2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sadece anne sütü aliyorsa normal canım fitil verip alıştırma 1 haftaya kadar yapmayabilir.

Benim sağlık ocağında hemşire de bi acaip.tetanos aşısı olurken 2 diz yapalım yeter bi daha doğuracak! Mısın! Dedi 3 cocuktan sonra!kendine neyse kolunu kirmiş ilk asida yoktu bilgilerimizi başka hemşire aldı .geçen de aradı ben yetişe medim eşimi aradı o bilgilendirdi.dün büyük kızımı götürdüm .bebeğin kalça ultrason unu yaptırdı dedim 2.aşınız da görüşürüz dedi ..yok madem ilgilenmiçen neden eve kadar arıyonilgilenicen nie tersliyonDr da cinsNemrut suratli

Doktora gittin mi canım bugün oldu boyle benim altını aciyorum sıvı kaka yapıyor bilemedim sebebini
gitmiştik ama sormayı hiç düşünmedim normal birşey diye.

ben sezeryan olduğum için başlarda öyle kanamam olmadı hiç. az az değişik renklerde geldi. son günlerde tam kanama yaşadım. bugün hala azda olsa devam ediyor. ama ben her ihtimale karşı abdestimi aldım. ilmihalde aradım bu durumu. yazılandan anladığım lohusalığın 40 gün gün sürdüğü.

bu arada yavrumun götünün sol yanı çok kötü pişik gibi bişey olmuş. sanırım bezi sürtünerek tahriş etmiş. dün kakası ilk kez bezinden taşmıştı. ona bakarken elimle hissettim birşeyler ama altını alırken bakmak aklıma gelmedi. çünkü çok fena ağladı. meğer canı yanıyormuş.
çabuk geçer İnşaallah.

Geçmiş olsun en iyi pisi k kremi Sudokrem biraz pahali ama değer

Her ne kadar meslektaş olsak da bizimki de beni sinir etti boyuna bakmadı sebep dedim kalça çıkığı olabilirmiş nasıl bakıyorsunuz ki çıkıyor bu kemik dedim kendim evde ölçtüm artık. Hastaneye kalça usg için gittim bu sefer doktor biz yapmıyoruz normalde gerek görmüyoruz ama madem istiyorsunuz yapalım dedi aynı bakanlığa bağlı değil miyiz anlamadım

Ilk ay aşısında bizim de boyuna bakmadi hemşire aynı sebeb ten varsa tetikle nir mis ..ne alaka ya ..aynı şekilde hastaneye götürdüm ordaki Dr da ailede yoksa getirmesey din dedi

Ilk ay aşısında bizim de boyuna bakmadi hemşire aynı sebeb ten varsa tetikle nir mis ..ne alaka ya ..aynı şekilde hastaneye götürdüm ordaki Dr da ailede yoksa getirmesey din dedi
Ailede olup olmaması önemli değil doğumunda çocuk doktorunun muayene ettiği normal dediği bebeğin kalça usgde uyluk başının gelişmediği ortaya çıktı usg dışında teşhis koymak zordur. Boy ölçmekle çıkmaz kalça hergün bacak hareketi yaptırıyorum ben kızıma öyle olsa çoktan çıkardı. İş yapmamak için bahane arıyorlar resmen

Degil mi ..bende bacakları ile kollarına hareket yaptiriyorum..Bu işten kaytarma bizim milletin en bariz sıfatı haline geldi.curuyoz ya inş bizden sonraki ler böyle olmaz..kimse yaptığı işi sevmiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…