- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.241
Dün sağ memeden 120 cc cikti canim..ama karsilastirmak dogru degil bence senin bunyen farkli.. Hem yetmese bebegin durmaz surekli aglar.. Sen sütünün kalitesini arttir.. Lactamil i tavsiye ederim. Benim oglum ondan sonra kilo aldi.. Şu an 6700 gr. Ve ilk hafta sadece 130 gr aldi diye doktor moralmen cokertmisti. Kendini uzmeSelam kizlar, oglusuma son kulturde ureyen bakteri sayisi az cikinca simdilik tedavi vermekten vazgectiler. Takip edilcek, 2 hft sonra tekrar kontrol. Uzamis sarilikda ne illetmis basimiza neler acti. 15 gune kdr gecse bari.
Birde normalde bebeklerinizin atesi kac. Ben alindan olcerle 36,9 ile 37,3 arasi olcuyorum. 37,5 a kadar normal diyorkar ama ben de acaba cocugu cok mu sicak tutuyorum acaba diyorum.
Benim beybik gene az kilo almis 15 gunde 350 gr almis. Normal ama alt sinirdan takip ediyor. Sarilik yuzundenmi boyle az aliyor, idrar yolu enfeksiyonumu var gercekten yada sutummu yetmiyor yada yaramiyor kafamda deli sorular.
Dun sag mememi sagdim 80 cc cikti, bebek 110 falan icebiliyormus bu durumda eee iciyorsa nereye gidiyor yada benimki cok uykuya daliyor o kadar emmiyor. Sagip biberonla verince daha uzun uyuyor mesela. Sut saganlara sorum siz ne kadar sagiyorsunuz,,bgn 44 gunluk.Atom heart mother senin sagma kapasitenle karsilastirmiyorum yoksa moralmanim coker
Benim yengemde yapardi manyak mi ne derdimYengem yapardi onu biz kucukken dehset dolu gozlerle bakardim, 74den 58e dustum ama hic kilo vermis gibi durmuyorum niyeyse
Cok sukur... Bebisin daha iyi olmasina sevindim canim. Dun 2. Ay asisi vardi benim findigin, devamli ates takibi yaptigimdan soyleyebilirim, atesi cikmasin zaten ev cok sicak oluyo benim diye tek ust-tek alt 2 corap tek polar battaniyeyle yatirdim gece 3 de atesi 35.5 olctum sogumus gibi geldi, bi kat daha giydirdim o kadar dusuk gorunce. gunduz 36.5 idi. Sagma isinin saati de, uyku uyuyup uyumadigin bile onemli canim. Bebegi en son ne zaman emzirdin, saat kacti, aradan ne kadar zaman gecti? Bunlar hep onemli, sutum az yada cok diyebilmen icin... Ac olsa cocuk durmaz zaten. Ben azalttim baya sutumu allaha sukur, maydanoz sayesinde... Buzluga kaldirmiyorum artik en azindan.. Bir de bebegim cok guzel uyuyor masallah, ama ben uyumuyorumSelam kizlar, oglusuma son kulturde ureyen bakteri sayisi az cikinca simdilik tedavi vermekten vazgectiler. Takip edilcek, 2 hft sonra tekrar kontrol. Uzamis sarilikda ne illetmis basimiza neler acti. 15 gune kdr gecse bari.
Birde normalde bebeklerinizin atesi kac. Ben alindan olcerle 36,9 ile 37,3 arasi olcuyorum. 37,5 a kadar normal diyorkar ama ben de acaba cocugu cok mu sicak tutuyorum acaba diyorum.
Benim beybik gene az kilo almis 15 gunde 350 gr almis. Normal ama alt sinirdan takip ediyor. Sarilik yuzundenmi boyle az aliyor, idrar yolu enfeksiyonumu var gercekten yada sutummu yetmiyor yada yaramiyor kafamda deli sorular.
Dun sag mememi sagdim 80 cc cikti, bebek 110 falan icebiliyormus bu durumda eee iciyorsa nereye gidiyor yada benimki cok uykuya daliyor o kadar emmiyor. Sagip biberonla verince daha uzun uyuyor mesela. Sut saganlara sorum siz ne kadar sagiyorsunuz,,bgn 44 gunluk.Atom heart mother senin sagma kapasitenle karsilastirmiyorum yoksa moralmanim coker
Bugün apartmandaki boy aynasında kendimi gördüm de hamile gibiydimBende kontrole gittim, ultrason ile bakti gayet guzel toparlanmis demisti. Gobegim cok gicigima gidiyo ya en azindan yarisi gitse raziyimmememinde yarisi gitsin popomunda gitsinler
Ben de bi kere 2 ye geçmrm gerekirken 3 kullandım bi günlüğüne sızdırmadı ama çpk genişti kızanınn bacakları ayrıldı sanki bağlayonca pembeeeKociş 3 nomra huggies alacağdı..unuttuk..3 adet bbezim var4 nomra var 7-14 kilo oda acaba diyom onu kullansam mı ... Migros yürüyen merdivenli.aşada bebek aranası ile inemem ki.. üf
Rota ağızdan canım diğerleri gibi etkilemezBu 2. Ay asisindan sonra bebegim cok huzursuz bugun... Uykuya da dalamiyo. Dalinca sayikliyorotayi yaptirmak istemiyorum hic cocugu elimle hasta ediyorum diye ya
Anaammm neden kiiMeme almiyo cocuk, biberonda almiyo bugun, kafayi yicem ya
Benimde bogazim saglamdir tutuyorum amaBugün apartmandaki boy aynasında kendimi gördüm de hamile gibiydim
78 kiloyla girdim 45 gün oldu 72 uim şimdi
Ama tatlıya çok düştüm bu aralar
Canan karatyın dediği gibi bağımlılık yapıyp şekrr
Spor yapıyorum ama bakslım noluvakk
Asi oldu dun. Bugun baya bi huysuzAnaammm neden kii
Huysuzluk var mı peki canımMeme almiyo cocuk, biberonda almiyo bugun, kafayi yicem ya
Bazi kisilerin asidan sonra baya agir olmus bebekleri diye duydumRota ağızdan canım diğerleri gibi etkilemez
Var ya... Huysuz... Huzursuz...Huysuzluk var mı peki canım
Aşıların hiçbiri ateş yapmaz normalde bebekte hastalık başlangıcı varsa ateş olabilir. Huysuzluk bütün aşılarda normal ama rotada öyle birşey hiç görmedim biraz fazla olduğu için kusma olabiliyor sadeceBazi kisilerin asidan sonra baya agir olmus bebekleri diye duydum
Calpol varsa 1 çay kaşığı ver ya da fitil varsa yarım fitil ver canımVar ya... Huysuz... Huzursuz...
6-7 saat once fitil koydum aslindaCalpol varsa 1 çay kaşığı ver ya da fitil varsa yarım fitil ver canım
Duvara nası vıruyoozYengem yapardi onu biz kucukken dehset dolu gozlerle bakardim, 74den 58e dustum ama hic kilo vermis gibi durmuyorum niyeyse
Ben niye tutamıyorum yaaBenimde bogazim saglamdir tutuyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?