2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ağzına bal çalmış senin minoşşş
Bende aşı işe yaradı uyuyor demiştim bugün gittiiii gittiii
Gece hangi vakit canıma tak ediyorda yanıma alıyorum yattığum yerden emiyo
Arada gözlerim kapanıp rüya gördüğümde oluyor..
Sonra mı yanımızda sabahı ediyoruz..
O gece yatıp sabah kalkmalar ne zaman olcak ki
He bide millet oda ayırıp bu işi telsizle nası çöziğ acep
Ben bunu bizde düşünemiyorum..
Sorun yok ,bizimki hele ki gazıda varsa omuz emiyo,yumruğunu emiyo
Kol emiyo ,gecen ağzına deyen battaniyesini,topu,çıngırağı
Aç her daim aç gibi
Of annaammm...bugün oğluş yıkıcaktık adam geç geldi ,geldi trt de maç baktı..
Banyo kaldı...
Bende peynirli makarna yağtım anca
Yedik...
Yattık..
2.5 gün minnoş ve ben kokucaz

Deyen yazmışım en sinir olduğum şe...
Beyendim yazılması
Ğ
Türkçe öğretmen adayıyım
Eski türk edebiyatını verirsem
Size türkçemizi döğtürüdümde
Ben de edebiyat mezunuyum. Meslektaş mı olacaz senle...

Buarada konuşma şeklinde yazmak sana yakışıyor hele şu "kııaazz" ına hastayım

Ben de edebiyat mezunuyum. Meslektaş mı olacaz senle...

Buarada konuşma şeklinde yazmak sana yakışıyor hele şu "kııaazz" ına hastayım
..

Naif ve latif iltifatlarınız ,körpecik yüreğimde bir bahar esintisi yarattı hanımcığım..

İstanbol törkçesi

Şu şarj yüzde bilmem kaç olunca ...plaka kodları ile özdeşliyorum he %44 melatya melatya
Deeeeğn ben yatcem gari ki zate matematiksel olarak yatıyorum
Üyücem üyücem

Dötünü yedimin uyudu

Kıazzzzz kocam değil be oğlüm oğlüm
Hi
Kocam gidiğ
Allah cümlesini korusun inşallah
Ayhhh ben sarılıp yatiimm

Allah yardımcısı olsun canım. Benim bebiş de mama yerken uyudu yatırınca gözler fal taşı gibi açıldı paşam laf bekliyor hic konuşup uykunu acamam cicim dedim salladim uyudu tekrar. Bakalım uyanmaz umari. İyi bi uyku çeksek. sabah aşı varrrr kafamda bir kalp var aşı aşı aşı diye atıyor sanki yoksa ne alaka lafin ortasinda söyledi m şimdi :) ahh annelik böyle bir şey demek

Allah kavustursun

MazlumuGetirinBana rota virüsü hakkında ne düşünüyorsun?
facede bazı çocuk sayfalarında yaptırmayan ve çocugu hastanede yatan cok anne var
Aşıyı yaptırsan dahi hastalığı geçiriyor kesin bağışıklık sağlamıyor. Ben oğlumda yapmadım kızımda da yapmayı düşünmüyorum açıkçası yaptırana da niye yaptırıyorsun demem. Çocuğunun temizliğine dikkat edersen geçirme olasılığı çok düşük altını açmadan altını açtıktan sonra sürekli ellerimi yıkıyordum yara olmuştu ellerim artık. Aşıyı yaptıran geçirdi ama benim oğlum geçirmedi şükür. Doktorunla görüş o nasıl uygun görüyorsa ona göre hareket et ama ben yaptırmayacağım canım.

Senin gene 2,5 günmüş kız benimki bugün süresiz gitti

Ayy ben de istiyorum kıyafetlerim hiç olmuyor. Sezaryenlımısın. Ben mekik çekmek istiyorum ama korkuyorum içerisi iyileşti mi bilmiyorum ki bişey olur mu iki ay oldu ama...
Sezeryanlıyım canım
Ama doktorum 20 gün sonra kontrole gittiğimde melik çekebilir bisiklete binebilirsin dedi
Korkma o yüzden ama doktoruna danış :)

Etrafimda kimse yok zaten bi annem var gerci insanin kendi dedigi bile nazar oluyomus cocuguna degil mi...
Önceki gün dedim bu çocuk ne güzel emir tıkanmiyor ve kusmuyör diye öğle sonu üstümdeki sweet in omzunda n arkasına kadar sut kesii gi şeklinde salyali kustu. .ne zaman içimden bile geçirsem nazar im değiyor

Senin gene 2,5 günmüş kız benimki bugün süresiz gitti
nere hakkariye mi...
İçim bi tuhaf birazdan uyanıp kahvaltı yapıcak kocişimm...Dualarla inşallah
Hiç keyfim kalmadı ,kendimi de motive edemiyorum..Allah kavuştursun msg...sana ve hepsine eşlere de dua edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…