2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biz bugün 2 aylık olduk yeni yeni sariliktan aciliyoruz.geçmiş olsun

İnşallah kuzuş atlatacaksınız..
Doymasa ağlar bencede..
Şüküt yatmayavak hastaneye
2 hafta ona iyi gelsin inşallah

Aptamil de geçen sene sıkıntı çıkmıştı. Laktamile o yüzden güvenEmi yorum .ahh şu vesvese

Masallah canim bebise, senin sutte bolmus. Lactamil gunde en az 2 iciyorum, daha neler neler iciyorum ama uyku sorunu var bizde oglus uyumadigi icin yada memede uyudugu icin ben hep uykusuz.

Slm kizlar ,bende ocak annesiyim,herkes bebegini saglikla büyütsün inşallah,Limonlu zencefil,benimde bebegimde yeni dogan sariligi vardi,burdaki ebemiz bize hep camdan güneş alan bi yere koy,hatta oyle uyusun dedi,o şekil yaptik cabuk gecti,sende oyle deneyebilirsin

Ben birşey öğrenmek istiyorum bebek A rabalarinizi kaliteli mi yoksa idare eder kalitede mi aldınız çok kararsızım ne alacağıma hepsi aynı çünkü ciddi farklar yok aralarında

Sagol canim.
Dunya ne kadar garip, birileri sutunun arttigina sevinirken birileri azaldigina :) sende cok cektin su mastitden.
Ben 36,5 u zor goruyorum genelde sanirim cok isitiyom bebisi.
Ahhh ahh benim bebiste uyusa keske
Masallah senin kuzuya

Tamam canim sagol, bi deneyeyim onuda.

Cok efor harcadım
Bi,çikloat yicem..
Hey csyrc
Biz doğurunca vik.vik. Girmollar diodunuz...

Heee...
Nerdesin?
Kaka temizliyon dimi

Haha sabah sana yaziyordm tlf ya da site takildi yazamadim,sonra bebeyle ugrasinxa birdaha giremedim. Allah kavustursun sag salim pembis..

Bugun carsiya ciktik bebisimle,kangurusunu da denemis olduk cok sevdi masallah,uyudu icinde..3saat gezmisiz alisveris vs ve hic uyanmadi :)

Valla dedigin gbi de anca bebeyle ugrasiyom..ekstradan kahvalti hazirla yemek yap makinayi calistir..gunduz sifir uyku..yorgunum belim agriyor

Sagol canim.
Dunya ne kadar garip, birileri sutunun arttigina sevinirken birileri azaldigina :) sende cok cektin su mastitden.
Ben 36,5 u zor goruyorum genelde sanirim cok isitiyom bebisi.
Ahhh ahh benim bebiste uyusa keske
Masallah senin kuzuya

Canim evde kalcagniza sevindiminsallah gececk bu gunler de..cocukcagiz atlatsa bunlari ve sariligi biraz daha hzurlu olacak belki de..daha iyi uyuyacak ve yedigi daha cok yarayacak,boyle de olabilir..dereceye gelince ben hep poposundan olcuyorum oyle olcmustu hemsirem de.digerleri net sonuc vermiyormus cunku ve bnmki de 36.6 ile 37.6arasi hep.. Ortalama 37.1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…