2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah hepimizin yardımcısı olsun..Doğu Batı kalmadı ki..ankaradayim 2 patlamada da çok şükür 2 yakınım az biraz zaman ve mekan farkıyla kurtuldular

Ya hatun kişiler benim hala kanama var bugün 2 aylık olduk.40 a kadar ara ara oldu .40 ta çok yoğun oldu ben adet sandım gittim RIA taktırdı.m.sonra 3 5 gün sonra yine oldu dedim heralde bu adet o bitti gene şuanda az biraz kanama m var ..17 sine smear için ve RIA yerinde mi kontrolün var ama böyle de hiç rahat değilim. .normal mi acep..RIA dan mi kaynaklanıyor ki

Doktorun söyledi mi canım kanams yapabilir diye?ama ria dan kaynaklanmasa da doğumdan kaynaklanabilir herhalde benim de 2 gün önce leke gibi oldu bi gün boyunca arkası gelmedi
Ben de karar verdim taktırmaya ama hala korkyom

Doktorun söyledi mi canım kanams yapabilir diye?ama ria dan kaynaklanmasa da doğumdan kaynaklanabilir herhalde benim de 2 gün önce leke gibi oldu bi gün boyunca arkası gelmedi
Ben de karar verdim taktırmaya ama hala korkyom
Korkma dice m de bende çok korkuyor um.ağrı kesici içip git daha sakin olursun.ben haftaya kontrole gidicem kanama olmazsa smear alacak

Korkma dice m de bende çok korkuyor um.ağrı kesici içip git daha sakin olursun.ben haftaya kontrole gidicem kanama olmazsa smear alacak
Smear testi iki kere yaptırdım sadrce spekulumu takarken acımıştı sonrasını hissetmemiştim
Salak gibi spiralin taklmasıyla ilgili videolar iZledim keşke izlemeseydim
Dediğin gibi ağrı kesici alayım ben de

Nusaybine gitti canım yüksekova başlıyor orası daha geç biteceği için oraya gönderdiler çocuklarla daha fazla yalnız kalmayım diye. 1 ay iznim kaldı o zamana kadar gelmez zaten nasıl olacak hiç bilmiyorum kafam allak bullak. Amin inşallah sağ salim kavuşur inşallah herkes evine çocuklarına

Allah taz zamanda sag salim kavustursun insaallah canm

Aaa gercektenmi? Ben boyle bilmiyordum, bende bi arayip sorayim o zaman
Evet canım
Ultrasonla baktı karından ondan sonra söyledi
Ben hemen başlamafım gerçi spora
Mekiği çekemiyorım ama kaldıramıyorım kendimi yarım çekebiliyorum anca
Hoş çocuk doğurmadan önce de zorlanırdım

Bende kontrole gittim, ultrason ile bakti gayet guzel toparlanmis demisti. Gobegim cok gicigima gidiyo ya en azindan yarisi gitse raziyim mememinde yarisi gitsin popomunda gitsinler

Sağ sağlim kavuşur babanız ...
Allah korur,gözetir annişko
Dualarıma ailenide ekleyeceğim..
Onlarla biz rahat ediyor ve güvende oluyoruz.. Çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…