- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.261
Kız yerini mi unuttunuz yoksaBeceremedik iste
İşte o file olan beni deli etti...pipinin içine kaçıyordu iplik iplik...cimdiklicem die zor alıyordum..huggiese geçtik
Diğerini bi görsen aradaki farkı anlarsın.. Bende ebebekden almıştım,aradım fırçaladım adam tırstı galiba iade alalım incelemeye gönderelim dedi. Bugün getiremem pakettende kullanıyorum dedim,istediğiniz kadar kullanın dediBen baska turlusuni gormedim, cumartesi e bebekten almistim, onlarda sahte satarsa yuh diyorum. Daha yapistigini gormedim henuz
Memnunum ben huggiesten..bizim bacaklarda hep kırmızılıklar oluyordu..popoyada yapışıyordu..geniş bağlasan kaka taşıyordu..tepemin tası attıMemnun musun huggies'den ? Diğeri çok iyi primanın bu file berbat.. Bizde pipi yok popoya yapışıyor
Bizimde bacaklar kızarıyor,sıkıyor diye düşünüyordum bende. Bazende kaka taa sırtına çıkıyor,onuda beceriksizliğime yoruyordum:) demek hepsi primanın suçuymuş :)) diğer bez iyiydi ama bu fenaaa.. Huggies deneyelim bide bakalımMemnunum ben huggiesten..bizim bacaklarda hep kırmızılıklar oluyordu..popoyada yapışıyordu..geniş bağlasan kaka taşıyordu..tepemin tası attı
S.....rm premium carına dedim
Ve huggies ile tanıştık
1 senedir olmayinca unutuluyormisKız yerini mi unuttunuz yoksa
Memişlerine başka nitle yaklaşılınca ne hissettin aahahahaaah
Bende ayni seyi merak ediyorum, emdikten sonrada cikar cikar cikar bitmiyor bi turlu, besigine koyuyom gene surat kipkirmizi, ikin ikin, aliyom bi daha ugras ve gene cikiyor. Emzirmeyimi beceremiyorum acaba diyom. Bagirsak gazlari cabasi zaten, karni gurul gurul hic susmuyor. Bazende komik seyler oluyor, kendi osurugundan korkup agliyor, nasil bi ses cikiyor tahmin edin :)Kucucuk bedende bu kadar gaz nasil birikiyor anlamadim gitti
Güzelce bağla huggıes i uçları birleştirdim önde ben sırtı lastikli olunca belini asla sıkmadı ..bacak lastikleri cok ince ...o yüzden iz yapmıyor sanırım ...Bizimde bacaklar kızarıyor,sıkıyor diye düşünüyordum bende. Bazende kaka taa sırtına çıkıyor,onuda beceriksizliğime yoruyordum:) demek hepsi primanın suçuymuş :)) diğer bez iyiydi ama bu fenaaa.. Huggies deneyelim bide bakalım
Pembedon atlatmissin ne güzel çok ağladı mi yaa ben o aşıdan çok korkuyorum 34 günlük olduk şimdiden yusuf yusufumBu arada az önce aşıdan geldik..sabahın köründen beri evham içindeyim..
Sağlık ocağına gittik...uyuz kız tayini çıkmış gitmiş....
Tatlı mı tatlı hemşiremiz aşılarımızı hazırlarken benden sol kolu açmamı istedi...
Sabah atlet giydirmiştim üzerine uzun kol çıtçıt ..tamamen soymıyım aman ha die
Sağ tarafı açmışım ,aklım gitmiş demek
Eşimde bacakları açtı..
Ben tutmadım adam sen geç tut dedim..
Kola yapılırken zaten oğluş uyumaya başlamıştı...
Ağladı...
Bacağa vurulanın biri ağırmış onu en son yapıcam dedi
Biberonda süt götürdüydüm ...sıcaktı daha son iğnde alt dudağı titrettttiiii ağladı
Dayanamadım bende ...
Sonra kucağıma aldım sütü verdik..
Emzirebilirdim ama cok sinirli ve cok ağladığında mememi tutmuyor ağzına damla süt gelmedikçe..
Atlattık..
Evdeyiz..
Uyudu..
Ateş ölçer ve şurup yanımda..
Ateş yaparsa 4 saatte bir ,bir çay kaşığı vericekmişim...
bizde de yaptı2 ay asisi uyku yapıyor mu acaba bizim oglan sürekli uyuyor da
Bende ayni seyi merak ediyorum, emdikten sonrada cikar cikar cikar bitmiyor bi turlu, besigine koyuyom gene surat kipkirmizi, ikin ikin, aliyom bi daha ugras ve gene cikiyor. Emzirmeyimi beceremiyorum acaba diyom. Bagirsak gazlari cabasi zaten, karni gurul gurul hic susmuyor. Bazende komik seyler oluyor, kendi osurugundan korkup agliyor, nasil bi ses cikiyor tahmin edin :)
Ama uyaninca huysuzluklariyla canıma okudubizde de yaptı
benımkı gündüz bıraz delırmıstı, sonra düzeldi gibi oldu. gece iyi uyudur maşallah.Ama uyaninca huysuzluklariyla canıma okudu
Aynen onu bugün yaşıyorum huyu değişti hicbirseyden mutlu olmuyor gazi yok karni tok alti temiz uykuda yok ama hep bir miz miz her asida böyle olacaksa işimiz var artık bizim verem asisida bir hafta sonrasına yapılacakmış şimdide onun sıkıntısı sardi dr muz her asida ates vs şeyler olma ihtimali olduğunu söyledibenımkı gündüz bıraz delırmıstı, sonra düzeldi gibi oldu. gece iyi uyudur maşallah.
ama bebegımın huyu degıstı aşıdan sonra
kapanmıstır artık orası1 senedir olmayinca unutuluyormis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?