2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben korkuyorum öyle yapınca. inşallah aynı şeyden bahsedıyoruzdur :=)

Valla benim minnoş da sürekli garip sesler çıkarıyo.dönem dönem değişiyo sesin tipi :)
İç çekme gibi bu aralar

Monozebra kartlarımı
ben tlf gösteriyorum çıktı alamadım
henüz gözleriyle izliyor resimleri çok tepki vermiyor

[QUOTE="Surrender, post: 45592742, member: Facebook da paylaşmıştım burayada yukleyim bi faydalanan olur

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-24-16-31-14-1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 476
  • Screenshot_2016-02-24-16-30-36.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 2.357
  • Screenshot_2016-02-24-16-30-13-1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 382
  • Screenshot_2016-02-24-16-29-40.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 184
Valla sór böyle acı fren denir giyk gibi bir ses ise arada benim kız da çıkarıyor

Hızlı mı nefes alıp veriyor canım nasıl. Eğer öyleyse normal bebeklerin solunum sayısı nabız sayısı fazladır

nefesını hızlıca içine çekiyor. bazen uyanıyor, bazen uykuya devam edıyor. sonra normale dönüyor
ara sıra yapıyor
Normal canım daha akcigerler normal solunum yapamıyor. Emerken süt çok kaçar bu yüzden. Hızlı solunum yaptıkları için oluyor merak etme özellikle sırt üstü yattığında daha çok olur

Normal canım daha akcigerler normal solunum yapamıyor. Emerken süt çok kaçar bu yüzden. Hızlı solunum yaptıkları için oluyor merak etme özellikle sırt üstü yattığında daha çok olur
başkasının çocugu olsa saçmalama, amma pimpiriklisin vs vs tarzında söylenırım
kendının olunca ınsan evhamlı oluyormus gercekten
ulen bebegın basına tünedım baykuş misali gak dese tazı gibi bitiyorum yanında. yalnız bıraksam odada 4 dk bi bakıyorum
uyurken sesini duysam pat diye dikiyorum ayaga

İlk çocuk hep acemilik canım ben de oğlumda öyleydim ama kızım da daha rahatım. Çorabına kadar ütülerdim kolikti gündüz hiç uyumazdı tuvalete bile gondermezdi. Hatta birinde yetisemedim kaçırdım şimdi aklıma geliyorda ne germişim kendimi bırak ağlasın birazda tuvalette yatacak değilimya akşam eşim gelene kadar birşey yiyemezdim suyla yaşıyordum. Şimdi kızım ağlarsa işim varsa oğlum salla kardeşini diyorum biraz ağlasın bişey olmaz diyor o bile benden daha rahat

yok ben senın kadar degılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…