2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanın arabanızı. biz daha alamadık.
çok hafif araba
şimdi siz heyecanla dısarda kullanacagınız zamanı beklıyorsunuzdur.D

güle güle kullanın arabanızı. biz daha alamadık.
çok hafif araba
şimdi siz heyecanla dısarda kullanacagınız zamanı beklıyorsunuzdur.D
Bu kadar hafif ...sör harika ama ya..tek elle...içine polar battaniye katladık pindürdük
Hoşuna gitti ...
Kumaşı on nomra
Bisürü baktım be netim bitti gitti...
Oto koltuğunuda tripten alıyoz
Kocişte vana gidiyo yarın görev ,başbakan geliyormuş..
2 .5 gün yok
Dışarı çıkmam ben kendim

allah kavustursun. evde sürersin sende
dene bakalım minnoş sevecek mı? yatıyor dimi arkası?

allah kavustursun. evde sürersin sende
dene bakalım minnoş sevecek mı? yatıyor dimi arkası?
2 katman fermuar var..
Kalite feemuar çır çır ..
Aaa evet yatıyor içine işte bbattaniue serince bennce dolaştırılır..yokuş aşa inceek değiliz ya
O kadar bebel arabsı sürdüm böylesini görmedim..chiko falan ne ağırmış ..yatışı orta yaslanma tam yaslanma..birde tık diye kapanıp açılıyor..iyice bir bakın..ön bar olmasa neolcak..zatn büyüdüğü zaman gereksiz..

Sağlık ocağında yaptılar ama özrl doktora da götüreyim mi sizcr?ypksa yeterli midir?
Sağlık ocağında da yapılıyormuş ama bizim buradaki sağlık ocağına goturmem pek guvenemiyorum goz sonuçta eşimin doğuştan goz tembelliği varmış %50 tek gözü az görüyor bu yüzden çok önem veriyoruz

Evet bu .ben bi de özel e götürdüm. Evde sarkaç li saat var .doğduğunda n beri onu takip ediyor gözüyle minnak.gereksiz bence hemşire dedi göRum Cede yanımda olunca götürdüm. Yoksa goturmetecektim

Evet bu .ben bi de özel e götürdüm. Evde sarkaç li saat var .doğduğunda n beri onu takip ediyor gözüyle minnak.gereksiz bence hemşire dedi göRum Cede yanımda olunca götürdüm. Yoksa goturmetecektim
maşallah diyeyım de benımkı çok değişik bir bebek.
hatta gören genelde şaşırıyor bazı hareketlerıne. gözler fel fecir okuyor zaten. dediğin şekildeyse yaptırmayayım o zaman. göz takibi falan çok iyi. kim konussa gözler o tarafa kayıyor . hem doktora gıttıgımızde bişi olsa anlardı.

e bebekte görmüştük eşim çok begenmıstı hatta.
araba da en önemli şeyler; çift yönlü olması, yatması, tekerleklerı sorunsuz gitmesi ve hafıf olması.
bu tek yöndü dimi?

nazar değmesin diye söylememiştim, 2 gün önce gördüğüm seraptan bahsedecegım; benım minnoş uyudu 00.30 gibi
neyse ben uyanacak diye saat bası beklıyorum.
ulen bekle bekle saat 4 oldu. yatayım dedım yattım
bı kalktım mınnoş aglıyor ve saat 9 olmuş. öyle sevındım kı nazar degmesın diye kımseye söylemedık
ee söylemedıkte n'oldu? seraplığıyla kaldı işte
ondan sonrakı gece, yani dün
belkı 3 kere kalktı emzırdım. hayy bendekı şansa dedım yaa
nasıl sevınmıstım halbukı artık bu sekılde olur dıye

3krre kalkiyo ona naz mi yapiuosun ben napiyim kafami nerelere vurim

e bebekte görmüştük eşim çok begenmıstı hatta.
araba da en önemli şeyler; çift yönlü olması, yatması, tekerleklerı sorunsuz gitmesi ve hafıf olması.
bu tek yöndü dimi?
Çift yönlü baktıklarımda oldu..en önemlisi emniyeti ve oturacağı kumaş ,yapısı,tekerliklerin manevrası idi..çünkü 3-4 yaşına kadar binicek..ilk yıl bana baksa iyi olurdu ki oda anakucağı ile oluyor..eşinin beğenmiş olması ...çok haklı..ablamda kraft vardı ön bar sabitti ve büyüdükçe sıkıntı oldu..kuzenim ciko aldı ve ağırdı açmak için güçççç kapamak güççç,bagaja sığmayan..
Üç teker diğer kuzenimde oda hiç memnun değildi mecbur kullandı..
Çok videoda izledim ya..
Enn son döndüm dolaaştım bı fiuata bu kalite harikaa.
Tavsiye ediyorım sör ama öncelikler kişiye göre değişiyor

Ayy ben de istiyorum kıyafetlerim hiç olmuyor. Sezaryenlımısın. Ben mekik çekmek istiyorum ama korkuyorum içerisi iyileşti mi bilmiyorum ki bişey olur mu iki ay oldu ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…