- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.161
Bende kontrole gittim, ultrason ile bakti gayet guzel toparlanmis demisti. Gobegim cok gicigima gidiyo ya en azindan yarisi gitse raziyimmememinde yarisi gitsin popomunda gitsinler
Bakalım seneye mezun olucam mıBenim de 4 sınıfta 13 tane dersim var di alttan üstten. En son tek ders sınavına girdim de öyle mezun oldum..hala rüyalarıma giriyor..milletin mezuniyet haziran benimki temmuz
Ne okuyorsun cnmBakalım seneye mezun olucam mı
en çok kendı dediği oluyormus.Etrafimda kimse yok zaten bi annem vargerci insanin kendi dedigi bile nazar oluyomus cocuguna degil mi...
benımkı gece uykusuna 01-02 02:30 gibi gectıgı için o yuzden 3 kere kalkıyor3krre kalkiyo ona naz mi yapiuosun ben napiyim kafami nerelere vurim
Türkçe öğretmenliğiNe okuyorsun cnm
ağzına bal çalmış senin minoşşş
Bende aşı işe yaradı uyuyor demiştim bugün gittiiii gittiii
Gece hangi vakit canıma tak ediyorda yanıma alıyorum yattığum yerden emiyo
Arada gözlerim kapanıp rüya gördüğümde oluyor..
Sonra mı yanımızda sabahı ediyoruz..
O gece yatıp sabah kalkmalar ne zaman olcak ki
He bide millet oda ayırıp bu işi telsizle nası çöziğ acep
Ben bunu bizde düşünemiyorum..
Sorun yok ,bizimki hele ki gazıda varsa omuz emiyo,yumruğunu emiyo
Kol emiyo ,gecen ağzına deyen battaniyesini,topu,çıngırağı
Aç her daim aç gibi
Of annaammm...bugün oğluş yıkıcaktık adam geç geldi ,geldi trt de maç baktı..
Banyo kaldı...
Bende peynirli makarna yağtım anca
Yedik...
Yattık..
2.5 gün minnoş ve ben kokucaz
aynne. bebegımi övmeye korkar oldum artk. aklımdan gecırmem yetıyor :dÖnceki gün dedim bu çocuk ne güzel emir tıkanmiyor ve kusmuyör diye öğle sonu üstümdeki sweet in omzunda n arkasına kadar sut kesii gi şeklinde salyali kustu. .ne zaman içimden bile geçirsem nazar im değiyor
Tecrübeyle sabiten çok kendı dediği oluyormus.
ayy ne telsizi
benım ara sıra yüzüne bakmam laazım. bazen bogulur gıbı oluyor, bazen kundagını yuzune atıyor.
bazen eşimin odasına gecıyorum ama gözüm hep yattıgı odada
bın kere bakıyorum bebişe. yalnız basına nasıl yatırayım
kameralı telsız olsa yıne olmaz, çünkü loş ışıkta ( karanlık sayılır) nasıl göreyım suratını bebeğin.
telsız aldık duruyor. heralde 5-6 aydan sonra kullanırız.
o omuz emdıkce babası aç sanıyor.. pazartesi aşısını oldu pazar yıkamıstık en son
dün yıkamak ıstedı babası ben kalsın dedım. bugun yıkarız dıye. ama bugun de kalabılır belkı, yarın k. valıde gelınce yıkarız artık. aşı oldu ya ondan dolayı yıkamak ıstemıyorum. zaten bu hafta degısık bişi yaptık, çok fazla kakasını yaptıgı zaman küvete tutup yıkadık altını
uzun lafın kısası, 5 gün yıkanmamıs oluyor minnoş. 6. gün yıkanmıs olauyor
Gece biberonla süt veriyonuz ya kaldırmayım yeri soğuma sin diye .biberonla nasıl veriyoruz bide gazını çıkarmadan nasıl yatırıyönü z .sürekli emzir digimde gazını çıkarıyor im yan yatıri yöm .kulağımda yarım saat Bebe deayy ne telsizi
benım ara sıra yüzüne bakmam laazım. bazen bogulur gıbı oluyor, bazen kundagını yuzune atıyor.
