2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yokkk zaten vazcaydım
ebebek bakmaya gittim arabaya
kanguru ile taşıdım minnoşu
eve geldim ne göreyim
ne beşikte duruyor ne de anakucağında
illa yanımda duracak
alıştı demekki
arabasıda bana dönük olmasın :KK47:

bu arada görevliye pusetle ilgili soruyu sordum
her marka puset oluyor mu diye
aynen videoda ki sadece 2 markanın puseti uyumluymuşş Pembedon5 Pembedon5
Ohooo...onlar pahalı,üç beş ay için gereksiz..hem ben yyatırdım arabayı içine minik elyaflı puf yastığını koydum..yumuşacık..gömüldü içine ..:KK73:
Seside.cıkmadı..
Araba hafif ve kolay pratik olsun bence..sürüşü birde..şimdi minicik diyoruz ama 3-5 yaşına kadar binecekler...yaza6 aylık zati :cool:
Kocişim gelsede gezsek :-)

Ohooo...onlar pahalı,üç beş ay için gereksiz..hem ben yyatırdım arabayı içine minik elyaflı puf yastığını koydum..yumuşacık..gömüldü içine ..:KK73:
Seside.cıkmadı..
Araba hafif ve kolay pratik olsun bence..sürüşü birde..şimdi minicik diyoruz ama 3-5 yaşına kadar binecekler...yaza6 aylık zati :cool:
Kocişim gelsede gezsek :-)
inşallahhh
ALLAH kavuştursun

ben aslında agırlık açısından dedım. bu tarz araba alanlar genelde bi müddet sonra agırlıgından şikayet edıyor
Evet işte ben de daha 1 ay içinde şikayet eder oldum zaten, diyorum ya doğruya doğru; ağır bir araba. Ama yanımda yardım edecek, arabaya taksiye yükleyecek birileri olduğu sürece sorun olmuyor, arabayı kurunca pek sefalı yatıyor miniğim içinde :KK46:
Tek başıma çıkışlar için büyük ihtimalle bir müddet sonra bir baston puset edineceğim, şöyle tek elle açılan pratiklerden. Şimdi bir dünya araştırma yapmak lazım baston puset için de, tavsiyesi olan paylaşsın lütfen o_O

Canim evde kalcagniza sevindiminsallah gececk bu gunler de..cocukcagiz atlatsa bunlari ve sariligi biraz daha hzurlu olacak belki de..daha iyi uyuyacak ve yedigi daha cok yarayacak,boyle de olabilir..dereceye gelince ben hep poposundan olcuyorum oyle olcmustu hemsirem de.digerleri net sonuc vermiyormus cunku ve bnmki de 36.6 ile 37.6arasi hep.. Ortalama 37.1
Sagolasin canim. Evet dedigin gibi birazcik duzelse daha iyi toparlayacak insallah.
Buzim ogluslar dogustan atesli sanirim :)

BiZim de araba kredisi vardı da bütün altınları bozup kapadık
Şimdi kıza hediye gelenler dışında bişeu kalmafı kenarda valla
İşe dönesim de ypk :KK43:
2 yıl krndim bakmsk istiyorum bebişe
Bende kendim bakmak istiyorum, benimde ise donesim yok. Sevmiyorum zaten artik calismayi.. Aslinda calismayi degilde, insanlari... Daha cok minik 2,5 aylik. Ona guzel bi gelecek hazirlamak istiyorum. Bunun icin benimde calismam lazim... Bazen diyorum kime gore neye gore guzel bir gelecek? :KK12: Sat tasi taragi. Git istanbuldan. Gul gibi gecin. Ilk adimlarini betona degil, topraga atsin kizin.

