- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.521
Dun bebege body almak icin bebegi anneme birakip esimle avm ye gittik. Bi yemek yiyelim dedik bana sen gec otur ben alir gelirim dedi, neyse oturdum bekliyorum elimdede telefon kk okuyorumBana erkek tarafi zorla getirilmis gibime geldi bizim görümce de cok cirkin anam . bi makyaj yapti 1 kilo fondoten surdu.. Uyardim abartma diye ama yapti genede.. Esim gördü söyleseydin arabalari boyamak icin kullanilan sprey tabancasi getirirdim dedi dalga gecti
Görümce aradi az once beni, seni cok begenmis ailesi dediEsim duymasin kiskanclik krizine girer ben güzel kizim ondandir vessellam dedim bozuldu ama bence buyukler biraz dogalliktan yana diye dusunuyorum.. Ve benim gorumce cok beceriksiz, adamlarin kekini pastasini bile ben evden yapip götürdüm küçücük çocugumla
Ne alaka acaba kiz, erkek ?Erkek cocuguna fitil tavsiye etmiyoz defi hemdire
Canım dikisler in neden düşmedi acaba? Benim çabuk kaynamışti..
Bizde fitil vardi asidan sonra verim defim.boyle dedi.bilmiyom canimNe alaka acaba kiz, erkek ?
Ben de korkuyorum ama taktırmaya karar vrtdim
Randevumu aldım bakalım nası olcak
Prezervatife de güvenemiyorum çok riskli geliyo
Önceden yazz kullanmıştım bir buçuk yıl hiç yan etki yapmadı
3 ay eşim korundu hapın etkisi vücudumdan gitsin diye korunmasız ilk ay hamile kaldım
Keşke yine kullanabilseydim rahattı valla
Naber ?
Uykusuzumyorgunum..
Dizlerim ağrıyı...yağmur var fenayou?
Sulalede pek kısa yok. En kisalari benim iste:) doğduğunda ufakti ama tabi hiç belli olmaz bakarsın bana benzer:)Masaallah cok guzel uzamis.boylu olacak kixin demekki
Vücut yapısıyla da alakali o zaman. Bana ebe kabiz olma sakin bol bol sıvı tüket demişti. .Distaki iki tane bile gecenlerde dustu..hic bilmiyrm ki cnm hic agrim da olmadi hemen hemen..ters bise olsa hani bilirdim de..
Ev kapkara oldu be...tvyi açmadım..mosa hamakta uyudu..bi lactamil hazırladımUykusuzumBenimde bacaklarim agriyo. Burdada firtina var kasvet.
Kolay ve rahat geçerse anlatırım canım :)Keske vallahi.. Hadi hayirlisi insallah kolaycacik gecer gider..belki ben de taktirrim belli olmaz :/
Canım bende de hic istek yok bana kalsa hic olmasınBen de oyle cnm agri fln olcak diye korkuorum bi de nasil olcak iste hafi hamile kalirsam vs vsacayip sorular var kafamda.hos ztn aramizda bise oldugu ds yokyani bende oyle bi istek yok ama muhakak o zaman da gelecegi icinsorayim dedim bizmki de dun arastrms tm ne zaman hazir hissedersen o zaman diyor,bana kalsa daha cokbeklersin diycem ama neyse
Attimtribbexx özel mesaj attıydım bide burda yazam dedim..
Ptt bişiyi beceremedi ...
Takip nodan sorgulayabilirmişmişşşşşmişşş uyuz herif... Kağıt duruosa bi atıver be kuzum
Ilk defa benim internette bi problem yok. Neden acebaEv kapkara oldu be...tvyi açmadım..mosa hamakta uyudu..bi lactamil hazırladım
Gelip giden internete küfür ederek içiyorum..
Üfffff....noluyo yaIlk defa benim internette bi problem yok. Neden aceba
Canım bende de hic istek yok bana kalsa hic olmasıneşime doğumdan dedim bana ikinci bebek deme normal doğum çok zor kendimi parçaların o da gördü halimi canım bir de benim dikişlerden ne durumda bilmiyorum 6 dikisim vardı düştü mu ben hic farketmedim spiral de regl düzenini bozuyor diyorlar hem de o da güvenli değil benim teyzem onunla hamile kaldı hayırlısı bakalım her seyin bir çaresini bulacaz
RIA takıldıktan bir ay sonra Ultrason ile kontrol ediyor Dr bu sadece ..kaymadikta n sonra sorun yok ..Ablam da spiral varken hamile kaldi..kontrolunu yaprirmak gerek demek ki..e bize ne kaldi baska :) cikamadim isin icinden kizben de ictekileri merak ediom ins kisa zamanda duserler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?