- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #77.281
minnoş alıştı mı halısına?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minnoş alıştı mı halısına?
Ben hep hayalini kurduğum için kızıma Stokke Scoot V2 aldım, pembeli grili, fiyat biraz pahalı ama çok istiyordum, daha hamile bile değilken o arabaya bakardım hep, o yüzden "aman napalım, bebeğimize feda olsun" deyip aldık. Yalnız bu tarz travel sistem arabalar, özellikle de Stokke ağır ve hantal oluyor, doğruya doğru. Belli bir süre sonra kesin baston poşet alırım ben, çünkü her dışarı çıkışımızda arabanın şasesi bile belimi ayırıyor valla, bir de ana kucağı var, o da ayrı ağır. Üstelik bugüne kadar hiç tek başıma çıkmadım bebişle, ya annem ya da eşimle çıktık. Yalnız başıma çıksam yandım ben o kadar ağır araba ileBen birşey öğrenmek istiyorum bebek A rabalarinizi kaliteli mi yoksa idare eder kalitede mi aldınız çok kararsızım ne alacağıma hepsi aynı çünkü ciddi farklar yok aralarında
pompa bebek gibi çekmıyor. eğer bebek gibi çekseydı heralde tek göğüsten rahat 170-200 cıkardı :=) o yuzden takma kafana. ben çektikten sonra memeyı verıyorum onunla doyuyor düşün yani :=)Selam kizlar, oglusuma son kulturde ureyen bakteri sayisi az cikinca simdilik tedavi vermekten vazgectiler. Takip edilcek, 2 hft sonra tekrar kontrol. Uzamis sarilikda ne illetmis basimiza neler acti. 15 gune kdr gecse bari.
Birde normalde bebeklerinizin atesi kac. Ben alindan olcerle 36,9 ile 37,3 arasi olcuyorum. 37,5 a kadar normal diyorkar ama ben de acaba cocugu cok mu sicak tutuyorum acaba diyorum.
Benim beybik gene az kilo almis 15 gunde 350 gr almis. Normal ama alt sinirdan takip ediyor. Sarilik yuzundenmi boyle az aliyor, idrar yolu enfeksiyonumu var gercekten yada sutummu yetmiyor yada yaramiyor kafamda deli sorular.
Dun sag mememi sagdim 80 cc cikti, bebek 110 falan icebiliyormus bu durumda eee iciyorsa nereye gidiyor yada benimki cok uykuya daliyor o kadar emmiyor. Sagip biberonla verince daha uzun uyuyor mesela. Sut saganlara sorum siz ne kadar sagiyorsunuz,,bgn 44 gunluk.Atom heart mother senin sagma kapasitenle karsilastirmiyorum
yoksa moralmanim coker
hayırlı olsun arabanız :=) bunu heralde çok düz yollarda kullanmak lazımEki Görüntüle 1793396
Ben hep hayalini kurduğum için kızıma Stokke Scoot V2 aldım, pembeli grili, fiyat biraz pahalı ama çok istiyordum, daha hamile bile değilken o arabaya bakardım hep, o yüzden "aman napalım, bebeğimize feda olsun" deyip aldık. Yalnız bu tarz travel sistem arabalar, özellikle de Stokke ağır ve hantal oluyor, doğruya doğru. Belli bir süre sonra kesin baston poşet alırım ben, çünkü her dışarı çıkışımızda arabanın şasesi bile belimi ayırıyor valla, bir de ana kucağı var, o da ayrı ağır. Üstelik bugüne kadar hiç tek başıma çıkmadım bebişle, ya annem ya da eşimle çıktık. Yalnız başıma çıksam yandım ben o kadar ağır araba ile
Ama çooook güzel baksanıza, ilk bebeğim napiym, dayanamadım aldımEki Görüntüle 1793396
bence degıldır. 300-350 g alıyor benımkı haftalık.Doktordan geldik kizlar kalca usgsi normal cikti.. Pazartesiden beri oglum 300 gr almis. Yanlis mi tartiyolar anlamadim ki![]()
Allah hepimizi baska baska siniyor iste... Asida huyu degisiyo diyolardi, insallah degismez.. Ufak daha seninki daha uyuyacak... Asidan sonra degisecek, sonra birseylere alisacak... Ohooo daha cekecegimiz var, allah saglik versin.Sagol canim.
