2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler bende yaradı size de söyleyeyim bebeğini emziren anneler dut kurusu kompostosuu ve kuru incir yiyin çok sut yapıyor kahvaltilardada ayva ve incir. Reçeli yiyin. Ve karisik kuru yemis

Aynı pisik olayını yasadik sizinkisi kadar ağır olmasada ben bezden kaynaklanıyor sanırdım pisigin ancak hametan kullandım hiç ise yaramadi ama bepanthol bizdede yaradi bir kere suruldugunde bile fayda etti

Kızlar bu arada sizede soyleyim sevindimmi bilmiyorum ama 2.bebiş geliyor hamileymişim 5 haftalık
ana...
Kıazzzz o sen miydin
Bende illede biri hamile olsun be diyodum
Oy oy. ... Eeee
Erken davrandın ha ...
Erken kalkan yol alır...uyy bence güzel güzelk

Veri gud veri gud

eminim daha da düzelecekler...
Bu sefer diş cıkıcak...
Bakalım neler olacak..
Çizgi film izlesin istiyorum artık

@ surrender şu zeka kartının adı neydi ya...
Bi bakıtıcam
Kırmızı balık nereye kadar
Seneye nat geo wıld alıcam

Onunda yapiyorum artık oğlumu beyaz görmek istiyorum ☺

Biz de 43gunluguz hala var sarilik,burda bikac arkdsmz daha ayni durumda ve onlarin gunleri daha ileri..cok sukur normal dedi doktorlarimiz,2/3ayi bulur dediler ama haklisn artik kendi ten renginde gormek istiyoruz biz de

Kızlar bebeginizi hala yan yatırıyor musunuz? Birde yastık kullanıyor musunuz. Her kafadan bi ses çıkıyo bazen yastıkla uyuyakaliyor bende dokunmuyorum yeter ki uyusun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…