- 30 Ocak 2015
- 19.830
- 28.417
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.081
Evde kaç kilo portakal duruyo hamileyken surekli meyve yedim smdide gaz yapyoms diye yiyemyrm bgn Canm çekti yedim iki tane valla o gaz yapiyo bu gaz yapyo ne yicez bizAy benim yegenimm cok cekerdi ,ek gidalada gectiginde bile fena oluyordu garibim.. Hemsire bana bi de gaz yapar dedi ben de yemiyorum
Ben yaptırdım ama bence gereksiz.sen anlarsın zaten sese yöneliyor mu yaklastiginda göz teması kurup tepki veriyor mu?Dr elinde bi ışıkla iki gözünede baktı ve normal dedi ..duramıyor uz yinede 2 çocukta yoktu bu uygulama biri 2006 diğeri 2010 sonuncu 2016 liAnneler bebisinizin göz muayenesini aranızda yaptıran var mi dr 3 aya kadar yaptirilmasini istedi de
devlete kaldıysak yandık. arastırmak lazımHeryer yapmiyormus sanirim bazı devlet hastanelerinde yapıyorlarmış araştırmak lazım artık
Benimkide 4 gün yapmamsti dün yapti cok sukur fitil kullancaktm bende ama yapmak istemedim surekli zeytinyağı surdum poposuna doldurdu bezi maşallahGiremiyorumki dogru duzgun foruma canim bebisle ugrasmaktan.. annem yalovaya dondu 40tan sonra ,kiz hic durmadi bende annemin pesinden 4 gun sonra geldim 2 haftadir burdayim yarin donucem :))
Kizlar buarada benim kiz hic kaka yapmiyo 5.gun fitil atiyorum oyle yapiyo. Atmak istemiyorum alisicak fitille yapmaya diye ama baska care goremiyorum niye boyle anlamiyorum 1 aydir bu sekildeyiz
bu kadar mı yani? dogdugunda yapıldı sadece bizim.Ben yaptırdım ama bence gereksiz.sen anlarsın zaten sese yöneliyor mu yaklastiginda göz teması kurup tepki veriyor mu?Dr elinde bi ışıkla iki gözünede baktı ve normal dedi ..duramıyor uz yinede 2 çocukta yoktu bu uygulama biri 2006 diğeri 2010 sonuncu 2016 li
Aynen çok haklısın bende özel istiyorum cocuk gidip telef olur kapılarda beklemektendevlete kaldıysak yandık. arastırmak lazım
devletle uğraşamam hiç
insan muamelesı yapmıyorlar pek. burunlar havada
sanki babasının hayrına calıısyor
Benim cadı bir başka ya oğlumun olmadığı yerde sıkıştırıyorum dayanamıyorum bazen çok uyuyor özleyip uyandırıyorum bazen kızım ne olur uyu artık diye yalvarıyorum aynı anası gibi sağı solu belli olmuyordeğişiklik olsun dedim
iyidir, şükür. minnoş gayet iyi
dünyaya alışmaya calısıyorsen nasılsın, cadın nasıl?
Bizimki de babayı takip ediyor kucağına alsın diye şimdiden bir naz görmen lazımbu kadar mı yani? dogdugunda yapıldı sadece bizim.
öyleyse eger göz teması çok iyi benım minnoşun.
hatta saga sola gııdiyorum sürekli izliyor, kafasını çevırıyor.. odadan çıkana kadar bakıyor
Abooo koz ne diyorsun bacımAblam ikinci bebegine hamile oldugunu aynen Boyle bir ruyayla öğrenmişti :) o da senin gibi uyandiginda oh ruyaymis yorumunu yapmisti :)
Ayrica benim dogum yaptigim gun hastanede 15 aylik bebegi olan bir anne 4.sezaryenini olmuştu. Esi de doktor üstelik. Yani kismette varsa (yoksa) ne yaparsan yap bebis gel(m)iyor :)
teşekkürler. sağolasın. o ağlaması aklıma geliyor. nasıl acıdığını tahmin ediyorum... aşıda bile öyle ağlamamıştı.Geçmiş olsun altını alınca kurula mutlaka,biraz da havalandır açık kalsın ayağına çorabı giydir.yavrum nasıl aciyordu r şimdi orası kiyamam
teşekkürler. arkonun zeytinyağlısı var. arada sürüyorum. orayada sürdüm. iyi gelir İnşaallah.Bizim pisik sadece arko kremle geçti tüp olanlardan bir dene istersen
Kutudakiler degilde bu eskiden vardı yeşil renk tüplü onlardan canım hala da onu kullanıyorum hem çok etkili hem ucuzteşekkürler. sağolasın. o ağlaması aklıma geliyor. nasıl acıdığını tahmin ediyorum... aşıda bile öyle ağlamamıştı.
teşekkürler. arkonun zeytinyağlısı var. arada sürüyorum. orayada sürdüm. iyi gelir İnşaallah.
evet biliyorum. benimkide tüplü. kutuda da var ama o zeytinyağlı diye tercih ettim açıkcası.Kutudakiler degilde bu eskiden vardı yeşil renk tüplü onlardan canım hala da onu kullanıyorum hem çok etkili hem ucuz
yerim onun popişiniBizimki de babayı takip ediyor kucağına alsın diye şimdiden bir naz görmen lazım
aynen. bebeklerın sağı solu bellı olmuyorBenim cadı bir başka ya oğlumun olmadığı yerde sıkıştırıyorum dayanamıyorum bazen çok uyuyor özleyip uyandırıyorum bazen kızım ne olur uyu artık diye yalvarıyorum aynı anası gibi sağı solu belli olmuyor
AynenAksam basim dondu biraz. adam hemen gozleri acti hemen hamile olabilirmisin diyebende sezaryen. Suan hayalini bile kuramiyorum inan
Ben de düşünüyorum...MazlumuGetirinBana rota virüsü hakkında ne düşünüyorsun?
facede bazı çocuk sayfalarında yaptırmayan ve çocugu hastanede yatan cok anne var
Zate bi karar veremedi...kız yazı rengin gözümü alıyodeniştir bence
İkisini topla al sana 2016Ben yaptırdım ama bence gereksiz.sen anlarsın zaten sese yöneliyor mu yaklastiginda göz teması kurup tepki veriyor mu?Dr elinde bi ışıkla iki gözünede baktı ve normal dedi ..duramıyor uz yinede 2 çocukta yoktu bu uygulama biri 2006 diğeri 2010 sonuncu 2016 li
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?