- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.781
Abimle aynı yıl doğduk. Birimiz ocak birimiz aralık. Anamı örnek alırsam bu günlerde işi pişirmem lazım
Birriniz hamile olun be
Bilmiyorum canım vallaIlk 10 günün bitimi cumartesi ye denk geliyor.sonra pazar var pazartesi yeniden alsam sıkıntı olur mu?
Nerdesiniz?nerAnammmm ben burayı çok ozledimmmm
Face de takılıyoz zaman buldukca :) herkesler orda :)Nerdesiniz?nerdesiniz
Ciddi misin canımKızlar bu arada sizede soyleyim sevindimmi bilmiyorum ama 2.bebiş geliyor hamileymişim 5 haftalık
Aynı pisik olayını yasadik sizinkisi kadar ağır olmasada ben bezden kaynaklanıyor sanırdım pisigin ancak hametan kullandım hiç ise yaramadi ama bepanthol bizdede yaradi bir kere suruldugunde bile fayda ettiGecmis olsun.
Ilk bebegimde 15 günlükken toplu igne ucu kadar plain olunca başlamıştı bizim pisik sorunumuz. Ilk olarak hametan önerdiler, ilk signage racer demislerdi, sonuc ceviz büyüklüğünde acik yaraya dondu pisik. Sonra travacort önerdi Dr, sonuc avuc icim kadar yara oldu Kuzucuk polish. Ustelik islak kalmasın dedikleri icin bir gunde 24 kez bez degisiyordum. Bir paket bez iki hub yetiyordu. Altını her actiginiz agliyordum resmen. Hakiki zeytinyağını da denedim. O da iyi olmak Doyle dursun, daha da kotulestirdi. Nasil kurtulduguma gelince:
(1) islak mendil kullanma, ılık su, temiz pamuk, yumuşak tuvalet kagidi (kurulamak icin)
(2) altini kapatmadan once popise BEPANTHOL MERHEM (bolca), islaklikla bariyer olustursun.
Bu bebegimle en bastan boyle yapıyorum, cok sukur hiç pismedi.
Dilerim cabucak iyileşir pisigi bebeğinin.
Cok aglamistim bebegimin poposunda o pisigin donustugu yaralari görünce.
Dilerim cabucak sifa bulursunuz.
Tekrar geckos olsun.
AhahahahahBenimki avizelere çok pis takti yatak odasindaki avizeye oyuncak astım sabah kalkinca onla konusuyo aguluyo aglamiyo bende biraz daha uyuyorum bu sayede
Yok kiz ciddiyim benim görümce babam vermezse kaçarım demiş benim koca bunu duyunca çıldırdı
Kızlar bu arada sizede soyleyim sevindimmi bilmiyorum ama 2.bebiş geliyor hamileymişim 5 haftalık
Abimle aynı yıl doğduk. Birimiz ocak birimiz aralık. Anamı örnek alırsam bu günlerde işi pişirmem lazım
Ben alıştırdım uykuya :) düzenimizi kurduk valla. Direkt yatağına bırakmıyorum. Karnını doyuruyorum, altını açıyorum, sonra yatağımda göğsüme yatırıp ona ninni söylüyorum :) koklayıp opuyorum. Ardından da yanımdaki yatağına yatırıyorum. 5-10 dakika bekliyorum emziği boşa bıraktığında da ben uyuyorum.
Suanda 23:00-23:30 gibi huysuzlanmaya başlıyor. O da uyumak istiyor :) hatta uykusu başına vurdu bile dedirtiyor :) yaklaşık 1 aydır ortam değişmediği surece böyleyiz.
Ben hiç sallamadim. Gaz ve kaka icin günde 4-5 defa özel masaj yapıyorum.
Maşallah canım. . Pek bi cesaretliymissin :))Kızlar bu arada sizede soyleyim sevindimmi bilmiyorum ama 2.bebiş geliyor hamileymişim 5 haftalık
karnım aç...
Ekmekte yok..
Açım aç..
Onunda yapiyorum artık oğlumu beyaz görmek istiyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?