- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.501
Gorumce kaldi basina desene :)
Ahhaahhah
biliodum ya ülen karı
Bana erkek tarafi zorla getirilmis gibime geldi bizim görümce de cok cirkin anam . bi makyaj yapti 1 kilo fondoten surdu.. Uyardim abartma diye ama yapti genede.. Esim gördü söyleseydin arabalari boyamak icin kullanilan sprey tabancasi getirirdim dedi dalga gectiAnasi begenmemis dimek
Erkek cocuguna fitil tavsiye etmiyoz defi hemdireKizlar 2.ay asisindan sonra bebitolar ne kadar zamanda toparliyolar? Bugun 3. Gun bizim toparlayamadi... Babasi fitil koy dedi, yok dedim atesi yokken fitil mi tikilir?Bilemedim...
Biz iyiyiz.kuzenim polis goreve cagrdilar tatil olmasina ragmenCok gecmis olsun . Aksamdan beri izlemek blie nasil can yakiyor. Yasamak ve o acinin yasayani olmak... Cok zor ...
Bix 5 aydr iliski yasamiyoz.beklemedeyix.sezeryan benimki40imiz da cikti..geldik mi en stresli kisma.. Ne zaman hazir olurmusum ne hazir olurmusum..bazilariniz sormustu konusmustu ama ben de korunma yontemi olarak hap kullanmayi duusnuyorum. Ha hemen olacak mi biseelr? Ben hic hazir degilim ve icimden gelmiyor da..normal dogum yaoanlar,ic dikisler engel mi peki iliskiye? Bilen duyan var mi acepbenim duruyor galiba icerde daha
Eyvah eyvah..kaldık i bu hapların yan etkileri kişiden kişiye de farklılık gösteriyor. .isteksizlik yapması da cabası ..yoksa m bu isteksizligi sadece bende mi yaptı. .ablam 8 yıldır kullaniğ
Ben 8*24 kullanmıştım bi yıl kadar
Ya esin korunacak yada en az zararlıdır RIA bence ..Aşırı kanaman olmuyorsa.hap gibi unutma derdi yok..bizde eşim koruduğunda bende sıkıntı oluyor ..Ben 1 yillik evliyim basta uc ay kullanmistm aynen korka korka o hormonlardan dolayi.ne bilim cnm hemsire fln kullanabilirsin dedi,ebe de. Ona ragmen net de degildim de napcaz ya simdik
Canım bizim de kirkimiz çıktı ama ben korkuyorum dikişlerden cesaret edemedik eşime 2 ay bekle dedim bir yildir bekliyorum diyor adam da hakli40imiz da cikti..geldik mi en stresli kisma.. Ne zaman hazir olurmusum ne hazir olurmusum..bazilariniz sormustu konusmustu ama ben de korunma yontemi olarak hap kullanmayi duusnuyorum. Ha hemen olacak mi biseelr? Ben hic hazir degilim ve icimden gelmiyor da..normal dogum yaoanlar,ic dikisler engel mi peki iliskiye? Bilen duyan var mi acepbenim duruyor galiba icerde daha
Her cocuk farklidir canim kac cm dogdu kiKizlar din kontrole gittik.bebegimin boyu 57 cm.iki aylik.sixinkiler nasil.kari koca kida boyluyuz.oglum kisami sizce
Canım benim doktorum spiral ya da prezervatif dedi40imiz da cikti..geldik mi en stresli kisma.. Ne zaman hazir olurmusum ne hazir olurmusum..bazilariniz sormustu konusmustu ama ben de korunma yontemi olarak hap kullanmayi duusnuyorum. Ha hemen olacak mi biseelr? Ben hic hazir degilim ve icimden gelmiyor da..normal dogum yaoanlar,ic dikisler engel mi peki iliskiye? Bilen duyan var mi acepbenim duruyor galiba icerde daha
Benim kızım 49 Cm doğmuştu, 2 aylıkken 58,5 Cm di. Bence normal gibi ben 164 esim 185 ancak bu kadar uzadi:)Kizlar din kontrole gittik.bebegimin boyu 57 cm.iki aylik.sixinkiler nasil.kari koca kida boyluyuz.oglum kisami sizce
Canım bizim de kirkimiz çıktı ama ben korkuyorum dikişlerden cesaret edemedik eşime 2 ay bekle dedim bir yildir bekliyorum diyor adam da haklitekrar hamile kalma korkusu da ayrı emziren anneler için ilaç varmış ben de ne yapacak bilemedim normal doğum ağrısından sonra ikinciyi göze anlamıyorum şuan çok zor doğum 2 yaşından sonra düşünüyorum ben yas 28 hayırlısı bakalım
Canım emziriyorsan hap kullanma..40imiz da cikti..geldik mi en stresli kisma.. Ne zaman hazir olurmusum ne hazir olurmusum..bazilariniz sormustu konusmustu ama ben de korunma yontemi olarak hap kullanmayi duusnuyorum. Ha hemen olacak mi biseelr? Ben hic hazir degilim ve icimden gelmiyor da..normal dogum yaoanlar,ic dikisler engel mi peki iliskiye? Bilen duyan var mi acepbenim duruyor galiba icerde daha
Canım benim doktorum spiral ya da prezervatif dedi
Hap kullanılmıyo bildiğim kadarıyla emzirirken
Ama belki orda vardır uygun olanı
Canım emziriyorsan hap kullanma..
Benim baya içte dikisim vardı. O yüzden bende pek cesaret edemedim. Edemediğim kadarda varmış diyim sen anla
Canım dikisler in neden düşmedi acaba? Benim çabuk kaynamışti..Emziriyorum canim mama da vermiyorum hic..bana da kac tane var demediler ama baya bi surmustu dikisim..biakc tane gordum duruyordu da..anladim senii anladimm
Naber ?nodu sana atoıoommmmm
Patlamışsın
Ben de korkuyorum ama taktırmaya karar vrtdimSpiral icin de ben cekiniyorum ya ,tamam dogumu normal yaptim da simdi o mecburiyet yok gibi hissediyorum ondan cekiniuorumama bi ebe ile konusmam lazim sanirim,gelebilirsin konusmak icin demislerdi..of ilk bebek isterken ne de rahatmisiz meger
Masaallah cok guzel uzamis.boylu olacak kixin demekkiBenim kızım 49 Cm doğmuştu, 2 aylıkken 58,5 Cm di. Bence normal gibi ben 164 esim 185 ancak bu kadar uzadi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?