2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun okuyunca icim ezildi Allah yardımcısı olsun minigin inşAllah bugünleri sağ salim atlatacak

Tum kalbimle senin yavruna ve onun gibi minicik bedeniyle hayata tutunma savasi veren yavrulara acil sifalar diliyorum. Burnu tikansa, kustugu bogazina kacsa yureklerimiz ağzımıza gelirken, sizin yureginizdeki yangini tahmin dahi edemiyorum, Allahim sizlerin yuzunu evlatlarinizla guldursun. Hic bunlar yaşanmamış gibi sağlığına kavussun kuzucugun.

Okurken bile icim parcalandi, cok zor seyler yasamissin, Allah yardimcin olsun, insallah hersey duzelir, yavrun sifa bulur. Dualarim seninle ve oglunla, Rabbim guc versin sana, oglunada saglik ve huzurlu uzun bir hayat.

ara sıra oluyor

Gelmiş geçmiş olsun asbala...Allah acil şifalar versin ...dua edeceğim ,niyaz edeceğim..çok üzüldüm canım ..kalbimiz sizinle..

Zorla 60 cc süt sagdim biberona elim çarptı yere döküldü gitti yavrumun rizki ağlıyorum
hiç akıllanmayacaksınız hiiiiiççççççç....
De ki: panikannecik sütümüz döküldü ,Allah nasıl zorlukla sağdığımı biliyor ,demek hayır bundadır..belki içecek gazı fena olacaktı,belkide yediğim birşey yaramayacaktı...
Ağlama ...manyak

Kizlar cok afedersiniz dogumdan sonraki ilk iliskiniz de yanma oldu mu? Bi agri falan oluyor mu?

Canım benim ne kadar zor günler gecirmissin ama bak evindesin bundan sonra hersey güzel olur inşallah Allah yar ve yardımcınız olsun

Allah yardimciniz olsun... Cok dua edecegim... Insallah bebegin bir an evvel toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…