- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.061
aynen. uyku çok iyi süt yapıyorBebek dogdu dogali ilk deda gunduz uyudum 2 saat memem tas gibi olmus uyku kesinlikle süt yapan 2. Şeydigeri su
Sadece anne sütü aliyorsa normal canım fitil verip alıştırma 1 haftaya kadar yapmayabilir.Giremiyorumki dogru duzgun foruma canim bebisle ugrasmaktan.. annem yalovaya dondu 40tan sonra ,kiz hic durmadi bende annemin pesinden 4 gun sonra geldim 2 haftadir burdayim yarin donucem :))
Kizlar buarada benim kiz hic kaka yapmiyo 5.gun fitil atiyorum oyle yapiyo. Atmak istemiyorum alisicak fitille yapmaya diye ama baska care goremiyorum niye boyle anlamiyorum 1 aydir bu sekildeyiz
kız yazı rengin gözümü alıyoaynen. uyku çok iyi süt yapıyor
gitmiştik ama sormayı hiç düşünmedim normal birşey diye.Doktora gittin mi canım bugün oldu boyle benim altını aciyorum sıvı kaka yapıyor bilemedim sebebini
ben sezeryan olduğum için başlarda öyle kanamam olmadı hiç. az az değişik renklerde geldi. son günlerde tam kanama yaşadım. bugün hala azda olsa devam ediyor. ama ben her ihtimale karşı abdestimi aldım. ilmihalde aradım bu durumu. yazılandan anladığım lohusalığın 40 gün gün sürdüğü.Benim 35.gunum ve 5-6gundur sadece sari akintim var..aslinda kanamam erken bitti ortalamay gore..ama sonrasinda durdu durdu geldi,bazen kahverengi bazen kirmizi bazen acik pembe vs..tam da sen de yazmissin..bugun belim agridi adet agrisi gbi,dedim acaba olcam mi hani olan da varmis..ama bise yok su an icin..ah azcik daha dursun yaa rahatim boyle :)
Geçmiş olsun en iyi pisi k kremi Sudokrem biraz pahali ama değergitmiştik ama sormayı hiç düşünmedim normal birşey diye.
ben sezeryan olduğum için başlarda öyle kanamam olmadı hiç. az az değişik renklerde geldi. son günlerde tam kanama yaşadım. bugün hala azda olsa devam ediyor. ama ben her ihtimale karşı abdestimi aldım. ilmihalde aradım bu durumu. yazılandan anladığım lohusalığın 40 gün gün sürdüğü.
bu arada yavrumun götünün sol yanı çok kötü pişik gibi bişey olmuş. sanırım bezi sürtünerek tahriş etmiş. dün kakası ilk kez bezinden taşmıştı. ona bakarken elimle hissettim birşeyler ama altını alırken bakmak aklıma gelmedi. çünkü çok fena ağladı. meğer canı yanıyormuş.
çabuk geçer İnşaallah.
Her ne kadar meslektaş olsak da bizimki de beni sinir etti boyuna bakmadı sebep dedim kalça çıkığı olabilirmiş nasıl bakıyorsunuz ki çıkıyor bu kemik dedim kendim evde ölçtüm artık. Hastaneye kalça usg için gittim bu sefer doktor biz yapmıyoruz normalde gerek görmüyoruz ama madem istiyorsunuz yapalım dedi aynı bakanlığa bağlı değil miyiz anlamadımBenim sağlık ocağında hemşire de bi acaip.tetanos aşısı olurken 2 diz yapalım yeter bi daha doğuracak! Mısın! Dedi 3 cocuktan sonra!kendine neysekolunu kirmiş ilk asida yoktu bilgilerimizi başka hemşire aldı .geçen de aradı ben yetişe medim eşimi aradı o bilgilendirdi.dün büyük kızımı götürdüm .bebeğin kalça ultrason unu yaptırdı dedim 2.aşınız da görüşürüz dedi ..yok madem ilgilenmiçen neden eve kadar arıyon ilgilenicen nie tersliyon Dr da cins Nemrut suratli
sanırım ilk tahriş oldu bezden. üstüne kakasıda gelince olan oldu. çünkü elleyince tahriş olduğunu anlıyorsun.Geçmiş olsun en iyi pisi k kremi Sudokrem biraz pahali ama değer
Ilk ay aşısında bizim de boyuna bakmadi hemşire aynı sebeb ten varsa tetikle nir mis ..ne alaka ya ..aynı şekilde hastaneye götürdüm ordaki Dr da ailede yoksa getirmesey din dediHer ne kadar meslektaş olsak da bizimki de beni sinir etti boyuna bakmadı sebep dedim kalça çıkığı olabilirmiş nasıl bakıyorsunuz ki çıkıyor bu kemik dedim kendim evde ölçtüm artık. Hastaneye kalça usg için gittim bu sefer doktor biz yapmıyoruz normalde gerek görmüyoruz ama madem istiyorsunuz yapalım dedi aynı bakanlığa bağlı değil miyiz anlamadım
Geçmiş olsun altını alınca kurula mutlaka,biraz da havalandır açık kalsın ayağına çorabı giydir.yavrum nasıl aciyordu r şimdi orası kiyamamsanırım ilk tahriş oldu bezden. üstüne kakasıda gelince olan oldu. çünkü elleyince tahriş olduğunu anlıyorsun.
Ailede olup olmaması önemli değil doğumunda çocuk doktorunun muayene ettiği normal dediği bebeğin kalça usgde uyluk başının gelişmediği ortaya çıktı usg dışında teşhis koymak zordur. Boy ölçmekle çıkmaz kalça hergün bacak hareketi yaptırıyorum ben kızıma öyle olsa çoktan çıkardı. İş yapmamak için bahane arıyorlar resmenIlk ay aşısında bizim de boyuna bakmadi hemşire aynı sebeb ten varsa tetikle nir mis ..ne alaka ya ..aynı şekilde hastaneye götürdüm ordaki Dr da ailede yoksa getirmesey din dedi
Bizim pisik sadece arko kremle geçti tüp olanlardan bir dene istersensanırım ilk tahriş oldu bezden. üstüne kakasıda gelince olan oldu. çünkü elleyince tahriş olduğunu anlıyorsun.
Degil mi ..bende bacakları ile kollarına hareket yaptiriyorum..Bu işten kaytarma bizim milletin en bariz sıfatı haline geldi.curuyoz ya inş bizden sonraki ler böyle olmaz..kimse yaptığı işi sevmiyoooAilede olup olmaması önemli değil doğumunda çocuk doktorunun muayene ettiği normal dediği bebeğin kalça usgde uyluk başının gelişmediği ortaya çıktı usg dışında teşhis koymak zordur. Boy ölçmekle çıkmaz kalça hergün bacak hareketi yaptırıyorum ben kızıma öyle olsa çoktan çıkardı. İş yapmamak için bahane arıyorlar resmen
kız yazı rengin gözümü alıyodeniştir bence
Surrender nasılsın canım minnoş nasıl?
bende arko ve oksizinç kullanıyorum. oksizinç gercekten çok iyiBizim pisik sadece arko kremle geçti tüp olanlardan bir dene istersen
yaptırıcaz hep unutuyoruz. çok az zamanımız kalmıs o zamanAnneler bebisinizin göz muayenesini aranızda yaptıran var mi dr 3 aya kadar yaptirilmasini istedi de
Heryer yapmiyormus sanirim bazı devlet hastanelerinde yapıyorlarmış araştırmak lazım artıkyaptırıcaz hep unutuyoruz. çok az zamanımız kalmıs o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?