2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gorumce kaldi basina desene :)

Ahhaahhah

biliodum ya ülen karı

Anasi begenmemis dimek
Bana erkek tarafi zorla getirilmis gibime geldi bizim görümce de cok cirkin anam . bi makyaj yapti 1 kilo fondoten surdu.. Uyardim abartma diye ama yapti genede.. Esim gördü söyleseydin arabalari boyamak icin kullanilan sprey tabancasi getirirdim dedi dalga gecti
Görümce aradi az once beni, seni cok begenmis ailesi dedi Esim duymasin kiskanclik krizine girer ben güzel kizim ondandir vessellam dedimbozuldu ama bence buyukler biraz dogalliktan yana diye dusunuyorum.. Ve benim gorumce cok beceriksiz, adamlarin kekini pastasini bile ben evden yapip götürdüm küçücük çocugumla

Bix 5 aydr iliski yasamiyoz.beklemedeyix.sezeryan benimki

Kizlar din kontrole gittik.bebegimin boyu 57 cm.iki aylik.sixinkiler nasil.kari koca kida boyluyuz.oglum kisami sizce

Ben 1 yillik evliyim basta uc ay kullanmistm aynen korka korka o hormonlardan dolayi.ne bilim cnm hemsire fln kullanabilirsin dedi,ebe de. Ona ragmen net de degildim de napcaz ya simdik
Ya esin korunacak yada en az zararlıdır RIA bence ..Aşırı kanaman olmuyorsa.hap gibi unutma derdi yok..bizde eşim koruduğunda bende sıkıntı oluyor ..

Canım bizim de kirkimiz çıktı ama ben korkuyorum dikişlerden cesaret edemedik eşime 2 ay bekle dedim bir yildir bekliyorum diyor adam da hakli tekrar hamile kalma korkusu da ayrı emziren anneler için ilaç varmış ben de ne yapacak bilemedim normal doğum ağrısından sonra ikinciyi göze anlamıyorum şuan çok zor doğum 2 yaşından sonra düşünüyorum ben yas 28 hayırlısı bakalım

Canım benim doktorum spiral ya da prezervatif dedi
Hap kullanılmıyo bildiğim kadarıyla emzirirken
Ama belki orda vardır uygun olanı

Ben de oyle cnm agri fln olcak diye korkuorum bi de nasil olcak iste hafi hamile kalirsam vs vsacayip sorular var kafamda.hos ztn aramizda bise oldugu ds yok yani bende oyle bi istek yok ama muhakak o zaman da gelecegi icinsorayim dedim bizmki de dun arastrms tm ne zaman hazir hissedersen o zaman diyor,bana kalsa daha cokbeklersin diycem ama neyse

Canım emziriyorsan hap kullanma..
Benim baya içte dikisim vardı. O yüzden bende pek cesaret edemedim. Edemediğim kadarda varmış diyim sen anla

Canım benim doktorum spiral ya da prezervatif dedi
Hap kullanılmıyo bildiğim kadarıyla emzirirken
Ama belki orda vardır uygun olanı

Spiral icin de ben cekiniyorum ya ,tamam dogumu normal yaptim da simdi o mecburiyet yok gibi hissediyorum ondan cekiniuorum ama bi ebe ile konusmam lazim sanirim,gelebilirsin konusmak icin demislerdi..of ilk bebek isterken ne de rahatmisiz meger

Canım emziriyorsan hap kullanma..
Benim baya içte dikisim vardı. O yüzden bende pek cesaret edemedim. Edemediğim kadarda varmış diyim sen anla

Emziriyorum canim mama da vermiyorum hic..bana da kac tane var demediler ama baya bi surmustu dikisim..biakc tane gordum duruyordu da..anladim senii anladimm

Spiral icin de ben cekiniyorum ya ,tamam dogumu normal yaptim da simdi o mecburiyet yok gibi hissediyorum ondan cekiniuorum ama bi ebe ile konusmam lazim sanirim,gelebilirsin konusmak icin demislerdi..of ilk bebek isterken ne de rahatmisiz meger
Ben de korkuyorum ama taktırmaya karar vrtdim
Randevumu aldım bakalım nası olcak
Prezervatife de güvenemiyorum çok riskli geliyo
Önceden yazz kullanmıştım bir buçuk yıl hiç yan etki yapmadı

3 ay eşim korundu hapın etkisi vücudumdan gitsin diye korunmasız ilk ay hamile kaldım
Keşke yine kullanabilseydim rahattı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…