bazen eşimin odasına gecıyorum ama gözüm hep yattıgı odada
bın kere bakıyorum bebişe. yalnız basına nasıl yatırayım
kameralı telsız olsa yıne olmaz, çünkü loş ışıkta ( karanlık sayılır) nasıl göreyım suratını bebeğin.
telsız aldık duruyor. heralde 5-6 aydan sonra kullanırız.
o omuz emdıkce babası aç sanıyor.. pazartesi aşısını oldu pazar yıkamıstık en son
dün yıkamak ıstedı babası ben kalsın dedım. bugun yıkarız dıye. ama bugun de kalabılır belkı, yarın k. valıde gelınce yıkarız artık. aşı oldu ya ondan dolayı yıkamak ıstemıyorum. zaten bu hafta degısık bişi yaptık, çok fazla kakasını yaptıgı zaman küvete tutup yıkadık altını
uzun lafın kısası, 5 gün yıkanmamıs oluyor minnoş. 6. gün yıkanmıs olauyor
birne hesap yaptın be...
Gecenlerde altı açık bez bağlıcam...bir kaka yaptı heryeri battı..nasıııı küveti.getirdim su hazır ettim ufoyu actım bilemedim..e bebekten köpük file aldıydık aman iiiiki almışız..üzrrine attım yıkadım..o zaman acil duruö vakası idi..
Akşam yıkarım belki
Yaa kusuyor boyun boğaz baby me ile silsemde ekşi.kokuyor
Birde heppppp pamukçuk olan el ayak parnak aralarıbı arada parmak yazmayı biliyok
Oğluş için kısa filmler hazırlıcaz.sör...
Kociş gelince..
Minnoş uyurken benn
..hey taksi dicem
...kociş araba ile gelecekbebel arabası
Ben şu sarhoş olup bayolan beyi şu adrese götrirün dicem pindircez yni bindircezahahahahhahhah
Bende mat .öğretmeniyim.Türkçe öğretmenliği
Zati geç kazandık oda bitmedi
ben artık uykudan uyandıgımda vermıyorum, emzırıyorum.Gece biberonla süt veriyonuz ya kaldırmayım yeri soğuma sin diye .biberonla nasıl veriyoruz bide gazını çıkarmadan nasıl yatırıyönü z .sürekli emzir digimde gazını çıkarıyor im yan yatıri yöm .kulağımda yarım saat Bebe de
Bbak o ilginç..gece gaz için atıyom.omzuma yok cıkmıyor..uyuyor..bende ellemiyorum yandan içiriyorum uykuya devam ediyor..ama sabah vakti aramıza geliyor ıhı ıho ıhı her 15 dk bir cırlıyo osuruyo oh bitti.diyoruzGece biberonla süt veriyonuz ya kaldırmayım yeri soğuma sin diye .biberonla nasıl veriyoruz bide gazını çıkarmadan nasıl yatırıyönü z .sürekli emzir digimde gazını çıkarıyor im yan yatıri yöm .kulağımda yarım saat Bebe de
Su son patlamada eşinden haber alana kadar ki telefonu evde unutmuş bir buçuk saatte ömrümün yarısı gittiAllaha emanetiz ..her şekilde..
Allah kurtarmış..haberleri izlemek insanı mahvediyor..of allahcım
Niye sagi yönü z onu da anlamıyorum. Ici rın memeden gitsin.ne kadar bebekle temas ederseniz o kadar kuvvetli olur bağını.z.sağ sakla çözdür isit içir ne çok aşama ne gerek var.al kızım memeBbak o ilginç..gece gaz için atıyom.omzuma yok cıkmıyor..uyuyor..bende ellemiyorum yandan içiriyorum uykuya devam ediyor..ama sabah vakti aramıza geliyor ıhı ıho ıhı her 15 dk bir cırlıyo osuruyo oh bitti.diyoruz
Hop bida..
Zâr gecenin gazı cıkıyor oluyor
Ama cok gıcık.bişi..
Ben 01.00 06.00 arası uyuyorum..oda bölük pörcük.. Bi süt içirme,bi süt sağma,bi kaç beşik sallama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?