2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar dun kayinvalideye geldik giremiyorum pek şimdiden evimi özledim ya bebisim de beşiğini özledim bir kaç gün daha kalacaz kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben bebeğimi kimseye vermek istemiyorum:KK12: kimse almasın kucağıma onun kokusunu ben cekiyim içime mis mis o annesi onu çok kıskanıyor :KK49: ama bahsettiğiniz gibi çalışan anne olmak çok zor ben de iki yıl sonra birakacam bebisimi babanneye onu düşünmek bile içimi acitiyor çok zor :KK12: bu arada pempedon hangi bebek arabasını aldın ben de alaçam karar veremiyorum memnunmusun :KK49:
Tamam işte kıskançsan annesindir :KK70:yavrum burda e bebek yok uzun uğraş sonucu nuna pepp karar kıldım..
İyikide almışım..araba kendi.gidecek nerede ise..şöyleki sürüş bambaşkaaaaa.katlanma tek tuş açılma 5 saniye..videosuna bak izle..fiyat olarak indirimde ..çik,o pier daha bi ton baktom..uygun olanları ağır öküz.gibbi..bagaj sorunu..emniyet kemerini sevdim kollar ayaklar ayrıca bağlanabiliyır..ben tavsiye ediyorum..:cool:

Sabah beri durup durupagliyor.. 10dkdir kucagimda uyudu kaldi emdikten sonra,birakamiyorum da..keske biri olaydi kahvaltimi getireydi onume :KK43: bildigin ac susuz oturuom yaa:KK42::cry:

Günaydın kızlar dun kayinvalideye geldik giremiyorum pek şimdiden evimi özledim ya bebisim de beşiğini özledim bir kaç gün daha kalacaz kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben bebeğimi kimseye vermek istemiyorum:KK12: kimse almasın kucağıma onun kokusunu ben cekiyim içime mis mis o annesi onu çok kıskanıyor :KK49: ama bahsettiğiniz gibi çalışan anne olmak çok zor ben de iki yıl sonra birakacam bebisimi babanneye onu düşünmek bile içimi acitiyor çok zor :KK12: bu arada pempedon hangi bebek arabasını aldın ben de alaçam karar veremiyorum memnunmusun :KK49:

Ben ailelerden uzagim malum ama bizm taraftan kiskanmiyorum ya da burdski kuzenimden ve arkadastan.yalniz esimin tarafi hamilelikte,oncesinde ve sonrasinda gereken ilgiyi vermediginden onlarla foto paylasmayi bile kiskaniyorum.istemiyrm ya istemiyorum cidden.turkiyeye gttgmde yalandan sevmeler sormalsr,dusundukce dahi paylasamiyrm cocugumu..

Fark ettiniz mi bilmem ...sizler sayfanın amacına uygun davranırken nedense ben günlük ve.günce olarak kullanıyorum :KK70:
Oğlan büyüdüğü zaman..
Annem bak gir siteye ha o pembedon benim...oku dur dicem :KK70:
Ay hakket :KK58:
Ölmeden son nefeste pemnedon oldugımu söylerim oda ben ölünce okur :KK70:
Oğlum bu,kehanet gerçek olursa eğer şuan bana bbüyük kazık attın..uyandın kaka yaptın altını temizlettin emdin uyudun..
Bende çay içim bari dedim..birazdan uzancam bak uzancam diyorum yatıcam ne zaman desem.sen kalkıyon :KK70:
Uzanacağım yani usulca cenin pozisyonu alıp kafamı kolluğa koyucam :KK70:
Anan rahat etmiği uyanma yani:KK70:
Seni sevitorum kuşum:cool:
Babanda seviyor:cool:
Kardeşin olursa ki kız olacak yüzük falı diyor:KK70: sahip çık,kavga itmeyin:KK70:
Gardeşin o:KK70:
Baban zaten pinpirriikli adamın teki yaşlandı iyiceeeee gıcıklaştı:KK70:
Hoşgör...bak teee vanda bu kötü zammanda ..ne yollardan gitti...götümüzde donumuz yok sana oyun halıları hamaklar arabalar daha neler alıyoruz...:KK76:
Ayağınla furcan topun bile 20 kayme :KK70:
Kafamın tasını attırmayın..:KK62:
Kulağına küpe takma mosaaa....
Çekerim o kulağnı..
Anan nefes aldıkça sen,seninleee..ebediyen :KK68:
De hadi burdaağı anneler beni linç etmeden gidiyorum..
Ardımdan ağlaman :KK62:
Gwldiğin yerdeyim minnoş oğlum :cool:

