eski biride yeni uretim, surrenderada denk gelmis oyle
İşte o file olan beni deli etti...pipinin içine kaçıyordu iplik iplik...cimdiklicem die zor alıyordum..huggiese geçtikDiğeri iyi file gibi olan çok fena popoya yapışıyor :)
İdrar yolunda tekrar enfeksiyon çıktı iğne ile geçirmeye çalışıyoruz. Zekasiyla ilgili hiç umut verici şeyler duyamadik. Nobet ilaci kullanacak en az 5 yil. Umarım en az hasarla atlatiriz.Canimmm Allah yardimcin olsun,ogluna sifa size de sabir versin..neden girip haber veremedigin iyice anlasildi..cok uzuldum daha kucucukken savasmayi ogreniyor yavrun.insallah gececek bu gunler,insallah sagligina tamamen kavusacak.. Hayati bi durumu var mi peki artik merak ettim..yasadigi seyler bebegine kotu seyler yasatmadi insallah..cnmsin guclu ol Allahtan saglik sihhat diliyorum ..
Evet fileleri zor ayiriyodum oglusumun poposundanDiğeri iyi file gibi olan çok fena popoya yapışıyor :)
Okurken bile gozlerim doldu, sizi tahmin edebiliyorum. Umarim tez zamanda bugunlerinizi unutacak guzel gunlere kavusursunuz.Evet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
Ben baska turlusuni gormedim, cumartesi e bebekten almistim, onlarda sahte satarsa yuh diyorum. Daha yapistigini gormedim henuzFile gibi olan çok dandik,diğeri çok iyi.. File gibi olan popoya yapışıyor zor ayırıyorum :)
5-6 ay ağrı yanma hafif lekelenme ve isteksizlik normalmış Canım benim dr öyle dediKizlar cok afedersiniz dogumdan sonraki ilk iliskiniz de yanma oldu mu? Bi agri falan oluyor mu?
Luzumsuzluk işte ne yapacaksın hadi hatır gönüle geldiler hoş geldiler emziren bayanın yanında akşama kadar ne işiniz varKızlar çok yoğun bir gün geçirdim gündüz misafirler vardı onlar gitti kayınvalide kaldı aksam da ona hizmet ettim ayaklarimi hissetmiyorum artık ya bu insanlari hic anlamiyorum bir ay sonra mevlut yapacaz diyoruz yine de simdi geliyorlar aksama kadar oturuyorlar biraz anlayis ya iki gundur iyice yoruldum zombi gibi oldum gozlerim sisti paşam da uyumuyor ne yapsam ayakta uyuyorum ben o uyumuyor bugün de sabahlayacaz sanırım
İdrar yolunda tekrar enfeksiyon çıktı iğne ile geçirmeye çalışıyoruz. Zekasiyla ilgili hiç umut verici şeyler duyamadik. Nobet ilaci kullanacak en az 5 yil. Umarım en az hasarla
Benim sakarligim diyelim pembishiç akıllanmayacaksınız hiiiiiççççççç....
De ki: panikannecik sütümüz döküldü ,Allah nasıl zorlukla sağdığımı biliyor ,demek hayır bundadır..belki içecek gazı fena olacaktı,belkide yediğim birşey yaramayacaktı...
Ağlama ...manyak
ayda birer kilo aldı bnmki şu an 5.5 olmuşBebegi 2 aylik olan anneler.2 ay asisina gittiginizde ne kadar kilo almislar bebisleriniz
Perşembeyi cumaya bağlayan bu mübarek gecenin hürmetine rabbim dualarını kabul etsin inşallah..amin..İdrar yolunda tekrar enfeksiyon çıktı iğne ile geçirmeye çalışıyoruz. Zekasiyla ilgili hiç umut verici şeyler duyamadik. Nobet ilaci kullanacak en az 5 yil. Umarım en az hasarla atlatiriz.
Uyurken bazen oksuryo daha 4 gün once hastanedeydik doktor bisey demediBenim dr beni niye korkuttu ki o zaman ya, seni takibe cagirmadi mi bi daha?
Senin tukrukler bogazina kacip oksuruk yapiyormu, benimkinin yatarken oluyor ara ara
Deniyorm ama 5 dk emiyo uyuyo sagiyorm emzrdkten sonra önceden pek sagip vermyodmBilmiyorumki... Memedeki son sutu yagli sutu icirmeye calis canim
Basladinizmiolur tabi canim prolaktin baskiliyormus o isleri
Beceremedik iste5-6 ay ağrı yanma hafif lekelenme ve isteksizlik normalmış Canım benim dr öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?