- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.201
8 yili ogretmenlik 8 yili akademisyenlik.. Geçtiğimiz ekim ayinda doktorayi da bitirdik. Kariyerle beraber çocuklar da bu yaslara kaldi :)Maşallah hocam ya 16 yıl ..
Sen kaç yaşındaki bakaaaam ..insan sevdiğinden vaz geçer mi..
Dr banna ateş olursa bir çay kaşığı parol uazdı ver dedi... Akşama doğru 37.5 oldu bende verdim..sonra sık sık takip ettim,,,ateşi olmadıBugün 2. Ay aşımızı olduk.. Çok ağladı minnoş
Ateş yok şimdilik ama yinede 1 çay kaşığı calpol şurup verdim. Kaç saat aralıkla vermem gerekiyor ? Sizler nasıl yaptınız ?
Bizede calpol alın dedi. 37,5 olursa verin dedi ama ben eve gelince 1 çay kaşığı verdim ağrısını alır hem diye.. Ateş olmazsa vermesem mi acaba ??Dr banna ateş olursa bir çay kaşığı parol uazdı ver dedi... Akşama doğru 37.5 oldu bende verdim..sonra sık sık takip ettim,,,ateşi olmadı
Oglunu ve hepimizin kuzularını, onlarin özgüvenini kirmayacak öğretmenler okutsun pembe :)Maşallaaaaahhhh....
Matematiği severim ben..drrshanede sınıf atlamoştım..hasan hoca sayesinde polinomları,fonksiyonları ve mantığı full yapardımoğlımuda okutun
Calpol u actiginiz tarihi not edin. 4 ay sonra etkisi kayboluyor. Yenisini almak lazim. Benim ilk kizim 11 aylıkken bu nedenle 38.2 ateşini düşürmeyen calpol nedeniyle atesli havale geçirdi.Bizede calpol alın dedi. 37,5 olursa verin dedi ama ben eve gelince 1 çay kaşığı verdim ağrısını alır hem diye.. Ateş olmazsa vermesem mi acaba ??
çok güldüm yaaaZate bi karar veremedi...
Elleme lohusa hala ...
Gerekmedikce vermeyin bence calpolu. Gerektiğinde de 4-6 saat aralıkla vermek lazim. 37.5 ustunu gormeden vermeyin. Gecmis olsun.Bizede calpol alın dedi. 37,5 olursa verin dedi ama ben eve gelince 1 çay kaşığı verdim ağrısını alır hem diye.. Ateş olmazsa vermesem mi acaba ??
anakucağı nasıl oluyor anlayamadımÇift yönlü baktıklarımda oldu..en önemlisi emniyeti ve oturacağı kumaş ,yapısı,tekerliklerin manevrası idi..çünkü 3-4 yaşına kadar binicek..ilk yıl bana baksa iyi olurdu ki oda anakucağı ile oluyor..eşinin beğenmiş olması ...çok haklı..ablamda kraft vardı ön bar sabitti ve büyüdükçe sıkıntı oldu..kuzenim ciko aldı ve ağırdı açmak için güçççç kapamak güççç,bagaja sığmayan..
Üç teker diğer kuzenimde oda hiç memnun değildi mecbur kullandı..
Çok videoda izledim ya..
Enn son döndüm dolaaştım bı fiuata bu kalite harikaa.
Tavsiye ediyorım sör ama öncelikler kişiye göre değişiyor
nuna pepp mi yoksa lüks müBu kadar hafif ...sör harika ama ya..tek elle...içine polar battaniye katladık pindürdük
Hoşuna gitti ...
Kumaşı on nomra
Bisürü baktım be netim bitti gitti...
Oto koltuğunuda tripten alıyoz
Kocişte vana gidiyo yarın görev ,başbakan geliyormuş..
2 .5 gün yok
Dışarı çıkmam ben kendim
Minnoşun keyifli ise öyle aman aman cırlamıyorsa,emiyorsa bence ateş yükselmeden verme derim.duruma göre karar ver..Bizede calpol alın dedi. 37,5 olursa verin dedi ama ben eve gelince 1 çay kaşığı verdim ağrısını alır hem diye.. Ateş olmazsa vermesem mi acaba ??
Aminnnnnnn aminnn....Oglunu ve hepimizin kuzularını, onlarin özgüvenini kirmayacak öğretmenler okutsun pembe :)
Sende yaşa kıoazçok güldüm yaaa
sen çok yaşa emii
Ben iyice saldim, temizligi hak getire :)Aminnnnnnn aminnn....
Her çocuk özeldir ...
Vay ffilm aklıma geldi..
Kendimi temizliğe verdim
Kocişi düşünmekten
Aparat var kollara takılıyor..ve tık anakucağı ve otokoltuğunu takıyorsun..travel sistemanakucağı nasıl oluyor anlayamadım
nasıl entegre ediyorsunuz
yoksa farklı bir durumdan mı bahsettin
nuna pepp mi yoksa lüks mü
biri 450 tl biri 800 tl
hayırlı olsunnnnnlüksss deeeellll deeeeellllllllll
450 tl..sepeti.büyütüp ön bar yapmışlar olmuş lükss
Sürüşüü harika ya...bian önce hava.osınsın hergün cıkıcam
Trip bana anakucağı gönderiyor şuan kargoda ..gelsin bi.inceliycem araştırıcam..bakalım olur gibi düşünürsemm aparat alocam takıcamvideosunu izledim ana kucağı için iki marka söylüyor sonra istediğiniz anakucağı olabilir diyo.off anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?