- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.401
Ni eee yaa yaşlı misinBizde gençken tavşan kaç oynardık
Kocayı bulduğum yok emekliye ayrılmış gibiyim korunma yöntemim net ama kesin çözüm ilişki yokNi eee yaa yaşlı misinhala genciz genç. .
Nie ole ee oluyo ya..35 e kadar biz de normaldik Dr 3400 doğar dedi.detaylı USG ye bi gittim şu az diye çocuk 29 aralıkta 2100 gramdi.güç bela 11 ine kadar 300 gram aldık. Kilosu düşük ona mi yanayım. 30 aralık 2015 olcak ona mi derken ..hadi bi hafta daha dursun dedi dr2800 doğdu benimkide 41+2 doğdu erken dogsa kaç gram dogardi kim bilir
Bende 60 gün oldu hala kanama var 40 ona kadar anladım 40 .ondan sonra adet oluyorum sandığım 3.vaka arada kesiliyor 3 5 gün sonra gene 3 5 gün oluyor.RIA taktırdı m ondan mi acep.17 sine randevu m var smear yapcak Dr tabii kanama biterse o zaman soracagimKocayı bulduğum yok emekliye ayrılmış gibiyim korunma yöntemim net ama kesin çözüm ilişki yok
O mon dio2. Cisi ..aslında 3.Sude olabilirrama iri değil. .kurmy subay
Riaya bağlıdır ilk 6 ay olabiliyor böyle ara kanamalar. Ben aşırı anemik olduğum için ria taktiramiyorum bu yüzden. Doktor komtrol etsin bakalım bir sorun yoktur insallahBende 60 gün oldu hala kanama var 40 ona kadar anladım 40 .ondan sonra adet oluyorum sandığım 3.vaka arada kesiliyor 3 5 gün sonra gene 3 5 gün oluyor.RIA taktırdı m ondan mi acep.17 sine randevu m var smear yapcak Dr tabii kanama biterse o zaman soracagim
Bu benim 3.cucukRiaya bağlıdır ilk 6 ay olabiliyor böyle ara kanamalar. Ben aşırı anemik olduğum için ria taktiramiyorum bu yüzden. Doktor komtrol etsin bakalım bir sorun yoktur insallah
Ben son 3 ay feci diş ağrısı cektim canım. Hiçbir doktor yapmadı sabret deyip gönderdiler yemek yemezsem ağrı yoktu o yüzden yemek yemeye korkuyordum. Aç kalmamak için yiyordum resmen mide yanmam çok olduğu için zor bela yedigimi de çıkarıyordum. Doğum yapınca hemen gittim yaptırdım yoksa oğlum 3500 gr 53 cm doğmuştu kızda bu yemeye anca 2800 gr 50 cm doğdu. Buna şükür Allah sağlık versin abisinin 2 aylık kilosuna yetişti bile maşallahNie ole ee oluyo ya..35 e kadar biz de normaldik Dr 3400 doğar dedi.detaylı USG ye bi gittim şu az diye çocuk 29 aralıkta 2100 gramdi.güç bela 11 ine kadar 300 gram aldık. Kilosu düşük ona mi yanayım. 30 aralık 2015 olcak ona mi derken ..hadi bi hafta daha dursun dedi dr
Artık rahim yoruluyor canım ilk dogumdaki gibi hemen toparlanmasını bekleme. Bir sorun yoktur merak etme ilk 1 yıl anca eski haline dönüyor tam olarakBu benim 3.cucukdiğerlerinde hiç bu kadar uzun süren kanama m olmamıştı. Ins bi sorun yoktur
Benimde ikisi 3.5 kilo doğdular.ancak bunda ben pek bi koşturdum hiç dinlene medim.zaten baya asagidaydi.sıkışmış dedi durdu annem..buna da şükür. .kalça USG sinde küçük ama cin gibi maşallah dedi drBen son 3 ay feci diş ağrısı cektim canım. Hiçbir doktor yapmadı sabret deyip gönderdiler yemek yemezsem ağrı yoktu o yüzden yemek yemeye korkuyordum. Aç kalmamak için yiyordum resmen mide yanmam çok olduğu için zor bela yedigimi de çıkarıyordum. Doğum yapınca hemen gittim yaptırdım yoksa oğlum 3500 gr 53 cm doğmuştu kızda bu yemeye anca 2800 gr 50 cm doğdu. Buna şükür Allah sağlık versin abisinin 2 aylık kilosuna yetişti bile maşallah
Sağol ya içimi ferahlAttın ..Artık rahim yoruluyor canım ilk dogumdaki gibi hemen toparlanmasını bekleme. Bir sorun yoktur merak etme ilk 1 yıl anca eski haline dönüyor tam olarak
hiç bakmadım. yarın bakarımSurrender verem aşısı yapılan yerde bir reaksiyon var mı canım bizim izi bile yok tutmadı mi ki
Surrender verem aşısı yapılan yerde bir reaksiyon var mı canım bizim izi bile yok tutmadı mi ki
Aşı izi hemen oluşmaz 1 2 aya anca oluşur kabuklaşırhiç bakmadım. yarın bakarım
Yok canım ne uyuması kalktım kızım bana kahvaltı hazırlamış afiyetle yedim şimdi camları siliyor.Anneler hepiniz yorgunluktanuykuya mi daldiniz bugun :) hadi soyle bi yorumyapiimm..bebekler uyudu siz de firsat bu firsat diyip sekerleme yapiosunuz dimiii
Uyumak ne mumkun ne bebis uyuyor nede ev isi bitiyorAnneler hepiniz yorgunluktanuykuya mi daldiniz bugun :) hadi soyle bi yorumyapiimm..bebekler uyudu siz de firsat bu firsat diyip sekerleme yapiosunuz dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?