2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar, oglusuma son kulturde ureyen bakteri sayisi az cikinca simdilik tedavi vermekten vazgectiler. Takip edilcek, 2 hft sonra tekrar kontrol. Uzamis sarilikda ne illetmis basimiza neler acti. 15 gune kdr gecse bari.
Birde normalde bebeklerinizin atesi kac. Ben alindan olcerle 36,9 ile 37,3 arasi olcuyorum. 37,5 a kadar normal diyorkar ama ben de acaba cocugu cok mu sicak tutuyorum acaba diyorum.
Benim beybik gene az kilo almis 15 gunde 350 gr almis. Normal ama alt sinirdan takip ediyor. Sarilik yuzundenmi boyle az aliyor, idrar yolu enfeksiyonumu var gercekten yada sutummu yetmiyor yada yaramiyor kafamda deli sorular.
Dun sag mememi sagdim 80 cc cikti, bebek 110 falan icebiliyormus bu durumda eee iciyorsa nereye gidiyor yada benimki cok uykuya daliyor o kadar emmiyor. Sagip biberonla verince daha uzun uyuyor mesela. Sut saganlara sorum siz ne kadar sagiyorsunuz,,bgn 44 gunluk. Atom heart mother Atom heart mother senin sagma kapasitenle karsilastirmiyorum :KK66: yoksa moralmanim coker
Biz bugün 2 aylık olduk yeni yeni sariliktan aciliyoruz.geçmiş olsun

Selam kizlar, oglusuma son kulturde ureyen bakteri sayisi az cikinca simdilik tedavi vermekten vazgectiler. Takip edilcek, 2 hft sonra tekrar kontrol. Uzamis sarilikda ne illetmis basimiza neler acti. 15 gune kdr gecse bari.
Birde normalde bebeklerinizin atesi kac. Ben alindan olcerle 36,9 ile 37,3 arasi olcuyorum. 37,5 a kadar normal diyorkar ama ben de acaba cocugu cok mu sicak tutuyorum acaba diyorum.
Benim beybik gene az kilo almis 15 gunde 350 gr almis. Normal ama alt sinirdan takip ediyor. Sarilik yuzundenmi boyle az aliyor, idrar yolu enfeksiyonumu var gercekten yada sutummu yetmiyor yada yaramiyor kafamda deli sorular.
Dun sag mememi sagdim 80 cc cikti, bebek 110 falan icebiliyormus bu durumda eee iciyorsa nereye gidiyor yada benimki cok uykuya daliyor o kadar emmiyor. Sagip biberonla verince daha uzun uyuyor mesela. Sut saganlara sorum siz ne kadar sagiyorsunuz,,bgn 44 gunluk. Atom heart mother Atom heart mother senin sagma kapasitenle karsilastirmiyorum :KK66: yoksa moralmanim coker
İnşallah kuzuş atlatacaksınız..
Doymasa ağlar bencede..
Şüküt yatmayavak hastaneye:KK19:
2 hafta ona iyi gelsin inşallah :KK14:

Dün sağ memeden 120 cc cikti canim..ama karsilastirmak dogru degil bence senin bunyen farkli.. Hem yetmese bebegin durmaz surekli aglar.. Sen sütünün kalitesini arttir.. Lactamil i tavsiye ederim. Benim oglum ondan sonra kilo aldi.. Şu an 6700 gr. Ve ilk hafta sadece 130 gr aldi diye doktor moralmen cokertmisti. Kendini uzme :KK60:
Aptamil de geçen sene sıkıntı çıkmıştı. Laktamile o yüzden güvenEmi yorum .ahh şu vesvese

Dün sağ memeden 120 cc cikti canim..ama karsilastirmak dogru degil bence senin bunyen farkli.. Hem yetmese bebegin durmaz surekli aglar.. Sen sütünün kalitesini arttir.. Lactamil i tavsiye ederim. Benim oglum ondan sonra kilo aldi.. Şu an 6700 gr. Ve ilk hafta sadece 130 gr aldi diye doktor moralmen cokertmisti. Kendini uzme :KK60:
Masallah canim bebise, senin sutte bolmus. Lactamil gunde en az 2 iciyorum, daha neler neler iciyorum ama uyku sorunu var bizde oglus uyumadigi icin yada memede uyudugu icin ben hep uykusuz.