Bende kendim bakmak istiyorum, benimde ise donesim yok. Sevmiyorum zaten artik calismayi.. Aslinda calismayi degilde, insanlari... Daha cok minik 2,5 aylik. Ona guzel bi gelecek hazirlamak istiyorum. Bunun icin benimde calismam lazim... Bazen diyorum kime gore neye gore guzel bir gelecek? :KK12: Sat tasi taragi. Git istanbuldan. Gul gibi gecin. Ilk adimlarini betona degil, topraga atsin kizin.
Atomum ne güzeel yazmışsın..şunu sapancada yaşadığım sürede cok iyi anladım..insan minimum şartlarda ,doğal,sade,gürültüsüz vs dinleniyor..
Orada yeşil vardı ,sakinlik dinginlik..gürültü yoktu..yağmur içine yağardı..balkonunda otururken koyunlar geöerdi.karşıdan,yazın köstebekler dolanırdı...ah ah.. İstekler bitmiyor ki ...ev ,araba,su,bu lazımlar..nerde çokluk orda b.okluk...
Rahmetli babacığımı 3 ay içinde elimiz.kolumuz bağlı ,kanser eritirken içimde kalan varolan dünyalıklar çekildi gitti..
Bakalım acele etmiyorum dersi vericemde geçicem..
Kpss ler..stresi,paniği ohoo...
İnşallah muğla ortacaya tayin çıkarda,oğlumla ve olacak olursa çocuklarımla ilgilenmek isritorum..
Eve ne kadar cok para girerse o kadarda gidiyor be :KK53:
Allah size kolaylıklar nasip etsin inşallah..

Gece gece dertlendim be..
:KK14:
İşe başlayacak anneler ve başlamayı istemeyen ama mecburlar..
Çok zor dimi...
Dünyanın en tatlı nimetinden ayrılıp (gün içinde) zor ,kaprisli insanlarla uğraşmak..
Bu çark bizi eziyor..
Kadın olmak zormuş..
Hayat şartları işte,emeklide olmak lazım...
Olmalı..
Yoksa ..
Aman atom be...beni derin mevzular içinde bıraktın..
Farkındaysanız büyük şehirde kadın kesinlikle çalışmalı
Fakkat küçük bir kasabada hayal edince kendimizi olmasada olur diyor insan...

Çalış,emekli ol...kocanın ağzına bakma,ilerde ne olacağı belli değil boşanırsan cpcuklarla kalakalırsın deniliyor..
Zamanımız evliliği...
Güvensizliği...

Tehdit,korku nesli..
:KK14: iki ucu b.oklu değnek..
Mevlam eyler ....eylerse güzel eyler..:KK16:
Olacak olacak olacak o kadar olacak olacak olacak o kadar...
Oya başar ..
İyi akşamlar anacığım..
Vay be Hoppa

Atomum ne güzeel yazmışsın..şunu sapancada yaşadığım sürede cok iyi anladım..insan minimum şartlarda ,doğal,sade,gürültüsüz vs dinleniyor..
Orada yeşil vardı ,sakinlik dinginlik..gürültü yoktu..yağmur içine yağardı..balkonunda otururken koyunlar geöerdi.karşıdan,yazın köstebekler dolanırdı...ah ah.. İstekler bitmiyor ki ...ev ,araba,su,bu lazımlar..nerde çokluk orda b.okluk...
Rahmetli babacığımı 3 ay içinde elimiz.kolumuz bağlı ,kanser eritirken içimde kalan varolan dünyalıklar çekildi gitti..
Bakalım acele etmiyorum dersi vericemde geçicem..
Kpss ler..stresi,paniği ohoo...
İnşallah muğla ortacaya tayin çıkarda,oğlumla ve olacak olursa çocuklarımla ilgilenmek isritorum..
Eve ne kadar cok para girerse o kadarda gidiyor be :KK53:
Allah size kolaylıklar nasip etsin inşallah..
Ben adabazarinda okudum iyi bilirim heryerini. Halki yobazdir birazdir ama yasanacak yerdir aslinda. Tabiki bir muglaya bir izmire asla degismem. Muglada yasam benimde hayalim... Aykaya-gokova öleyim oralarda... Ölumlu dunya. Bugun varsin yarin yok belkide dedigin gibi. Allah gani gani rahmet eylesin babana...

Gece gece dertlendim be..
İşe başlayacak anneler ve başlamayı istemeyen ama mecburlar..
Çok zor dimi...
Dünyanın en tatlı nimetinden ayrılıp (gün içinde) zor ,kaprisli insanlarla uğraşmak..
Bu çark bizi eziyor..
Kadın olmak zormuş..
Hayat şartları işte,emeklide olmak lazım...
Olmalı..
Yoksa ..
Aman atom be...beni derin mevzular içinde bıraktın..
Farkındaysanız büyük şehirde kadın kesinlikle çalışmalı
Fakkat küçük bir kasabada hayal edince kendimizi olmasada olur diyor insan...

