- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.201
Evet canim kaka ile atiyorlarmis, fakat kakasinin rengi yesil degil dimi? Bu kadar sik besliyosan, henuz islenemeden vucuttan atiliyomus ictigi sut, kaka yesil olunca.Anladim canim sagolasin, ben 1,5 saatte bir emziriyorum, uyandirmiyorum bizimki uyumuyor malasef, saatte bir bile emzirdigim oluyor. Doktor bol bol emzir kakayla atar bilirubini dedi. Bi sonraki kontrol stresi sardi beni simdiden, insallah gecer gider. Anne sutu sariligi olabilir mi dedim, muhtemelen ama kesin oyledir de diyemeyiz dedi. Insallah baska bisey cikmaz arkasindan. Baska testlerde yapildi, ultrason falan bakildi, normal geldi onlar cok sukur. Bizde kan uyusmaligi falanda yok.
Bendeki file gibi olandan. Allah allahKızlar bunların ikiside prima premium care. Aradaki bu fark nedir,deli oldum bezi görünce..
Sorma ya... Banda fenalik geldi resmen ayni sekildeyim bende evde, saatler falan ayni yani. Kusmadan ve gazdan ayri gina geldi, sut sagmadan ayri...Canım benim ki de 2 saat sonra acıkıyor fakat doktor verme diyor sürekli kustuğu için 3 saatte bir besle diyor ama bizim ki 2 saat sonra basıyor çığlığı oynatıyorum oyun oynuyorum onunla 3 saati doldursun diye çünkü doktor dediki sık aralıklarla beslersen gaz sorunu çok olur ama 3 saatte bir beslersen gaz sorunu azalır dedi bende öyle yapıyorum inşallah alışacak bir şekilde 3 saat kavramına zaten sabahı Nasıl ettiğimizi bende bilmiyorum hadi acıktı kalk aman o uyanmadan süt sağ hazırla sütünü ver arkasından bir daha emzir artık aynaya bakınca mor gözlü bir kadın görüyorum:)
Bizimde bugün olduk 2 ay aşısını iki saat uyudu onun haricinde huzursuz ağlayıp duruyor sadece emzirince susuyor meme agzinda bekliyoruz boş memeyi tutuyorBugün 2. Ay aşılarımızı olduk 11 de ve 11 den beri kızım uyumuyor huysuz devamli mızır mızır. Milupa rezene cayindan 20 cc kadar verdim sizce bişey olur mu? Ya da daha etkili bi yöntem bilen var mı? Papatya deneyen var mı meSela ? Offf sabır çeke çeke bu saati yaptım...
Allah kolaylık versin canım...canını sıkmaAyyy Canım çok dedim eşime ama nafile ne var desin işte diyor ne anlıyor diyor bende anlamaz olur mu diyorum bu sefer eşimin de kv nınde surat beş karış oturuyorlar bu sefer huzur kalmıyor artık bende susup oturuyorum amannn benim kv kocası yok ondan dolayı uzun uzun bende kalıyor canı sıkılır gezmek isterse çıkıyor gezip tekrar geliyor
İkiside aynı numara mıKızlar bunların ikiside prima premium care. Aradaki bu fark nedir,deli oldum bezi görünce..
Benimkinde uyku falan yapmadı her zamanki huyu devam etti....ben de uyur diye bekledim ama nafile...2 ay asisi uyku yapıyor mu acaba bizim oglan sürekli uyuyor da
3 saati gorebilirsekBenim uyaninca agriyo, uyku dedigin 3 saat zaten
Benimkinide agznda çok tukuruk oluyo merak edyodm iyiki sordnKizlar 2 tane sorum var; ilki herkese :) bebislerinizin agzinda tukruk oluyormu, benimkinde cok fazla var hatta bazen geceleri kendi tukrugunde bogulup oksurerek uyaniyor.
Ikinci sorum, sarilikla mucadele eden annelere ozellikleAtom heart mother ve @renklisemsiye bgn 37.gunumuzde kan verdik, deger 7,3 cikti. Dr onemsenmesi gerekir, 15 gun sonra tekrar bakalim dedi. Sizin son degerleriniz ne idi ve ne kadar zamanda normale dondu?
Ne sarilikmis arkadas bitmedi gitti
Küçük doğanlar cbk mu kilo aliyo acaba benimki 3740 doğdu 32 günlükken 4100 ckti az almsBenim kiz zaten ufak dogdu 2830, 65 gunluk simdi 5250. Bende tikiyorum devamli
Ya bnm gogus uclarim yara olduğu icn onu kullanamyrmBen emzirme aleti kullanıyorum bi de doğumdan beri göğüs Pedi .yoksa islaniyor üstün başım. Göğüs Pedi kullanan yokmu herkes sutyenemi gecti
Evet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bizeSanirim haberler iyi degil, uzuldum cok.
Geçmiş olsun canımBize dua edin bronsit oldu kizim yatis yaptik cok uzgunum cok
Evet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
Evet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
Çok geçmiş olsn Allah acil şifalar versinEvet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
Cok cok gecmis olsun insallah toparlanir hemenEvet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun....rabbim şifa versin..Evet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?