- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.221
Çok geçmiş olsun okuyunca icim ezildi Allah yardımcısı olsun minigin inşAllah bugünleri sağ salim atlatacakEvet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
Yok canim kakasi sari yada turuncu gibi oluyor, yesil cok nadir. Ben az besliyorum ama reflusude varya kusmasin diyeEvet canim kaka ile atiyorlarmis, fakat kakasinin rengi yesil degil dimi? Bu kadar sik besliyosan, henuz islenemeden vucuttan atiliyomus ictigi sut, kaka yesil olunca.
Bende de ikisinde de var. File olmayandan daha memnunum. Sanirim biri daha eski biride yeni uretim, surrenderada denk gelmis oyleKızlar bunların ikiside prima premium care. Aradaki bu fark nedir,deli oldum bezi görünce..
Tum kalbimle senin yavruna ve onun gibi minicik bedeniyle hayata tutunma savasi veren yavrulara acil sifalar diliyorum. Burnu tikansa, kustugu bogazina kacsa yureklerimiz ağzımıza gelirken, sizin yureginizdeki yangini tahmin dahi edemiyorum, Allahim sizlerin yuzunu evlatlarinizla guldursun. Hic bunlar yaşanmamış gibi sağlığına kavussun kuzucugun.Evet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
Benim dr beni niye korkuttu ki o zaman ya, seni takibe cagirmadi mi bi daha?Benimkinide agznda çok tukuruk oluyo merak edyodm iyiki sordnbizimde 32. Günde 11 çıktı sarılık doktor bisey demedi bize
Okurken bile icim parcalandi, cok zor seyler yasamissin, Allah yardimcin olsun, insallah hersey duzelir, yavrun sifa bulur. Dualarim seninle ve oglunla, Rabbim guc versin sana, oglunada saglik ve huzurlu uzun bir hayat.Evet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
ara sıra oluyorKizlar 2 tane sorum var; ilki herkese :) bebislerinizin agzinda tukruk oluyormu, benimkinde cok fazla var hatta bazen geceleri kendi tukrugunde bogulup oksurerek uyaniyor.
Ikinci sorum, sarilikla mucadele eden annelere ozellikleAtom heart mother ve @renklisemsiye bgn 37.gunumuzde kan verdik, deger 7,3 cikti. Dr onemsenmesi gerekir, 15 gun sonra tekrar bakalim dedi. Sizin son degerleriniz ne idi ve ne kadar zamanda normale dondu?
Ne sarilikmis arkadas bitmedi gitti
Gelmiş geçmiş olsun asbala...Allah acil şifalar versin ...dua edeceğim ,niyaz edeceğim..çok üzüldüm canım ..kalbimiz sizinle..Evet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
Zorla 60 cc süt sagdim biberona elim çarptı yere döküldü gitti yavrumun rizki ağlıyorum
Canım benim ne kadar zor günler gecirmissin ama bak evindesin bundan sonra hersey güzel olur inşallah Allah yar ve yardımcınız olsunEvet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
Cok para harcar oldun senküçükizler nokta comdan elayak izi hamuru sipariş ettik ... 3 boyutlu
Reflu ayri illettYok canim kakasi sari yada turuncu gibi oluyor, yesil cok nadir. Ben az besliyorum ama reflusude varya kusmasin diye
Bilmiyorumki... Memedeki son sutu yagli sutu icirmeye calis canimKüçük doğanlar cbk mu kilo aliyo acaba benimki 3740 doğdu 32 günlükken 4100 ckti az alms
Allah yardimciniz olsun... Cok dua edecegim... Insallah bebegin bir an evvel toparlarEvet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
Cok para harcar oldun sen
BasladinizmiKizlar cok afedersiniz dogumdan sonraki ilk iliskiniz de yanma oldu mu? Bi agri falan oluyor mu?
Sut parasi dedigin nedirki yavrum.. Elinin kiri3 boyutlu ama be...
Kociş de al bakalım al dedi
Süt parasına başvurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?