- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.541
RIA takıldıktan bir ay sonra Ultrason ile kontrol ediyor Dr bu sadece ..kaymadikta n sonra sorun yok ..
Adet olmk mi gerek taktirmak icin peki? Sanki boyle bir sey okumustum.sonumuz ria olabilir
Ben normal şarkı unuttum pempeEyment kırmızı balık ağzıma dolandı iyimi
Milletteki cesarete bak ya iyi yemekleri kafasindan asagiya dokmemis. Benim esim sessiz sakindirnama soz konusu bensem adam aslan kesiliyoDun bebege body almak icin bebegi anneme birakip esimle avm ye gittik. Bi yemek yiyelim dedik bana sen gec otur ben alir gelirim dedi, neyse oturdum bekliyorum elimdede telefon kk okuyorumlavugun biri geldi karsi sandalyeyi cekti oturdu o sirada esim geldi, hayirdir bilader? Lavuk sok Bugun ariyo demin, sakin disari cikma. he he ... Dedim. Bi kiskanc es de bende mecvut Gerci heryerde belayi cekerim ben
Ne alaka acaba kiz, erkek ?
Bizde fitil vardi asidan sonra verim defim.boyle dedi.bilmiyom canim
csyrc kırkımız da çıktı gözümüz aydın :)
Aynen benimkide sessiz sakin insancil olumlu bi adamdir aslinda. Hatta insallah dedim kizimda sana ceker.. Ben fenayim aksi nalet.Milletteki cesarete bak ya iyi yemekleri kafasindan asagiya dokmemis. Benim esim sessiz sakindirnama soz konusu bensem adam aslan kesiliyoyiğidim
Keske sormasaydim...Erkek bebeklerde makattan fitil önermiyorlar çünkü anal uyaran maalesef çocuğun ileriki dönemdeki cinsel eğilimine etki edebiliyor, bu riski göz önünde bulundurarak erkek bebeklerde anal uyaranlara dikkat etmek lazım. Ben de ablamdan öğrenmiştim, yeğenim erkek, onun kabızlığında filan çok araştırmıştı da ablam, doktoru uyarmıştı popodan uyarmayın diye.
aynı sıkıntıları bende yaşadımSlm kizlar bizde 4 ocak dogumluyuz. Birazcik kolik cokca gazliyiz. Uyumadigimiz zamanlarda durmadan aglamakli mizmiziz.
Bir suredir takip ediyorum sizi oglus la basedemeyince varmi bizim gibiler diye arayis icine girdik burayi bulduk. Gerci siz bizlere gore cok iyisiniz nazar degmesin
Mesela bugun kolumda derman kalmadi kucakta tasimaktan sabah 7 30 da kalaktik oglen 13 30 a kaadar kucakta ziplaya ziplaya evi turladik durmadaan sonra 1 saat kadar uyudu kalkti tabiki uykuyu almadan o saatten beride kucagimda bir uyur bir uyanik geziyor halim kalmadi ee bide bende biri 10 biri 2.5 yasinda 2 cocuk daha var bazen siyirmamak icin cok cabaliyom. Allah eksikliklerini gostermesin ama bebegimle napicam sasirdim dermanim kalmiyo tasimaktan aglamasinada cok uzuluyom .sizin bebisleriniz kac gibi kalkip ne kadar ayakta durup nekadar uyuyo gun icinde acaba brde uyanikken bir tek bizmiyiz kucaktan inmeyen
40imiz da cikti..geldik mi en stresli kisma.. Ne zaman hazir olurmusum ne hazir olurmusum..bazilariniz sormustu konusmustu ama ben de korunma yontemi olarak hap kullanmayi duusnuyorum. Ha hemen olacak mi biseelr? Ben hic hazir degilim ve icimden gelmiyor da..normal dogum yaoanlar,ic dikisler engel mi peki iliskiye? Bilen duyan var mi acepbenim duruyor galiba icerde daha
bende cok aksi, sivri dilli inatçının biriyim, ama perdelerimi kaldırınca kedi gibi bi insanımAynen benimkide sessiz sakin insancil olumlu bi adamdir aslinda. Hatta insallah dedim kizimda sana ceker.. Ben fenayim aksi nalet.
kapanmıştır orasıaynı sekılde bınımkı de soruyor. neredeyse 11 ay olacak
Sivri dilini iyi biliyoruz caaanimbende cok aksi, sivri dilli inatçının biriyim, ama perdelerimi kaldırınca kedi gibi bi insanım
sanırım burdaki herkes beni öyle hatırlıyorSivri dilini iyi biliyoruz caaanim
işte bende o yuzden istemıyorumkapanmıştır orası
ben evlendiğimiz ilk günü hatırladım o anişte bende o yuzden istemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?