2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim kaka ile atiyorlarmis, fakat kakasinin rengi yesil degil dimi? Bu kadar sik besliyosan, henuz islenemeden vucuttan atiliyomus ictigi sut, kaka yesil olunca.

Bugün 2. Ay aşılarımızı olduk 11 de ve 11 den beri kızım uyumuyor huysuz devamli mızır mızır. Milupa rezene cayindan 20 cc kadar verdim sizce bişey olur mu? Ya da daha etkili bi yöntem bilen var mı? Papatya deneyen var mı meSela ? Offf sabır çeke çeke bu saati yaptım...

Sorma ya... Banda fenalik geldi resmen ayni sekildeyim bende evde, saatler falan ayni yani. Kusmadan ve gazdan ayri gina geldi, sut sagmadan ayri...

Bizimde bugün olduk 2 ay aşısını iki saat uyudu onun haricinde huzursuz ağlayıp duruyor sadece emzirince susuyor meme agzinda bekliyoruz boş memeyi tutuyor

Allah kolaylık versin canım...canını sıkma

Benimkinide agznda çok tukuruk oluyo merak edyodm iyiki sordn bizimde 32. Günde 11 çıktı sarılık doktor bisey demedi bize

Çok büyük geçmiş olsun insallah hersey düzelir gönlünüzu ferah tutun

Canimmm Allah yardimcin olsun,ogluna sifa size de sabir versin..neden girip haber veremedigin iyice anlasildi..cok uzuldum daha kucucukken savasmayi ogreniyor yavrun.insallah gececek bu gunler,insallah sagligina tamamen kavusacak.. Hayati bi durumu var mi peki artik merak ettim..yasadigi seyler bebegine kotu seyler yasatmadi insallah..cnmsin guclu ol Allahtan saglik sihhat diliyorum ..

Cok cok gecmis olsun insallah toparlanir hemen

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun....rabbim şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…