Ben ailelerden uzagim malum ama bizm taraftan kiskanmiyorum ya da burdski kuzenimden ve arkadastan.yalniz esimin tarafi hamilelikte,oncesinde ve sonrasinda gereken ilgiyi vermediginden onlarla foto paylasmayi bile kiskaniyorum.istemiyrm ya istemiyorum cidden.turkiyeye gttgmde yalandan sevmeler sormalsr,dusundukce dahi paylasamiyrm cocugumu..
Ah kuzum...ara ara bu huysuzlukları oluyor :KK19: ben soğuk sandvç yapıp atıyorım dolaba..bazen öyle anlarda yiyom :21:
Aynen kuzu...
Gram ilgi yok ama ayaklarına gidiliyor bayramda seyranda dimi :KK62:

Gecede been dertlendim..
:KK14:
Kendi annen büyütse bişi demezde,kaynana büyütünce sakız gibi ağzında olıyor..ben büyüttüm:KK11:
Şonu ben büyüttüm..
Bakacan tabi seviyosan bakacanda:63:
Anne gibbi kaynana olmak istiyom:KK14:
Atom ve sör kızlarınıza yemek yapmayı üğretin:63:
Ayy bide üniversitede bizimkiler arkadş olurmuş:KK70: bi bakom.atomun kızı oğluma aşık:KK62:
:KK70:
Niye senin oğlan atomun kızına aşık değil şimdiden kaynanalık yapıyon:KK48:
Oğluma 2 sene baktı kaynana başka ilde olduğumuz için bizde kalıyordu çok zorlandım sürekli alttan alan ben oldum oğlum için ama şimdi bir yanım o baksın istemiyor çayını bile alan biri değil çünkü ama bir yanım başkasına güvenemiyor bakıcı sıkıntı Tuncelide nerde bulucam birini 1 sene sabret diyor ama bilmiyorum. Tek bildiğim çalışmak zorundayım:KK43:hakkımızda hayırlısı olsun.
Benim oğlan kızı çok kıskanıyor şimdiden kız yandı valla öyle mini giydirmez dışarı göndermez ooo işim zor benim:KK51:

Fark ettiniz mi bilmem ...sizler sayfanın amacına uygun davranırken nedense ben günlük ve.günce olarak kullanıyorum :KK70:
Oğlan büyüdüğü zaman..
Annem bak gir siteye ha o pembedon benim...oku dur dicem :KK70:
Ay hakket :KK58:
Ölmeden son nefeste pemnedon oldugımu söylerim oda ben ölünce okur :KK70:
Oğlum bu,kehanet gerçek olursa eğer şuan bana bbüyük kazık attın..uyandın kaka yaptın altını temizlettin emdin uyudun..
Bende çay içim bari dedim..birazdan uzancam bak uzancam diyorum yatıcam ne zaman desem.sen kalkıyon :KK70:
Uzanacağım yani usulca cenin pozisyonu alıp kafamı kolluğa koyucam :KK70:
Anan rahat etmiği uyanma yani:KK70:
Seni sevitorum kuşum:cool:
Babanda seviyor:cool:
Kardeşin olursa ki kız olacak yüzük falı diyor:KK70: sahip çık,kavga itmeyin:KK70:
Gardeşin o:KK70:
Baban zaten pinpirriikli adamın teki yaşlandı iyiceeeee gıcıklaştı:KK70:
Hoşgör...bak teee vanda bu kötü zammanda ..ne yollardan gitti...götümüzde donumuz yok sana oyun halıları hamaklar arabalar daha neler alıyoruz...:KK76:
Ayağınla furcan topun bile 2pembedonyme :KK70:
Kafamın tasını attırmayın..:KK62:
Kulağına küpe takma mosaaa....
Çekerim o kulağnı..
Anan nefes aldıkça sen,seninleee..ebediyen :KK68:
De hadi burdaağı anneler beni linç etmeden gidiyorum..
Ardımdan ağlaman :KK62:
Gwldiğin yerdeyim minnoş oğlum :cool:
Şu nickini değiş bari utanmıcan mı oğlundan pembedon derken :KK70:

