- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.181
ben yıkarken boynu ıslanmıyor kı zaten. kilolu boynune hesap yaptın be...
Gecenlerde altı açık bez bağlıcam...bir kaka yaptı heryeri battı..nasıııı küveti.getirdim su hazır ettim ufoyu actım bilemedim..e bebekten köpük file aldıydık aman iiiiki almışız..üzrrine attım yıkadım..o zaman acil duruö vakası idi..
Akşam yıkarım belki
Yaa kusuyor boyun boğaz baby me ile silsemde ekşi.kokuyor
Birde heppppp pamukçuk olan el ayak parnak aralarıbı arada parmak yazmayı biliyok
Oğluş için kısa filmler hazırlıcaz.sör...
Kociş gelince..
Minnoş uyurken benn
..hey taksi dicem
...kociş araba ile gelecekbebel arabası
Ben şu sarhoş olup bayolan beyi şu adrese götrirün dicem pindircez yni bindircezahahahahhahhah
Sende ne fenasın kıaaaozzben artık uykudan uyandıgımda vermıyorum, emzırıyorum.
huysuzluk yaptıgında, memeyı almadıgında işime yarıyor daha cok. kaldırmak ıstemıyorsan yan çevir o şekilde ver.
gercı ben artık hep o şekilde verıyorum. tıkanmıyor artık .maşallah.
dedıgım gibi ne yapıyorsam ben uyumadan önce yapıyorum, uykumdan uyandıgımda alıyorum yanıma emzırıyorum, uyuyunca yerıne yatırıyorum hemen. ortama da müdahale etmıyorum.
nasıl bırakıyorsam öyle kalıyor.
zor gelıyor cunku. sagmam da gerekıyor
bebege bosalttırıyorum o yuzden.
Bende mat .öğretmeniyim.
Sende ne fenasın kıaaaozz
Senin cadıııı cadııı ben sana diiiğim...ana kız adamı yiceksinizdişi cıkınca ısırır seninki
:)
Matematik hıcalarını hiç sevemedim...
na buda sana
Yaaa harikasın...o boyun zor zor yıkanıyorben yıkarken boynu ıslanmıyor kı zaten. kilolu boynu
kaldırtmıyor, elletmıyor ki. zeytınyaglı pamukla temızleyıp, ıslak mendılı yıkayıp öyle sılıyorum. ardından da pişik kremı sürüyorum..
elleri ara sıra çeşmede yıkıyoruz kokmasın dıye.artık daha cok acık bırakıyorum elleri.
nette arastırdım, bebekler yüzünü, burnunu falan fazla kaşıyorsa uykudanmıs
mesela bugun öyle yaptı hemen yatırdım uyudu :=)
popişini, tosun kafasını, agzını ısırırım kikiriğin
Ağrı yapıyor be trip..emdiğinde göğsü bitirmiyor ki..birde gece uykulu olunca cok az emiyor aldanıyor..eee mecbur sağıyorum..Niye sagi yönü z onu da anlamıyorum. Ici rın memeden gitsin.ne kadar bebekle temas ederseniz o kadar kuvvetli olur bağını.z.sağ sakla çözdür isit içir ne çok aşama ne gerek var.al kızım meme
Nebileyim ,bilememişin:)
Ben de sevmezdim. Ola ola gittim matematik ogretmeni oldum :)
Annammmmm emeklesinde sen gör sörgörümcemınkı 3 yasına gırcek hala konusmuyor. kelımelere yenı başladı
cümle kuramıyor. k. valıde dıyor kı '' bu ondan önce konusursa sasırmam''
cadı olsun yerım onu cingöz
Ben gıcık bii Mat. Hocasi diiiliim
na buda sana
e senden geriye ne kaldı
Ni eee hep zayıf mi aldin yogsam hiii
na buda sana
Matematik hocaların a tepki olarak mi dogdun:)
Ben de sevmezdim. Ola ola gittim matematik ogretmeni oldum :)
Ben gıcık bii Mat. Hocasi diiiliim
Matematigi sevdiğimden oldum :) 16. Yilim canim. Yas 37 oldu 2016 itibariyle...Matematik hocaların a tepki olarak mi dogdunkaç yıllık öğretmensin. 8 .yılınM olacak
O zaman başka bende öyle sağdim attım buzluga.Mayıs'ın sonu gibi başlıca o zaman sagarimAğrı yapıyor be trip..emdiğinde göğsü bitirmiyor ki..birde gece uykulu olunca cok az emiyor aldanıyor..eee mecbur sağıyorum..
Maşallaaaaahhhh....Matematigi sevdiğinden oldum :) 16. Yilim canim. Yas 37 oldu 2016 itibariyle...
Matematik hocaların a tepki olarak mi dogdunkaç yıllık öğretmensin. 8 .yılınM olacak
Maşallah hocam ya 16 yıl ..Matematigi sevdiğimden oldum :) 16. Yilim canim. Yas 37 oldu 2016 itibariyle...
Sen kaç yaşındaki bakaaaam ..insan sevdiğinden vaz geçer mi..adayım daha...
Aday
Hep resim.öğretmeni olmak istedim
Ondan zâr yağlıboua taş boya vazgecemedim...boyalar benim.dünyammmö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?