- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.101
güle güle kullanın arabanızı. biz daha alamadık.yok yok yok pil mil yok ...
Benimki zürafalı ama öle değil..
Bugün bebek arabası geldi...gerçekten harika bişimiş...alacaklada duyurulur millet..nuna pepp 449 tela olan ...evde sürdümkocişle sıraya girdik sürme sırası manevra 10 numra
Bu kadar hafif ...sör harika ama ya..tek elle...içine polar battaniye katladık pindürdükgüle güle kullanın arabanızı. biz daha alamadık.
çok hafif araba
şimdi siz heyecanla dısarda kullanacagınız zamanı beklıyorsunuzdur.D
allah kavustursun. evde sürersin sendeBu kadar hafif ...sör harika ama ya..tek elle...içine polar battaniye katladık pindürdük
Hoşuna gitti ...
Kumaşı on nomra
Bisürü baktım be netim bitti gitti...
Oto koltuğunuda tripten alıyoz
Kocişte vana gidiyo yarın görev ,başbakan geliyormuş..
2 .5 gün yok
Dışarı çıkmam ben kendim
Sağlık ocağında yaptılar ama özrl doktora da götüreyim mi sizcr?ypksa yeterli midir?Anneler bebisinizin göz muayenesini aranızda yaptıran var mi dr 3 aya kadar yaptirilmasini istedi de
2 katman fermuar var..allah kavustursun. evde sürersin sende
dene bakalım minnoş sevecek mı? yatıyor dimi arkası?
Kafaya çantada yedik iyi mideğişiklik olsun dedim
iyidir, şükür. minnoş gayet iyi
dünyaya alışmaya calısıyorsen nasılsın, cadın nasıl?
Sağlık ocağında da yapılıyormuş ama bizim buradaki sağlık ocağına goturmem pek guvenemiyorum goz sonuçta eşimin doğuştan goz tembelliği varmış %50 tek gözü az görüyor bu yüzden çok önem veriyoruzSağlık ocağında yaptılar ama özrl doktora da götüreyim mi sizcr?ypksa yeterli midir?
Ben yaptırdım en azından icim rahat ediyorBen de düşünüyorum...
Yaptıran var mı hanımlar?
Evet bu .ben bi de özel e götürdüm. Evde sarkaç li saat var .doğduğunda n beri onu takip ediyor gözüyle minnak.gereksiz bence hemşire dedi göRum Cede yanımda olunca götürdüm. Yoksa goturmetecektimbu kadar mı yani? dogdugunda yapıldı sadece bizim.
öyleyse eger göz teması çok iyi benım minnoşun.
hatta saga sola gııdiyorum sürekli izliyor, kafasını çevırıyor.. odadan çıkana kadar bakıyor
Sayısal ci olunca boo Lee oluyooooİkisini topla al sana 2016
Vay arkadaş nası becerdiniz
maşallah diyeyım de benımkı çok değişik bir bebek.Evet bu .ben bi de özel e götürdüm. Evde sarkaç li saat var .doğduğunda n beri onu takip ediyor gözüyle minnak.gereksiz bence hemşire dedi göRum Cede yanımda olunca götürdüm. Yoksa goturmetecektim
e bebekte görmüştük eşim çok begenmıstı hatta.2 katman fermuar var..
Kalite feemuar çır çır ..
Aaa evet yatıyor içine işte bbattaniue serince bennce dolaştırılır..yokuş aşa inceek değiliz ya
O kadar bebel arabsı sürdüm böylesini görmedim..chiko falan ne ağırmış ..yatışı orta yaslanma tam yaslanma..birde tık diye kapanıp açılıyor..iyice bir bakın..ön bar olmasa neolcak..zatn büyüdüğü zaman gereksiz..
3krre kalkiyo ona naz mi yapiuosun ben napiyim kafami nerelere vurimnazar değmesin diye söylememiştim, 2 gün önce gördüğüm seraptan bahsedecegım; benım minnoş uyudu 00.30 gibi
neyse ben uyanacak diye saat bası beklıyorum.
ulen bekle bekle saat 4 oldu. yatayım dedım yattım
bı kalktım mınnoş aglıyor ve saat 9 olmuş. öyle sevındım kı nazar degmesın diye kımseye söylemedık
ee söylemedıkte n'oldu? seraplığıyla kaldı işte
ondan sonrakı gece, yani dün
belkı 3 kere kalktı emzırdım. hayy bendekı şansa dedım yaa
nasıl sevınmıstım halbukı artık bu sekılde olur dıye
doğru söylüosun da buraya girip okumaya zaman olmuo çok çabuk ilerlio sayfalar hep kaçırıoz orda post paylaşımlar yapıoz çok güzel bir muhabbet var bekleriz ☺Ama ama herşey burda başlamıştı
Çift yönlü baktıklarımda oldu..en önemlisi emniyeti ve oturacağı kumaş ,yapısı,tekerliklerin manevrası idi..çünkü 3-4 yaşına kadar binicek..ilk yıl bana baksa iyi olurdu ki oda anakucağı ile oluyor..eşinin beğenmiş olması ...çok haklı..ablamda kraft vardı ön bar sabitti ve büyüdükçe sıkıntı oldu..kuzenim ciko aldı ve ağırdı açmak için güçççç kapamak güççç,bagaja sığmayan..e bebekte görmüştük eşim çok begenmıstı hatta.
araba da en önemli şeyler; çift yönlü olması, yatması, tekerleklerı sorunsuz gitmesi ve hafıf olması.
bu tek yöndü dimi?
Ayy ben de istiyorum kıyafetlerim hiç olmuyor. Sezaryenlımısın. Ben mekik çekmek istiyorum ama korkuyorum içerisi iyileşti mi bilmiyorum ki bişey olur mu iki ay oldu ama...Kızlar bu arada kilolarıma savaş açtım :)
Forumda haftalık kilo verms yarışması sayfasını takip ediyorum.gaxa geliyorum böylece
Spor yapıtiyorum üç gündür
Bi fe tatlıyu bırakabilsem süper olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?