Niye senin oğlan atomun kızına aşık değil şimdiden kaynanalık yapıyon:KK48:
Oğluma 2 sene baktı kaynana başka ilde olduğumuz için bizde kalıyordu çok zorlandım sürekli alttan alan ben oldum oğlum için ama şimdi bir yanım o baksın istemiyor çayını bile alan biri değil çünkü ama bir yanım başkasına güvenemiyor bakıcı sıkıntı Tuncelide nerde bulucam birini 1 sene sabret diyor ama bilmiyorum. Tek bildiğim çalışmak zorundayım:KK43:hakkımızda hayırlısı olsun.
Benim oğlan kızı çok kıskanıyor şimdiden kız yandı valla öyle mini giydirmez dışarı göndermez ooo işim zor benim:KK51:
Aaa aaa benim oğlum o çişliyemi aşık olcek zeyno hanıma :KK70:
Sörün kızını hiç almam.oğluma şimdiden cadı o :KK70:
Boşver anam bakıcıyı..gir siteye yaz sinirlenince..bakıcıya vericen parayı at kenara..oda bakıuor ya ondan yapıyordur zâr :KK70:
Söylen söylen boşvrr 1 yılmış gecer gider..:KK20:

Aaa aaa benim oğlum o çişliyemi aşık olcek zeyno hanıma :KK70:
Sörün kızını hiç almam.oğluma şimdiden cadı o :KK70:
Boşver anam bakıcıyı..gir siteye yaz sinirlenince..bakıcıya vericen parayı at kenara..oda bakıuor ya ondan yapıyordur zâr :KK70:
Söylen söylen boşvrr 1 yılmış gecer gider..:KK20:
Benim kızımın masallahı var ama abisi vermez vurur topuğundan oglusunu:KK70:

Annem de öyle diyor 1 sene sabret sonra nasılsa yanıma geleceksin ben bakarım diyor ama stres bastı beni şimdiden:KK17:

slm hatinlat bende ocak annesiyim takip.ediyorum sizi arada yaziyorum ben dogumdan 25 gun sonra hemeroid oldum hala cekiyorum aranizda basur olan ve buna care bulam varmi

slm hatinlat bende ocak annesiyim takip.ediyorum sizi arada yaziyorum ben dogumdan 25 gun sonra hemeroid oldum hala cekiyorum aranizda basur olan ve buna care bulam varmi
Normal doğum sonrası makat çatlağı oluştu bende doktorada gidemedim çok zordu o günler evde anestol vardı onunla gecistirdim anca. Zamanla iyileşti ama suyu az içtiğim zaman yine ağrı oluyor. Bol su iç kayısı ye kabız olmamaya dikkat et canım

Benim kızımın masallahı var ama abisi vermez vurur topuğundan oglusunu:KK70:

Annem de öyle diyor 1 sene sabret sonra nasılsa yanıma geleceksin ben bakarım diyor ama stres bastı beni şimdiden:KK17:
Kızam tecrüben var..taktik geliştir..hataların üzrrine düşün başka yol bul..strese ne giriyon ki :KK11:
Her zorluğun yanında mutlaka bir kolaylık vardır..
Dursun kenarda yastık gibi..minnoş var abisi varrrr...baksın baksın :KK14:
O abide şimdiden başladı ha :KK53:

Kızam tecrüben var..taktik geliştir..hataların üzrrine düşün başka yol bul..strese ne giriyon ki :KK11:
Her zorluğun yanında mutlaka bir kolaylık vardır..
Dursun kenarda yastık gibi..minnoş var abisi varrrr...baksın baksın :KK14:
O abide şimdiden başladı ha :KK53:
Ayy hemde nasıl ben teyzemle evlenicem diyor kardeşin kiminle evlensin dedim o evlenmicekki diyor :-)

Normal doğum sonrası makat çatlağı oluştu bende doktorada gidemedim çok zordu o günler evde anestol vardı onunla gecistirdim anca. Zamanla iyileşti ama suyu az içtiğim zaman yine ağrı oluyor. Bol su iç kayısı ye kabız olmamaya dikkat et canım
cok tsk ederim ful yesillik yiyorum kabizlik oluyor ne yaptysam dediklerini deniyecgm ins gecrr cok kotu bisey Allah kimsenin basina vermesin

cok tsk ederim ful yesillik yiyorum kabizlik oluyor ne yaptysam dediklerini deniyecgm ins gecrr cok kotu bisey Allah kimsenin basina vermesin
Tuvaletini yapmak bile bir nimet gerçekten. Ağladığımı biliyorum çok zor Allah sifanizi versin. Akşamdan kayisiyi 1 bardak suya koyup bekletin sabah hem o suyu için hem kayisiyi yiyin

öpme mevzusu zaten yok. kimsenın yanında öpmedıgım için onlarda öpemıyor. hatta k. valıdem severken hep, '' sen daha bebeksın, öpemiyorum senı, ama bacacagından öpebılırım ( genelde altını degıstırken onu söyler) '' der. çok mühadalecıyımdır zaten kim kucagına alırsa alsın
10 kere '' şöyle tut, aa şunu yapma'' tarzında konusurum. öyle olunca daha rahat oluyorum
sende dene çekinme :=)

Back
X