Çalış,emekli ol...kocanın ağzına bakma,ilerde ne olacağı belli değil boşanırsan cpcuklarla kalakalırsın deniliyor..
Zamanımız evliliği...
Güvensizliği...

Tehdit,korku nesli..
:KK14: iki ucu b.oklu değnek..
Mevlam eyler ....eylerse güzel eyler..:KK16:
Olacak olacak olacak o kadar olacak olacak olacak o kadar...
Oya başar ..
İyi akşamlar anacığım..
Vay be Hoppa
Kızım sabah sabah yazdığını okuyup dertlendim iyi mi?
Eş durumu tayinim ben doğum iznindeyken çıktı seneye haziranda tayinciyiz ve ben başlama yapmak zorundayım. 1 sene çalışmadan eş durumu isteyemiyorum tekrar. Mecbur ya 1 sene çalışmam gerekiyor ya da burdaki görevi 1 sene uzatmamız lazım. Kafam bi milyon:KK43:

Günaydın kızlar dun kayinvalideye geldik giremiyorum pek şimdiden evimi özledim ya bebisim de beşiğini özledim bir kaç gün daha kalacaz kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben bebeğimi kimseye vermek istemiyorum:KK12: kimse almasın kucağıma onun kokusunu ben cekiyim içime mis mis o annesi onu çok kıskanıyor :KK49: ama bahsettiğiniz gibi çalışan anne olmak çok zor ben de iki yıl sonra birakacam bebisimi babanneye onu düşünmek bile içimi acitiyor çok zor :KK12: bu arada pempedon hangi bebek arabasını aldın ben de alaçam karar veremiyorum memnunmusun :KK49:

Günaydın kızlar dun kayinvalideye geldik giremiyorum pek şimdiden evimi özledim ya bebisim de beşiğini özledim bir kaç gün daha kalacaz kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben bebeğimi kimseye vermek istemiyorum:KK12: kimse almasın kucağıma onun kokusunu ben cekiyim içime mis mis o annesi onu çok kıskanıyor :KK49: ama bahsettiğiniz gibi çalışan anne olmak çok zor ben de iki yıl sonra birakacam bebisimi babanneye onu düşünmek bile içimi acitiyor çok zor :KK12: bu arada pempedon hangi bebek arabasını aldın ben de alaçam karar veremiyorum memnunmusun :KK49:
Kesinlikle o kiskanma bende de var sanki kucaklarına aldıklarında bir yeri aciyacak diye düşünürüm :cry:birde bebegimi minciklamazlar mi sinir olurum:KK34:

Ben adabazarinda okudum iyi bilirim heryerini. Halki yobazdir birazdir ama yasanacak yerdir aslinda. Tabiki bir muglaya bir izmire asla degismem. Muglada yasam benimde hayalim... Aykaya-gokova öleyim oralarda... Ölumlu dunya. Bugun varsin yarin yok belkide dedigin gibi. Allah gani gani rahmet eylesin babana...
Adabazarını bilmomda adapazarını biliom :KK70:
Valla horoz gibbii yürüyolla...
Çark caddesi ...bu ne bieeeaaa dedimdi...
Şimdi banna o çark kaymak kaymak :KK70:
Sapancanın halkı gıcık..
Öyle olmasa oraya giderdim..istambola 2 saaatt:KK14: vay anasını sattımın özledimnbe...

Kızım sabah sabah yazdığını okuyup dertlendim iyi mi?
Eş durumu tayinim ben doğum iznindeyken çıktı seneye haziranda tayinciyiz ve ben başlama yapmak zorundayım. 1 sene çalışmadan eş durumu isteyemiyorum tekrar. Mecbur ya 1 sene çalışmam gerekiyor ya da burdaki görevi 1 sene uzatmamız lazım. Kafam bi milyon:KK43:
Gecede been dertlendim..
Kendi annen büyütse bişi demezde,kaynana büyütünce sakız gibi ağzında olıyor..ben büyüttüm:KK11:
Şonu ben büyüttüm..
Bakacan tabi seviyosan bakacanda:63:
Anne gibbi kaynana olmak istiyom:KK14:
Atom ve sör kızlarınıza yemek yapmayı üğretin:63:
Ayy bide üniversitede bizimkiler arkadş olurmuş:KK70: bi bakom.atomun kızı oğluma aşık:KK62:
:KK70:

Back
X