Slm kizlar ,bende ocak annesiyim,herkes bebegini saglikla büyütsün inşallah,Limonlu zencefil,benimde bebegimde yeni dogan sariligi vardi,burdaki ebemiz bize hep camdan güneş alan bi yere koy,hatta oyle uyusun dedi,o şekil yaptik cabuk gecti,sende oyle deneyebilirsin

Ben birşey öğrenmek istiyorum bebek A rabalarinizi kaliteli mi yoksa idare eder kalitede mi aldınız çok kararsızım ne alacağıma hepsi aynı çünkü ciddi farklar yok aralarında

Cok sukur... Bebisin daha iyi olmasina sevindim canim. Dun 2. Ay asisi vardi benim findigin, devamli ates takibi yaptigimdan soyleyebilirim, atesi cikmasin zaten ev cok sicak oluyo benim diye tek ust-tek alt 2 corap tek polar battaniyeyle yatirdim gece 3 de atesi 35.5 olctum sogumus gibi geldi, bi kat daha giydirdim o kadar dusuk gorunce. gunduz 36.5 idi. Sagma isinin saati de, uyku uyuyup uyumadigin bile onemli canim. Bebegi en son ne zaman emzirdin, saat kacti, aradan ne kadar zaman gecti? Bunlar hep onemli, sutum az yada cok diyebilmen icin... Ac olsa cocuk durmaz zaten. Ben azalttim baya sutumu allaha sukur, maydanoz sayesinde... Buzluga kaldirmiyorum artik en azindan.. Bir de bebegim cok guzel uyuyor masallah, ama ben uyumuyorum :KK43: yaklasik 10 gundur ateslenmedim cok mutluyum :KK49: ama cok uykusuzum :KK43: Bu arada tek meme 80 cc bi bebegin bi ogununu gorur rahatlikla benimkide maksimum 100 iciyo canim.
Sagol canim.
Dunya ne kadar garip, birileri sutunun arttigina sevinirken birileri azaldigina :) sende cok cektin su mastitden.
Ben 36,5 u zor goruyorum genelde sanirim cok isitiyom bebisi.
Ahhh ahh benim bebiste uyusa keske :(
Masallah senin kuzuya

Slm kizlar ,bende ocak annesiyim,herkes bebegini saglikla büyütsün inşallah,Limonlu zencefil,benimde bebegimde yeni dogan sariligi vardi,burdaki ebemiz bize hep camdan güneş alan bi yere koy,hatta oyle uyusun dedi,o şekil yaptik cabuk gecti,sende oyle deneyebilirsin
Tamam canim sagol, bi deneyeyim onuda.

Cok efor harcadım:KK14:
Bi,çikloat yicem..
Hey csyrc csyrc :KK11:
Biz doğurunca vik.vik. Girmollar diodunuz...
:KK11:
Heee...
Nerdesin?
Kaka temizliyon dimi:KK11:

Haha sabah sana yaziyordm tlf ya da site takildi yazamadim,sonra bebeyle ugrasinxa birdaha giremedim. Allah kavustursun sag salim pembis..

Bugun carsiya ciktik bebisimle,kangurusunu da denemis olduk;) cok sevdi masallah,uyudu icinde..3saat gezmisiz alisveris vs ve hic uyanmadi :)

Valla dedigin gbi de anca bebeyle ugrasiyom..ekstradan kahvalti hazirla yemek yap makinayi calistir..gunduz sifir uyku..yorgunum belim agriyor :(

Sagol canim.
Dunya ne kadar garip, birileri sutunun arttigina sevinirken birileri azaldigina :) sende cok cektin su mastitden.
Ben 36,5 u zor goruyorum genelde sanirim cok isitiyom bebisi.
Ahhh ahh benim bebiste uyusa keske :KK43:
Masallah senin kuzuya

Canim evde kalcagniza sevindiminsallah gececk bu gunler de..cocukcagiz atlatsa bunlari ve sariligi biraz daha hzurlu olacak belki de..daha iyi uyuyacak ve yedigi daha cok yarayacak,boyle de olabilir..dereceye gelince ben hep poposundan olcuyorum oyle olcmustu hemsirem de.digerleri net sonuc vermiyormus cunku ve bnmki de 36.6 ile 37.6arasi hep.. Ortalama 37.1

Back
X