Dunya ne kadar garip, birileri sutunun arttigina sevinirken birileri azaldigina :) sende cok cektin su mastitden.
Ben 36,5 u zor goruyorum genelde sanirim cok isitiyom bebisi.
Ahhh ahh benim bebiste uyusa keske
Masallah senin kuzuya
Gerçekten güzelmiş güle güle binsin minikEki Görüntüle 1793396
Ben hep hayalini kurduğum için kızıma Stokke Scoot V2 aldım, pembeli grili, fiyat biraz pahalı ama çok istiyordum, daha hamile bile değilken o arabaya bakardım hep, o yüzden "aman napalım, bebeğimize feda olsun" deyip aldık. Yalnız bu tarz travel sistem arabalar, özellikle de Stokke ağır ve hantal oluyor, doğruya doğru. Belli bir süre sonra kesin baston poşet alırım ben, çünkü her dışarı çıkışımızda arabanın şasesi bile belimi ayırıyor valla, bir de ana kucağı var, o da ayrı ağır. Üstelik bugüne kadar hiç tek başıma çıkmadım bebişle, ya annem ya da eşimle çıktık. Yalnız başıma çıksam yandım ben o kadar ağır araba ile
Ama çooook güzel baksanıza, ilk bebeğim napiym, dayanamadım aldımEki Görüntüle 1793396
Sağol, daha güzelleri sizin olsun minnoşlaGerçekten güzelmiş güle güle binsin minik![]()
Teşekkürler, yok yok, bu arabanın öne çıkan özelliklerinden biri de tekerleklerinin her zeminde gitmesi, kumsalda ve karda bile gidiyormuş, henüz oralarda denemedim ama kaldırımları kırık dökük İstanbul sokaklarında epey zorluyor.hayırlı olsun arabanız :=) bunu heralde çok düz yollarda kullanmak lazım
ötekı türlü adamı ezer![]()
ben aslında agırlık açısından dedım. bu tarz araba alanlar genelde bi müddet sonra agırlıgından şikayet edıyorTeşekkürler, yok yok, bu arabanın öne çıkan özelliklerinden biri de tekerleklerinin her zeminde gitmesi, kumsalda ve karda bile gidiyormuş, henüz oralarda denemedim ama kaldırımları kırık dökük İstanbul sokaklarında epey zorluyor.![]()
Duruyor ama öyle daha anlayamıyor ..ille bende konuşuyorum ona..minnoş alıştı mı halısına?![]()
Bi ara ambalajları nin üzerine kullandıkları mürekkep karıştı mamaya geçen yillardada GDO tartışması çıktı bakanlık bi şekilde kapattı ..ben güvene miyörum..belkide ben biraz pimpirikliyim.ceviz badem kuru incir kayısı bol su gece ballisut ve uyku ile çayıda demlem e rezene iciyorumNe sıkıntısı cikmisti canim![]()
Sağol, daha güzelleri sizin olsun minnoşla![]()
Hiç sorma tek maaşla hayat nasıl olcak bakslımBende calismiyorumama pera bitmisss
![]()
Bende mi başlasam vurmayaKapinin esigine geciyon kalcanin bi yanini saga bi yanini sola vuruyonasi icin stres yapma hicbisey olmayanlarda var
Bide bizim ev kredisi var hemide tek maas artikinHiç sorma tek maaşla hayat nasıl olcak bakslım![]()
Acele etme havalar az isinsin hatta isiniyo bile... Bebegi tak omzuna 1 saat yuruBende mi başlasam vurmaya
Hala hamile kıyafetlerimle gezitom
Evde bebiş olmasa inanamıycam doğurduğuma![]()
yokkk zaten vazcaydımKızammm...o zaman çift yönlü araba alcan ...
Çocuk acuk dışarı,baksın hep bana hep bana ha![]()
Allah ödeme kolaylığı nasip etsin kuzum..ev sahibi olacaksınız inşallah..birgün bir bakmışın ev sizin geçmiş gitmişşşşBide bizim ev kredisi var hemide tek maas artikin![]()