- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.441
ben korkuyorum öyle yapınca. inşallah aynı şeyden bahsedıyoruzdur :=)Bizim kız da yapıyor, hatta eşimle "Yine virajı alamadı" deyip gülüyoruz, resmen virajı alamayan araba tekeri gibi bir ses çıkıyor çünkü
Ben dikkat ettim, nefes alırken ıkınır gibi yaptığında daha sık oluyor o ses, ya da iç çeker gibi nefes aldığında, ama çok şükür ardından tıkanma gelmiyor, ilk haftalar boyuna tıkanıyordu minik kornişonum
Valla benim minnoş da sürekli garip sesler çıkarıyo.dönem dönem değişiyo sesin tipi :)selam anneler, nörüyonuz?
dün minoş iyi uyudu uyumasına da bazen fren sesi gibi nefes sesı cıkarıyor. var mı öyle bebikler?
MazlumuGetirinBana
nasıl anlatsam; nefesını hızla içine çekiyor. onu takıp edıcem dıye gec yattım.
0+6 aylık zeka kartları varmıs nette gördüm.
yazıcıdan cıkarıp mınnoşa göstercem.
sesleri pek önemsemıyorumValla benim minnoş da sürekli garip sesler çıkarıyo.dönem dönem değişiyo sesin tipi :)
İç çekme gibi bu aralar
Monozebra kartlarımıselam anneler, nörüyonuz?
dün minoş iyi uyudu uyumasına da bazen fren sesi gibi nefes sesı cıkarıyor. var mı öyle bebikler?
MazlumuGetirinBana
evet.Monozebra kartlarımı
ben tlf gösteriyorum çıktı alamadım
henüz gözleriyle izliyor resimleri çok tepki vermiyor
Haklısın canım korkmaktasesleri pek önemsemıyorum
nefesı kesılıyormus gibi olunca korktum.
aynen.Haklısın canım korkmakta
İnsan bakmaya kıyamıyo valla
Çpk güzel bi duyguymuş
Şimdiden bile geleceğini düşünüp endiişeleniyorum minnoşun
Valla sór böyle acı fren denir giyk gibi bir ses ise arada benim kız da çıkarıyorselam anneler, nörüyonuz?
MazlumuGetirinBana
Hızlı mı nefes alıp veriyor canım nasıl. Eğer öyleyse normal bebeklerin solunum sayısı nabız sayısı fazladırselam anneler, nörüyonuz?
MazlumuGetirinBana
aynen öyle. bebekler agızdan nefes almayı bılmezler ( ilk 3 aydı sanırım yanlıs bılmıyorsam )Valla sór böyle acı fren denir giyk gibi bir ses ise arada benim kız da çıkarıyor
nefesını hızlıca içine çekiyor. bazen uyanıyor, bazen uykuya devam edıyor. sonra normale dönüyorHızlı mı nefes alıp veriyor canım nasıl. Eğer öyleyse normal bebeklerin solunum sayısı nabız sayısı fazladır
Normal canım daha akcigerler normal solunum yapamıyor. Emerken süt çok kaçar bu yüzden. Hızlı solunum yaptıkları için oluyor merak etme özellikle sırt üstü yattığında daha çok olurnefesını hızlıca içine çekiyor. bazen uyanıyor, bazen uykuya devam edıyor. sonra normale dönüyor
ara sıra yapıyor
başkasının çocugu olsa saçmalama, amma pimpiriklisin vs vs tarzında söylenırımNormal canım daha akcigerler normal solunum yapamıyor. Emerken süt çok kaçar bu yüzden. Hızlı solunum yaptıkları için oluyor merak etme özellikle sırt üstü yattığında daha çok olur
İlk çocuk hep acemilik canım ben de oğlumda öyleydim ama kızım da daha rahatım. Çorabına kadar ütülerdim kolikti gündüz hiç uyumazdı tuvalete bile gondermezdi. Hatta birinde yetisemedim kaçırdımbaşkasının çocugu olsa saçmalama, amma pimpiriklisin vs vs tarzında söylenırım
kendının olunca ınsan evhamlı oluyormus gercekten
ulen bebegın basına tünedım baykuş misali gak dese tazı gibi bitiyorum yanında. yalnız bıraksam odada 4 dk bi bakıyorum
uyurken sesini duysam pat diye dikiyorum ayaga
yok ben senın kadar degılımİlk çocuk hep acemilik canım ben de oğlumda öyleydim ama kızım da daha rahatım. Çorabına kadar ütülerdim kolikti gündüz hiç uyumazdı tuvalete bile gondermezdi. Hatta birinde yetisemedim kaçırdımşimdi aklıma geliyorda ne germişim kendimi bırak ağlasın birazda tuvalette yatacak değilimya akşam eşim gelene kadar birşey yiyemezdim suyla yaşıyordum. Şimdi kızım ağlarsa işim varsa oğlum salla kardeşini diyorum biraz ağlasın bişey olmaz diyor o bile benden daha rahat
Benimki gorunce basti yaygarayi[QUOTE="Surrender, post: 45592742, member: Facebook da paylaşmıştım burayada yukleyim bi faydalanan olur
Eki Görüntüle 1794646 Eki Görüntüle 1794647
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?