2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

@onyedilik duman91 duman91 benim kiziminda dogum lekesi hatta lekeleri var. iki ayak bileginde birden, bir de popisinde :KK68:
Canım izle bişeyi çekmişte dokunmusuz o yüzden mi olmuş? Saçma değil mi yaa olacağı varmış tatliskolarin.. Canim bu arada Zeynep'ti değil mi kızının adı maşallah çok tatli

Kızlar bugün 2. Ay konturolumuz ve aşılarımız vardı ve benim minnoş sadece 500 gr almış doktor çok az dedi mama takviyesine başladı aslında bende farkındaydım sütün yetmediğinin :KK43:
Pembedon sen ciddimisin yaaa ne hızlı çıktın biz daha kokudan başlayamadık bile :)

Baslayamadik bile evet :KK48::KK50: ay insallah takiliyodur bize ama hayirlisi bakalim..ben de bundan korkuyrm hadi hemen olursa diyee:110:

Canım izle bişeyi çekmişte dokunmusuz o yüzden mi olmuş? Saçma değil mi yaa olacağı varmış tatliskolarin.. Canim bu arada Zeynep'ti değil mi kızının adı maşallah çok tatli
Evet zeynep. Tesekkur ederiz :KK68: annemde oyle diyo ama bilemedim hurafe tabi :KK45: ayak bileklerindeki italyaya gidecektim gidemedim ondan olmustur, nar yiyip popomu kasidiysam belki popisde oyle olmustur :-)

Evet zeynep. Tesekkur ederiz :KK68: annemde oyle diyo ama bilemedim hurafe tabi :KK45: ayak bileklerindeki italyaya gidecektim gidemedim ondan olmustur, nar yiyip popomu kasidiysam belki popisde oyle olmustur :-)
Ben o kadar çok nar yedim ki kızın kıpkırmızı olması gerekirdi:)) Ama italya evet o kesin öyle olmuştur :confused:

Eklentiler

• IMG_20160315_171526.webp
    IMG_20160315_171526.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 89
Back
X