2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dun bebege body almak icin bebegi anneme birakip esimle avm ye gittik. Bi yemek yiyelim dedik bana sen gec otur ben alir gelirim dedi, neyse oturdum bekliyorum elimdede telefon kk okuyorum lavugun biri geldi karsi sandalyeyi cekti oturdu o sirada esim geldi, hayirdir bilader? Lavuk sok Bugun ariyo demin, sakin disari cikma. he he ... Dedim. Bi kiskanc es de bende mecvut Gerci heryerde belayi cekerim ben

Keske vallahi.. Hadi hayirlisi insallah kolaycacik gecer gider..belki ben de taktirrim belli olmaz :/

tribbexx özel mesaj attıydım bide burda yazam dedim..

Ptt bişiyi beceremedi ...
Takip nodan sorgulayabilirmişmişşşşşmişşş uyuz herif... Kağıt duruosa bi atıver be kuzum

Canım bende de hic istek yok bana kalsa hic olmasın eşime doğumdan dedim bana ikinci bebek deme normal doğum çok zor kendimi parçaların o da gördü halimi canım bir de benim dikişlerden ne durumda bilmiyorum 6 dikisim vardı düştü mu ben hic farketmedim spiral de regl düzenini bozuyor diyorlar hem de o da güvenli değil benim teyzem onunla hamile kaldı hayırlısı bakalım her seyin bir çaresini bulacaz

Ablam da spiral varken hamile kaldi..kontrolunu yaprirmak gerek demek ki..e bize ne kaldi baska :) cikamadim isin icinden kiz ben de ictekileri merak ediom ins kisa zamanda duserler

Ablam da spiral varken hamile kaldi..kontrolunu yaprirmak gerek demek ki..e bize ne kaldi baska :) cikamadim isin icinden kiz ben de ictekileri merak ediom ins kisa zamanda duserler
RIA takıldıktan bir ay sonra Ultrason ile kontrol ediyor Dr bu sadece ..kaymadikta n sonra sorun yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…