2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay benim yegenimm cok cekerdi ,ek gidalada gectiginde bile fena oluyordu garibim.. Hemsire bana bi de gaz yapar dedi ben de yemiyorum
Evde kaç kilo portakal duruyo hamileyken surekli meyve yedim smdide gaz yapyoms diye yiyemyrm bgn Canm çekti yedim iki tane valla o gaz yapiyo bu gaz yapyo ne yicez biz

Anneler bebisinizin göz muayenesini aranızda yaptıran var mi dr 3 aya kadar yaptirilmasini istedi de
Ben yaptırdım ama bence gereksiz.sen anlarsın zaten sese yöneliyor mu yaklastiginda göz teması kurup tepki veriyor mu?Dr elinde bi ışıkla iki gözünede baktı ve normal dedi ..duramıyor uz yinede 2 çocukta yoktu bu uygulama biri 2006 diğeri 2010 sonuncu 2016 li

Benimkide 4 gün yapmamsti dün yapti cok sukur fitil kullancaktm bende ama yapmak istemedim surekli zeytinyağı surdum poposuna doldurdu bezi maşallah

bu kadar mı yani? dogdugunda yapıldı sadece bizim.
öyleyse eger göz teması çok iyi benım minnoşun.
hatta saga sola gııdiyorum sürekli izliyor, kafasını çevırıyor.. odadan çıkana kadar bakıyor

değişiklik olsun dedim

iyidir, şükür. minnoş gayet iyi
dünyaya alışmaya calısıyor sen nasılsın, cadın nasıl?
Benim cadı bir başka ya oğlumun olmadığı yerde sıkıştırıyorum dayanamıyorum bazen çok uyuyor özleyip uyandırıyorum bazen kızım ne olur uyu artık diye yalvarıyorum aynı anası gibi sağı solu belli olmuyor

Bizimki de babayı takip ediyor kucağına alsın diye şimdiden bir naz görmen lazım

Abooo koz ne diyorsun bacım

Geçmiş olsun altını alınca kurula mutlaka,biraz da havalandır açık kalsın ayağına çorabı giydir.yavrum nasıl aciyordu r şimdi orası kiyamam
teşekkürler. sağolasın. o ağlaması aklıma geliyor. nasıl acıdığını tahmin ediyorum... aşıda bile öyle ağlamamıştı.

Bizim pisik sadece arko kremle geçti tüp olanlardan bir dene istersen
teşekkürler. arkonun zeytinyağlısı var. arada sürüyorum. orayada sürdüm. iyi gelir İnşaallah.

Kutudakiler degilde bu eskiden vardı yeşil renk tüplü onlardan canım hala da onu kullanıyorum hem çok etkili hem ucuz

aynen. bebeklerın sağı solu bellı olmuyor
bir bakıyorsun çok iyi, bi bakıyorsun kötü

benımkı bu. ortadakı pilli. altını burda açıyorum
Eki Görüntüle 1792622
yok yok yok pil mil yok ...
Benimki zürafalı ama öle değil..
Bugün bebek arabası geldi...gerçekten harika bişimiş...alacaklada duyurulur millet..nuna pepp 449 tela olan ...evde sürdüm kocişle sıraya girdik sürme sırası manevra 10 numra

İkisini topla al sana 2016
Vay arkadaş nası becerdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…